Eşimin iftirası. .

Emmiyor değil o onun iftirası . emiyor aslnda ama mamada veriyorum tabi ek olarak .
daha 15 aylık evliyim . ve en ilk günden itibaren sürekli fiziksel şiddet uyguluyor .hakaret te var tabi .aileme saygszlık annemin üzerine yürüdü .birde güven sarsıcı sadakati zedeleyici hal hareketleri ve sözleri var .çok eşlilik istiyo başka kadınlara da merak ve ilgi duyuyo tv de bile çıkınca yorum yapıyo kadnlara telefon şifresini asla göstermiyo telefonunu ortada bırakmaz elinden brakmaz yani bunlarda cabası tabii .hersey var yani .aileme bırakmıyo ailemi eve almıyo .birgün olsun dısarı çıkarmıyo kafeste gibiydim .cam pencere perde bile açtrmıyo .kapı açtırmıyo.kapıya ip bağlamış ipi çekiceksin dışarıya adım atmayacaksın diyodu .boşarım diyodu .şizofren gibi birşey yani .halk dilinde cinli diye tabir ediyolar anne babasıda hocalara okuttuk geçmedi diyorlar ama ben şizofren oldugunu düşünüyorum yani.bu yazdıklarım yasadıklarımın yarısı bu vebenzeri şeyler .

bu yazdıklarını mahkemeye sunarsan, hakimin bebeğin emip emmediğiyle ilgileneceğini sanmıyorum. bi şizofrene bebekmi emanet edilir.kaç aylık bebek

bu yazdıklarını mahkemeye sunarsan, hakimin bebeğin emip emmediğiyle ilgileneceğini sanmıyorum. bi şizofrene bebekmi emanet edilir.kaç aylık bebek

5 .aylık .alma ihtimalleri olup olmayacagını arastırıyodum .her ihtimali göz önüne alıyorum .en üzülecegim şey çocugu almaları olur o yüzden .tam olarak şizofrenmi yoksa kasıtlımı yapıyor onuda bilmiyorum tbi .raporu falan yok .ama antidepresan ilaç almış. onu biliyorum .

Korkmayın o zaman hakim bu kadar olanlardan sonra süt bahsine takilmaz bence de. Dediğim gibi bu moralle süt mu kalır hem bu olanlardan sonra sutunuzun kesilmemesi mucize gibi birşey. Bence çok guclusunuz. İmtihaniniz da çok zormus gerçekten. Allah kolaylıklar versin, çabucak kurtarsın sizi.

Hemen bi avukata danisin

Allah yardımcın olsun arkadaşım neler gördük neler duyduk maalesef işin çivisi iyice çıkmış,umarım bütün bu dertleri aşıp çocuğunla mutlu mesut yaşarsın.

Hepinizin güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim . yorumlar çok iyi geldi .Allah razı olsun .

Yaşadıklarınızı okuyunca üzüldümBoşanmanız en hayırlısı olacak.Kocanızın iftirasını saçma bulduğumu yazmıştım zaten. Çok konu açılıyor,okuyoruz.Okuyan yeni evlilere ya da evleneceklere söylüyorum,evlenir evlenmez,tanımadığınız adamdan çocuk yapmayın.Uzun sevgililik döneminiz olsa bile evin içinde birlikte yaşamak farklı birşeydir. Herkes biliyor bunları,yeni bişeyler söylemediğimin farkındayım,ancak üzülüyorum açılan her KK konusunda.Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

Sağolun .Allah razı olsun .

Eşiniz azıcık sal..k galiba. Bir çocuğa bakmak hem maddi hem de manevi olarak, nafaka ödemekten daha masraflı!
Çocuğunuzu emzirmemiş miydiniz? Bunu gören oldu mu diye sormaya gerek yok sanırım.
Gerçi, hukukçular daha iyi bilir; küçücük çocuğu, böyle bir ithamla annesinden ayırmazlar.

göğsü bozulmasın diye emzirmiyo diye iddia ediyo yani . aslnda kadın aksine kilo veriyo .haksız olan kaybeder zaten bunda şüphem yokta ne bileyim bazen tedirgin oluyorum yani , oyüzden fikir almak istedim .

Kendini mahkemede cok komik bir duruma dusurecek haberi yok. Ayrica bu bahaneyle mahkemeye cikan bir avukat diplomasini nereden almis acaba merak ettim.

madem pis savaşıyorlar, ana oğul eziyetlerinden sütüm kesildi, bana lohusa depresyonu yaşattılar de sende.

Bence de bunu kullan.

5 aylik cocugu sizden almalari icin ellerinde hic bir sebep yok. Sacmalamislar resmen.

Zaten bunları anlat mahkemede senin avukatin ruh sagligi ile ilgili belge de istesin. Belki teşhisi de konur böylelikle

Sende bunları yazar üzüntü ve stres dolayısı ile sütüm azaldı ki bu bilimsel bir gercek. Bende takviye olarak mama kullanmak zorunda kaldım emzirmenin yanı sıra. Fakat bebeğe mama almadı. Ailem aldı. Bir baba olarak manayı alması gerekiyor. Asıl ihmal kendisinin yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…