Eşimin iftirası. .

çoğu emzirirken çok açık olmayan bir foto çekip dosyaya koydursanız...

Bu aklı kim verdi acaba ona?Saçma geldi bana,ancak ya böyle bişeyle çocuğu alamayacak kadar kafası çalışmıyor şansımı deneyeyim dedi, ya da böyle bir yolla çocuğunu anneden alan bir baba vardıda avukattan falan akıl aldı. Enteresan.

Bu aklı! kim verdi acaba ona?
Hakim değil o inanır sadece onun annesine.
Sen değil o iddiasını ispatlamak zorunda önce.
Emzirmesen bile o bebeğin anneye daha çok ihtiyacı olduğu gerçeğini değiştirmez hakim de bunu bilir.

bence onun emzirmediğinizi kanıtlaması lazım canım. böyle saçmalık mı olur. hakim illaki senden yana olur bence... yazık... bol şanslar canım...

Benim 80 yaşında babam mahkeme kağıdına 70 yaşında ki annemin kadınlık vazifesini yerine getirmediğini yazmış ben eşinin bu yazdığına hiç şaşırmam. Kimi sahit gisterirse göstersin. Sende süt olup olmadığını kim bilebilir. Süt kanalına mı girecek şahit.merak etme hakimler öyle uyanık ki iki soruda çözüyor adamı biz ne yalan7ithamlardan gıkımızı çıkarmadan temize çıktık hakim öyle bir soru soruyor ki gıkları çıkamıyor yada sacmalıyorlar

Avukatınızda cevaben, tıbbi olarak kadınlar emzirir çünkü emzirince kilo verir desin.. Ayrıca göğüs emzirsenizde emzirmesenizde yer çekimine karşı koyamaz, zaten sarkar, doğum sonrası..
Dandik bi bahane bulmuş..

Hakim, sizden böyle bir şeyi kanıtlamanızı istemez, böyle bir şey kanıtlanamaz da zaten. Eşiniz sırf sinir bozmak için böyle bir şey yapmış. Ayrıca çocuğunuz küçükse velayeti alamaz ve çocuğunuza mecburen nafaka verecek, siz çalışmıyorsanız, büyük ihtimalle size de nafaka verir

Bebegini her ne sebeple olursa olsun emzirmemek bosanma sebebi veya cocugun anneden alinip babaya verilme sebebi olamaz. Hakim bu iddiayi gorunce zaten gulecektir merak etmeyin. Onlar kimin ne mal oldugunu gozlerine bakar bakmaz az cok anliyorlar merak etmeyin.

allah yardımcınız olsun şahit tutun başka ne yapılırki bilen biri olayı anlatsın

Öncelikle ispatlaması lazım hem emzirmek senin mahremin bu eylemi başkalarının önünde gerçekleştiremezsin eğerki böyle bir iddada bulunursa sende mahremimi başkalarına göstermeye çalışıyor diyebilirsin.Kanıtlayamaz istediği kadar yalancı şahitler tutsun hakimler adamın gözünden anlıyorlar rezil olduğuyla kalır.Hem birinci derece yakınların şahitlikleri hiçte önemsenmiyor.Tabiki oğullarını savunacaklar bu yüzden pekte kaale alınmaz hiç kendini strese sokma.

Normal bir insan çocugu üzerinden nasil böyle bir iftira atabilir pes.
Ya bu kadin o cocuk icin canindan geçmis bir hanim
Dogum ne kadar zor emzirmek nedir ki manyak adam

Sende çocuğun karnı çok doymayınca ağlıyordu o ağladıkça eşim evde terör estiriyordu canımızı zor kurtarıyorduk de

hanımlar bir dakika ya! neden bir açıklama yapma gereği duysun ki konu sahibi? güzel yöntemler önermişsiniz fakat "fiziği bozulmasın diye çocuğu emzirmedi" iftirası bir suç olamaz ki! yani konu sahibi böyle bir durum olmadığını zaten söylüyor ama olsaydı bile bu bir suç değil bir tercih.
adalet kurumuna güvenimiz eskisi gibi değil ama bu iddia karşısında bunun ispatlanmasını isteyecek kadar kapasitesiz bir hukukçu olması da mümkün değil herhalde.
konu sahibi ben sizin yerinizde olsam "bu kadar saçma ve anlamsız bir suçlama karşısında kendimi savunmaktan imtina ederim" derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…