- 31 Ocak 2016
- 356
- 160
- 33
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
Allah kolaylık versin. Suan hic mi emmiyor? Bebek kac aylik? Bosanma sebebiniz nedir aciklamamissiniz ama aile içi huzursuzluk sebebiyle üzüntüden sutunuz azalmıştır zaten. Anne sutu coklugu icin en buyuk etken bol sivi ve moraldir. Savunma olarak bu yeterli bence. Tek emziremeyen ya da az emziren siz değilsiniz.
bu yazdıklarını mahkemeye sunarsan, hakimin bebeğin emip emmediğiyle ilgileneceğini sanmıyorum. bi şizofrene bebekmi emanet edilir.kaç aylık bebekEmmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
daha 15 aylık evliyim . ve en ilk günden itibaren sürekli fiziksel şiddet uyguluyor .hakaret te var tabi .aileme saygszlık annemin üzerine yürüdü .birde güven sarsıcı sadakati zedeleyici hal hareketleri ve sözleri var .çok eşlilik istiyo başka kadınlara da merak ve ilgi duyuyo tv de bile çıkınca yorum yapıyo kadnlara telefon şifresini asla göstermiyo telefonunu ortada bırakmaz elinden brakmaz yani bunlarda cabası tabii .hersey var yani .aileme bırakmıyo ailemi eve almıyo .birgün olsun dısarı çıkarmıyo kafeste gibiydim .cam pencere perde bile açtrmıyo .kapı açtırmıyo.kapıya ip bağlamış ipi çekiceksin dışarıya adım atmayacaksın diyodu .boşarım diyodu .şizofren gibi birşey yani .halk dilinde cinli diye tabir ediyolar anne babasıda hocalara okuttuk geçmedi diyorlar ama ben şizofren oldugunu düşünüyorum yani.bu yazdıklarım yasadıklarımın yarısı bu vebenzeri şeyler .
bu yazdıklarını mahkemeye sunarsan, hakimin bebeğin emip emmediğiyle ilgileneceğini sanmıyorum. bi şizofrene bebekmi emanet edilir.kaç aylık bebek
Nasıl bir avukat yani bunla mahkemeye çıkılmaz dememiş mi?avukatı erkek . çok utandırıcı bi durum bi erkeğe benim vucudumu anlatması malzeme olarak kullanması falan .bayan değil yani demek istediğim .
Emmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
daha 15 aylık evliyim . ve en ilk günden itibaren sürekli fiziksel şiddet uyguluyor .hakaret te var tabi .aileme saygszlık annemin üzerine yürüdü .birde güven sarsıcı sadakati zedeleyici hal hareketleri ve sözleri var .çok eşlilik istiyo başka kadınlara da merak ve ilgi duyuyo tv de bile çıkınca yorum yapıyo kadnlara telefon şifresini asla göstermiyo telefonunu ortada bırakmaz elinden brakmaz yani bunlarda cabası tabii .hersey var yani .aileme bırakmıyo ailemi eve almıyo .birgün olsun dısarı çıkarmıyo kafeste gibiydim .cam pencere perde bile açtrmıyo .kapı açtırmıyo.kapıya ip bağlamış ipi çekiceksin dışarıya adım atmayacaksın diyodu .boşarım diyodu .şizofren gibi birşey yani .halk dilinde cinli diye tabir ediyolar anne babasıda hocalara okuttuk geçmedi diyorlar ama ben şizofren oldugunu düşünüyorum yani.bu yazdıklarım yasadıklarımın yarısı bu vebenzeri şeyler .
Korkmayın o zaman hakim bu kadar olanlardan sonra süt bahsine takilmaz bence de. Dediğim gibi bu moralle süt mu kalır hem bu olanlardan sonra sutunuzun kesilmemesi mucize gibi birşey. Bence çok guclusunuz. İmtihaniniz da çok zormus gerçekten. Allah kolaylıklar versin, çabucak kurtarsın sizi.Emmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
Hemen bi avukata danisinHerkese selamlar . Hanımlar bosanma asamasindayim bende maalesef . Eşim bosanma dilekçesinde çocuğu fiziği bozulmasın diye emzirmiyor gerekcesi ile iftira da bulunmuş cocugu almak istiyor srf nafaka vermemk icin nasil bunu kantlayabilirim
Aynen. Böyle adama bebek mi bırakılır ya?bu yazdıklarını mahkemeye sunarsan, hakimin bebeğin emip emmediğiyle ilgileneceğini sanmıyorum. bi şizofrene bebekmi emanet edilir.kaç aylık bebek
Yaşadıklarınızı okuyunca üzüldümBoşanmanız en hayırlısı olacak.Kocanızın iftirasını saçma bulduğumu yazmıştım zaten. Çok konu açılıyor,okuyoruz.Okuyan yeni evlilere ya da evleneceklere söylüyorum,evlenir evlenmez,tanımadığınız adamdan çocuk yapmayın.Uzun sevgililik döneminiz olsa bile evin içinde birlikte yaşamak farklı birşeydir. Herkes biliyor bunları,yeni bişeyler söylemediğimin farkındayım,ancak üzülüyorum açılan her KK konusunda.Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.
Eşiniz azıcık sal..k galiba. Bir çocuğa bakmak hem maddi hem de manevi olarak, nafaka ödemekten daha masraflı!Herkese selamlar . Hanımlar bosanma asamasindayim bende maalesef . Eşim bosanma dilekçesinde çocuğu fiziği bozulmasın diye emzirmiyor gerekcesi ile iftira da bulunmuş cocugu almak istiyor srf nafaka vermemk icin nasil bunu kantlayabilirim
göğsü bozulmasın diye emzirmiyo diye iddia ediyo yani . aslnda kadın aksine kilo veriyo .haksız olan kaybeder zaten bunda şüphem yokta ne bileyim bazen tedirgin oluyorum yani , oyüzden fikir almak istedim .
madem pis savaşıyorlar, ana oğul eziyetlerinden sütüm kesildi, bana lohusa depresyonu yaşattılar de sende.
5 .aylık .alma ihtimalleri olup olmayacagını arastırıyodum .her ihtimali göz önüne alıyorum .en üzülecegim şey çocugu almaları olur o yüzden .tam olarak şizofrenmi yoksa kasıtlımı yapıyor onuda bilmiyorum tbi .raporu falan yok .ama antidepresan ilaç almış. onu biliyorum .
Emmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
Sende bunları yazar üzüntü ve stres dolayısı ile sütüm azaldı ki bu bilimsel bir gercek. Bende takviye olarak mama kullanmak zorunda kaldım emzirmenin yanı sıra. Fakat bebeğe mama almadı. Ailem aldı. Bir baba olarak manayı alması gerekiyor. Asıl ihmal kendisinin yaptığı.Emmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?