Eşimin içki sorunu.

Ok

Bende istediğime istediğimi yazarım o zaman. Kaç saatte cevap vericemin hesabını vericek değilim size
Algın da düşük galiba?
Saat kaçta, kime, neyi istersen yaz. O cevabı sana ben mi yazmışım bi kontrol de et öyle cevap yaz insanlara.
Kocan içiyor sen kafayı buluyorsun sanırım.

Algın da düşük galiba?
Saat kaçta, kime, neyi istersen yaz. O cevabı sana ben mi yazmışım bi kontrol de et öyle cevap yaz insanlara.
Yav he he
Algın da düşük galiba?

alkol almak tercih meselesidir, siz tercih etmezsiniz eşiniz eder. eşiniz bir gün alkolü bırakır da siz şu saldırgan tavırlarınızı nasıl bırakırsınız önce onu düşünün. herkes sizin fikirlerinize uymak, huyunuza gitmek ve size göre cevap vermek zorunda değil çünkü. belli ki farklı cevaplar aldıkça saldıracaksınız. bu alkolden daha tehlikeli.

Şimdi ikisi ayrı şeyler. Alkolik mi degilmi zira alkolikse tedavi olmalı ama arada evimde kafam bir hoş olsun diye iciyorsa sorun olmamali çünkü başta biliyordunuz ictigini.

Bende arada hüpletirim çok da iyi geliyor yalan yok çok fazla araba kullandigim için icemiyorum ama asla firsati kacirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…