- 10 Ağustos 2017
- 66
- 34
- 3
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
Vallahi bunlari da yaptim karşısında o halinden çok memmun hep beni izleseAc kamerayi tencereye sogani koy kavur, Agdayi hazirla yapistir cek bunu mu istiyor? insanin özeli olur kendiyle bas basa kalmak gerek bazen en önemlisi de cocuklarina da özel vakit ayirman gerek
O kadar olmaz tabi
Okuyor zatenKocanıza sesleniyorum buradan; beyfendi kendinizi geri çekin biraz kaçan kovalanıro zaman eşiniz gelip buraya kocam beni aramıyo diye akıl alır. Böyle de olmasın tabii ki orta yolu bulun
Hayatin çok zor o zaman..o kadari da fazla bu adam hic mi ise gitmiyor cok garip yani bilemiyorum altanVallahi bunlari da yaptim karşısında o halinden çok memmun hep beni izlese
Teşekkür ederim evet hayattaki en buyuk şansim o benimOh iyi bari...Bence hep sizi düşünmesi çok güzel bir şey. Onun yerinde bie başkası olsa büyük olasılıkla başkalarıyla ilgilenir ve aldatırdı. Bence çok şanslısınız.
Şu anda kulaklıkla kulağımda okuyoruz yorumları birlikteNe kadar konusuyorsunuz su anda?
Esiniz ne kadar daha fazlasini istiyor?
Eşim okuyor ben ondan sıkılmadım bunalmadım ama herşeyin bir zamani olmalı bilemiyorum belki ben haksızım özür diliyorum kendisinden ne kadar çok sevdiğimi biliyor kalbini de kırmak istemiyorum anlıyorum onu bende isterim hep konuşayım ama bazen olmuyor bazen canım sıkkın oluyor ona yansıtmak istemiyorum biraz kapatalım mı diyorum bilemiyorum haksizim galibaBir arkadasim vardi is yerinde .abartisiz hergun gunde 5 kere esini arardi havadan sudan sebeplerle..
Adam cok bunalmisti.
Bilemiyorum abartmamak lazim
Kulp takmıyorum şükür ediyorumBiz kadınlarada yaranılmıyor herşeye kulp takıyoruz :)
Onu demek istemedim.Şu anda kulaklıkla kulağımda okuyoruz yorumları birlikte
Aslında evlenmeyecektik sevgili kalalim dedim ama böyle gelişti gidiyorum yanına fırsatım oldukça
Şöyle anlatayım sabah günaydın mesajlari v.s kısa bir konuşuruz sonra kahvaltı sonra gene konusuruz birdahaki yemeğe kadar sonra gene konuşma sabaha kadar ..Ne kadar konusuyorsunuz su anda?
Esiniz ne kadar daha fazlasini istiyor?
Beynim dönüyor zatenBir araya gelemiyor musunuz?
2 yıllık evliliğin 1 buçuk yılı ayrı geçer mi, can dayanır mı buna?
Hem radyasyondan, beyniniz kulağınızdan akar böyle, bir araya gelin siz.
Anlamadim butun gece konusuyorsaniz esinizin istedigi nedir? Araliksiz konusma sansiniz olamayacagina gore. Anladigim kadariyla iste olmadiginiz butun zamanlarda konusuyorsunuz. Uyumadan mi ise gidiyorsunuz?Şöyle anlatayım sabah günaydın mesajlari v.s kısa bir konuşuruz sonra kahvaltı sonra gene konusuruz birdahaki yemeğe kadar sonra gene konuşma sabaha kadar ..
sabaha kadar konusuyorlarmis. bence bu kadar fazlasi eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?