gece 1-2 gibi yatıp sabah kalkınca uykusuzluktan kötü oluyorum en az 7 saat uyumam gerekiyor sanırım. Gece erken uyumaya çalışmam gerekiyorBence sabah uyumayin esinizi gonderdikten sonra direk derse oturun 8den 1 e kadar calisin. Gayet verimli olacaktir, bolunme gibi bi durum olmayinca.
1 den sonrada esiniz gelene kadar ev islerini halleder ve biraz dinlenirsiniz.
Aksamda 2 saat kadar calissaniz basirili olmaniz icin yeterli olcaktir bence..
Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bendeEşinizi işe gönderdikten sonra uyumanız hata !
Kalkıp evinizi toplayıp sonrasında markete gidebilirsiniz..
Yemeğinizi erken pişirebilirsiniz.
Öğleden sonra da dersinize yoğunlaşırsınız..
10 yıldır evliyim , eşimi işe gönderdikten sonra uyuduğumu hiç bilmem.
İdealiniz için planlı olmanız gerekir..
Yeni evlisiniz ve erkeklerin ilk zamanlar böyle hesaplar yapmaları da normal..
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım ederBu hayat mi Modern kölelik resmen
Hayatınızı resmen adama göre yaşıyorsunuz
Sizin karar alma mekanizmaniz adama mi bağlı
Ne istiyorsanız ona göre kendinizi planlayin
Maalesef eşim onsuz market alışverişi yapmama çok karışır. Bir kere yapmıştım ve bütün gün kavga ettik neden onu beklememişim diye. Gece erken yatmam gerek bunun farkındayım bendeGece 1-2 gibi yatıp sabah 7 de kalkıp kahvaltı hazırlamak eşimi işe yollamak beni yoruyor Alışamadım sanırım evliliğe
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım eder(( O da çok fazla olmadı sanırım. Ev de iş yapmamamk için bile çalılşmamı istemiyor
Maalesef bende bundan çok rahatsızım ve bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Sürekli çoraplarını kıyafetlerini ortaya atıyor arkasını hep ben topluyorum. Çok hasta olursam ancak o zaman yardım eder(( O da çok fazla olmadı sanırım. Ev de iş yapmamamk için bile çalılşmamı istemiyor
Sınava kadar çocuk düşünmüyorum. Eşim matematik öğretmeni ve benim matematik netlerim düşük aynı evde bana yardımcı olur daha da faydası olur diye düşünmüştüm ama tam tersine yardım etmeyi bırak ben ona yardım ediyorum. internete sınav notu geçirmeye. sınav kağıdı hazırlarken çizemediği şekilleri çizmeye.... 28 yaşına geldim ayrıca bu 2. girişim olacak kpss ye. okuldan geç mezun oldum. Hayat şartları maalesefEvlilik baştan aşağı büyük bir sorumluluk KPSS keza öyle.2sni bir arada yürütmek için disiplin ve Planlı Artı becerikli olmak şart .
Kazanana kadar evliliği erteleyebilirdiniz.
Bencede erken uyumalisin, ses cok rahatsiz ediyosa kulak tikaclarindan al faydali oldugunu duymustum. Subat ayinda bile baslasaniz calismaya gec kalmis sayilmazsiniz. Duzenli ve verimli calistiktan sonra.gece 1-2 gibi yatıp sabah kalkınca uykusuzluktan kötü oluyorum en az 7 saat uyumam gerekiyor sanırım. Gece erken uyumaya çalışmam gerekiyorçünkü eşim gidince ev çok dağınık oluyor.gece meyveler kahveler içiyor oturma odası çok dağınık oluyor. Makinede yıkanın bulaşıklar yerleşiyor yerine pis olanları koyuyorm. Hergün makineye çamaşır atıyorum çamaşır katlama vs... bunlar rahat 1 saat sürüyor. uyku da eklenince gündüz öğlene kadar olan vakit çöpe gidiyor. gece erken yatmam gerek sanırım
ikinci dönem artık eskisi gibi olmayacağım. yarın memlekete gidiyoruz diye salladım iyice ders işini de bu siteye üye oldum dün paylaşmak istedim ama ikinci dönem memleketten gelince bilgisayara el bile sürmeyecğim gerçi normaldede hiç eşimden fırsat düşmüyor pc ye dokunmak. daha disiplinli olacağım bende çalışmak istiyorum evde köle olmak istemiyorum evde durmak psikolojimi yeterince altüst etti çünküYapmayın
Yapmayın siz de toplamayın
Az yesin hizmetçi tutsun
Kadının çalışmasını çok önemsiyorum ben
Bir maaşınız olsa bir işte çalışsaniz evden uzaklaşmak bile biraz rahatlatır sizi
Ne derse desin benim çalışmam lazım benden bu kadar demelisiniz
Gece uyku içinde göz bandı ve kulak tıkalı alın
cnm işte yemek yapınca kızıyor niye beni beklemedin diye marketten et almaya götürüyor. sürekli et yiyor. iki günde bir. buzluğa atma huyu yok. 4-5 market gezdiriyor. yoruldum artık. onsuz markete gitme durumum yok herşeyi beraber yapmak istiyor ama iş yapınca yardım etmiyor ama ben ona her konuda yardımcı oluyorum. gece yarılarına kadar sınav sorusu hazırlarken vs hep yardımcı oluyurmSenin hatan ise yolladiktan sonra uyuman canım 12 olmadan işini bitirmeyi yemeğini yapmalisin yoksa kalirda kalır yetismez biri gelse ev dağınık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?