Eşimin iftirası. .

Ayyy hangi soruları sorsam bilemedim.
Kusura bakmayın ama çok komik geldi.
Anne babanın arasında 10 yaş mı var?
Bir de anne 70 yaşında kadınlık vazifesini yapsa 80 yaşındaki adam ne yapabilir çok merak ettim.

Ayyy hangi soruları sorsam bilemedim.
Kusura bakmayın ama çok komik geldi.
Anne babanın arasında 10 yaş mı var?
Bir de anne 70 yaşında kadınlık vazifesini yapsa 80 yaşındaki adam ne yapabilir çok merak ettim.
Insanlar boşanma sırasında vicdanını kenara bırakıp hırsının kurbanı olunca ışte böyle sacmalıyor. O yuzden konu sahibine yapılan iftira yada hiç şaşırmadım

Arkadaşlar ben yeni üyeyim kusura bakmayın birazda acemiyim, araştırırken buraya yazmaya karar verdim.daha önce çok okudum boşanan bayanları, cesaret etmek için ama bir türlü cesaret edemedim.ve en sonunda gücümü toplayım boşanmaya karar verdim ama korkuyorum .yardımınıza ihtiyacım

Senin sütün az olmuş yine de ( eminim için acıya acıya) evladını emzirmeye uğraştın ya, ve o vicdansız adam senin en can alıcı noktanı, anneliğini vurmaya çalışmış, annesi de yalancı şahit olmuş ya; sen hiç korkma arkadaşım. Allah yanında. Tereddütün bile olmasın. Böyle bir iftirayı atanı Allah da görüyor ve yapılması gerekenin en iyisi zaten onun iradesi dahilinde yapılacak. Allah yardımcın olsun, zalimlerin oyunlarını kendilerineçevirip kazdıkları kuyuya kendilerini düşürsün inşallah.

amin inşallah.

Olsun yazabilirsin ama buradan nekadar verimli olur onu bilmiyorum .hakkından hayırlısı olsun .

cocık kac aylık onu de ona göre yorum yapıcam...

Ya arkadaşlar biz nasıl bir toplum erozyonuna uğradık böyle?..Küçücük bebeler ana bi tarafta baba bir tarafta savruk hayatlara gidiyorlar..Anne babanın bir arada yaşadığı evlere noldu? Konu sahibi arkadaşım üzülme Hak, elbette haklının yanındadır..Eşini Allah ıslah etsin, içine merhamet versin..küçücük bebeği nasıl annesinden ayırmayı düşünüp haince planlar yapıyor..Ana kuzusu o daha be, vicdansız adam!

cocık kac aylık onu de ona göre yorum yapıcam...
yada yazayım :)
eger cocuk hala emzikli bakıma muhtac ise ve seninde akıl saglıgında anormallik, uyuşturucu, cocuga -etrafına şiddet, alkol, adi suc, hayat kadını veya ahlaka uygun olmayan bir tavır veya ilişkin yok ise bebek sende kalmalıdır.
cunku bakıma mıuhtac bir bebege en güzel bakan annedir. cocugunda anne kokusuna ihtiyacı vardır.
bu aptalca bahaneyi uyduranda aklı veren yani kesin avukattır. çünkü böyle anneler var. daha cabuk çözümlenmesin diye böyle kofturuk bahaneler üretilir.
senin avukatın varsa o da boş durmaz merak etme iftira davası acar.
gerekirse : cocugun dogumunu ve daha sonra emzirme vs. sarılık işini bilen doktordan rapor iste, annen, kız kardeşin neyin varsa artık onlarda şahit olurlar bitti gitti
evlilik nişan söz hatta sevgililik sırasında sana aşırı alkol alıp dagıtması filan, hakaret, fiziki veya psikolojik şiddet uygulamışsa bu kocan olacak yaratık sende bununla cocuk bakımına uygun degildir. işi yok şusu yok anası yaşlı bakamazdan saldır...
avukatın yoksa tut. sen avukatları varsa ugraşamazsın. avukatlar yer yutar sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…