- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi Askihafizhafza
-
dinimize göre anne istemezse cocugu emzirmeyebilir yani annenin secimi esin sirf bu yüzden cocugu alamaz gözünü korkutmak istiyorHerkese selamlar . Hanımlar bosanma asamasindayim bende maalesef . Eşim bosanma dilekçesinde çocuğu fiziği bozulmasın diye emzirmiyor gerekcesi ile iftira da bulunmuş cocugu almak istiyor srf nafaka vermemk icin nasil bunu kantlayabilirim
Bozacinin şahidi şıracı . annesi de ne şahit olur ama . sende onun ve annesinin yalancı şahitlik yaptığını soyleDoktor tahlili ile olurmu acaba annesini şahit tutmuş ben ispatlayip dava etmek istiyorum kötü anne addediyo beni çok üzüldüm fizigimide ortaya atmış resmen çok cirkin bi iftiraya magruz kaldım
Allah kolaylık versin. Suan hic mi emmiyor? Bebek kac aylik? Bosanma sebebiniz nedir aciklamamissiniz ama aile içi huzursuzluk sebebiyle üzüntüden sutunuz azalmıştır zaten. Anne sutu coklugu icin en buyuk etken bol sivi ve moraldir. Savunma olarak bu yeterli bence. Tek emziremeyen ya da az emziren siz değilsiniz.
Bi avukat uyarmamış mı bu Adamı, daha mantıklı bir bahane üretelim diyen olmamış mı?
Ben bişey merak ettim. Fiziği bozulmasın diye emzirmemek diye bir şey var mı gerçekten? Bir doktora falan danıştınız mı? Yani çocuk olmuş artık. Çocuk yaparak zaten fiziğinizi bozmuşsunuz. Emzirmek nasıl bir etki yaratabilir ki? Esas sütü gelirken emzirmemek kadını çok rahatsız eder bildiğim. Söylediği sözün bilimsel bir dayanağı var mı? Yoksa cahilce sallamış mı?
Oyle onun sozuyle olmaz bir sey merak etmeyin hakim zaten lafla sozle hareket edemez esinizz cok iddaliysa cocugu hastaneye goturur yaptırır testlerini artik her sey ispatlanabilir halde
E tamam bebeğin bir şekilde anne sütü almış. Sütün gelmeyebilirdi de. Buna güvenerek seni kötü anne ilan edemez, merak etme. Bebeğinin doktoru durumu biliyordur, muhtemelen. Kontrole götürdüğünde durumdan bahsettin mi? Ya da doktor sordu mu?
Her halükarda bir çıkış yolu bulunur, dert etme.
göğsü bozulmasın diye emzirmiyo diye iddia ediyo yani . aslnda kadın aksine kilo veriyo .haksız olan kaybeder zaten bunda şüphem yokta ne bileyim bazen tedirgin oluyorum yani , oyüzden fikir almak istedim .
çoğu emzirirken çok açık olmayan bir foto çekip dosyaya koydursanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?