Eşimin iftirası. .

Cocugunu alamaz.. atmis oldugu iftiraya gelince yuh diyorum.. ne uyduracaklarini sasirdilar artik.. isterse on tane yalanci sahit tutsun kendisine, hic birsey elde edemez, cunku hakimler kimin yalan soyleyip, kimin dogru soyledigini biliyorlar az cok .. ayrica yani boyle bisey one suruyorsa bunuda ispatlamasi sart, yalan oldugu icin ve elinde delil olmadigi icin, yalani muhakkak ortaya cikacaktir.. bazi kadinlar ve bende dahil bosanma asamasindayken o kadar kotu iftiralara maruz kaldikki.. eski esinizin sizin hakkinda soylemis oldugu yalan aslinda kayde alinacak turden bile degil..

Hahaa ne kadar salak adam yaa komik seyler bunlar. Git sen cocugun sagligiyla ilgilenene doktordan emzirdigine ve sutun bu bosanma durumlarinda dolayi kesildigini yazan bi rapor al. Aptal adam cocugu nah alir

Emzirme zorundamı anne bebeği, bebeği besledikten ve sevdiren sonra vücut yapısının güzelliğini düşünmeye hakkı yok mu bir kadın olarak.Anne bebeği emzirme ise kanun babaya verir maddesi olduğunu sanmıyorum.

Allah kolaylık versin. Suan hic mi emmiyor? Bebek kac aylik? Bosanma sebebiniz nedir aciklamamissiniz ama aile içi huzursuzluk sebebiyle üzüntüden sutunuz azalmıştır zaten. Anne sutu coklugu icin en buyuk etken bol sivi ve moraldir. Savunma olarak bu yeterli bence. Tek emziremeyen ya da az emziren siz değilsiniz.

dinimize göre anne istemezse cocugu emzirmeyebilir yani annenin secimi esin sirf bu yüzden cocugu alamaz gözünü korkutmak istiyor

bende boşandım benim çocumuda almk için uğraştılar avukatımın dediği şu anneye muhtaç olan bi çocugu hiçbir gerekçeyle alamaz sen kötü yol da yani afedersiniz avukatın verdiği örneği söylüyorum pavyon da, yada birden fazla kişiyle beraber olma durumu olmadan hakim çocuk vermiyormuş merk etmeyin benim çocuğum da bende[/QUOTE]

Cahilliğe bak!!!! Benim de ilk bebeğimde sütüm olmadı bebiş de tutmadı zaten. Mamalarla beslemek zorunda kaldım. Şimdi ilk bebeğim de kötü annemi oldum.

Hem bu çocuğu almak için yeterli bi sebep değil ki. Çocuğa şiddet olmadığı takdirde anneden kimse alamaz bebeğini.

Senin kv ile kocanın beyni nasıl çalışıyor anlamadım. Mahkemede bunu önüne sunarsa sen de bebeğimi almak için iftira atıyorlar dersin. Sıkma canını.

Bu erkek milleti ne tozutmuş yahu.

Benim kuzenimde boşandı. Görsen adam ne iftiralar attı. Nafaka vermemek için. Hakime hanım kuzenimin kocasına kızdı. Nafaka vermek istemiyorsun da bu iki çocuk ne olacak. Babasının evinden mi getirdi demiş.

Doktor tahlili ile olurmu acaba annesini şahit tutmuş ben ispatlayip dava etmek istiyorum kötü anne addediyo beni çok üzüldüm fizigimide ortaya atmış resmen çok cirkin bi iftiraya magruz kaldım
Bozacinin şahidi şıracı . annesi de ne şahit olur ama . sende onun ve annesinin yalancı şahitlik yaptığını soyle

bebeğim emiyo . annesinin gözünün önünde emziriyodum kendi gözleriyle kaç kere gördü ama emzirmiyor iftirası atmışlar mama almıyodu bebeğe babam alıyodu emzirmemek için mama veriyor diye yazmşlar boşanma dilekçesinde . sütüm yetersiz olduğu için ek olarak mama veriyodum doyurmuyo çünkü sütüm o yüzden .

Ben bişey merak ettim. Fiziği bozulmasın diye emzirmemek diye bir şey var mı gerçekten? Bir doktora falan danıştınız mı? Yani çocuk olmuş artık. Çocuk yaparak zaten fiziğinizi bozmuşsunuz. Emzirmek nasıl bir etki yaratabilir ki? Esas sütü gelirken emzirmemek kadını çok rahatsız eder bildiğim. Söylediği sözün bilimsel bir dayanağı var mı? Yoksa cahilce sallamış mı?

göğsü bozulmasın diye emzirmiyo diye iddia ediyo yani . aslnda kadın aksine kilo veriyo .haksız olan kaybeder zaten bunda şüphem yokta ne bileyim bazen tedirgin oluyorum yani , oyüzden fikir almak istedim .

yok süt mevzusu olmamıştı hiç .ama gelişimi güzel demişti .

göğsü bozulmasın diye emzirmiyo diye iddia ediyo yani . aslnda kadın aksine kilo veriyo .haksız olan kaybeder zaten bunda şüphem yokta ne bileyim bazen tedirgin oluyorum yani , oyüzden fikir almak istedim .

Saçmalığın daniskası bunun için canını sıkma e mi. Çocuğunla ilgilen sen lütfen. Onun sana ihtiyacı var.

çoğu emzirirken çok açık olmayan bir foto çekip dosyaya koydursanız...

bilmiyorum ki .en son iş ona kalırsa .bakacağız artık davanın seyrine göre .ben doktor muayenesi tahlili falan istiyorum daha çok .imkanı varsa böyle bişey varsa yani .

hakimler insan sarrafı, annesi de birinci derece akraba
korkma hiçbir hakim böyle saçma sebeplerle küçük çocuğu anneden ayırmaz. mutlaka senin de kan bağının olmadığı şahitlerin vardır.
madem pis savaşıyorlar, ana oğul eziyetlerinden sütüm kesildi, bana lohusa depresyonu yaşattılar de sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…