Eşimin iğrenç huyları !!

Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Açık açık söyleyeceksiniz başka bir çıkış yolu yok. Yine iyi bile sabretmişsiniz,utanmayın açık açık söyleyin.

Daha öncede aynı şikayeti başka bir arkadas yazmıştı sanırım eşi basur gibi birşeydi ve doktora gitmeyi reddediyordu. Büyük ihtimalle basur kıl dönmesi vs bir şey vardır ki kaşıntı yapıyor bir an önce Dr a gitmeli

Temiz bir insansa mesela hergün yıkanıyorsa koklamak alışkanlıktır der katlanılır ama yıkanmıyan bir insansa :kusmuk:burnunu karıştırmasına girmiyorum bile

Konuyu okuyunca eşinin günde 2 defa bile duş aldıgını yazmışsın demekki koktuğundan değil gerçekten huy en azından burnunu karıştırmamasını söyleyebilirsin ;)

Ayy aynı benim eşim.
Ama benim eşim şeyini kasidiktan sonra koklamsz bende bilinçsizce yaptığını düşünüyorum.
Ha burun karıştırması da var. 2 yıllık evliyim yeni yeni yapmaya başladı. Bende pek takılmıyorum napayim. Benim yanımda rahat olmsyacaksa kimin yanında rahat olacak diye kendimi kandırıyorum

Geçenlerde kv bizde eşim onun yanında zaarrrt yaptı ben içerden işittim yanlarında değildim.
Kadının tepki şu:ne yedin ki sen gaz yaptı. Ayıp, aa, uu, dicene bunu dedi.
Ordan bile brifing alıyo yani ne yediğini öğreniyor o arada (evden mi dışardan mı yedi gibisinden) laf alıyo ağzından. Cevap alamadı tabi sustu kaldı.
Ay şok oldum.. Evlat yetiştirmiş işte.
Yanlışıkla olsa bile annem uyarırdı beni küçükken.
Üstelik yerin dibine girerdim.
Sorsan 4x4 lük yetiştirmiş.

Sephoraa haklısın herkes bu sekılde olsaydı sadece govde kalırdı ama odalarımız yanyana oldugu ıcın dr konusmalarınıda duyuyorduk. Evet sasırtıcı bende sasırmıstım ama duydugumu soyluyorum.

Niye kibar sözler arıyorsunuz ki sizi bu kadar tiksindirmeye ne Hakkı var açıkça söylemelisiniz bence

Merhabalar, biraz ağır olucak ama esinizin bu yaptıkları tamamen size karşı saygisizligindan gelen birşey evin içinde rahat tabi hanımı da umrunda değil. Psikoloji falan hikaye evlenincemi ortaya çıkmıştı iki yıl öncesi gorusmususnuz böyle bisey yokmuş zaten evlenince asıl huyları meydana çıkıyor. İnsanın kendine saygısı yoksa karşısındaki insana saygısı olmalı.
Birde koklamak nedir ne kadar itici ben aynı yatağa bile girmek istemezdim, yada bana dokunmasını illa evin içinde diye o tur rahatça hareketler yapması çok yanlış sizi soğutur kendisinden, lütfen cekinmwyip söyleyin hayatım napiyosun lavaboya git diye uyarin yoksa bu daha çok devam eder.
Eğer farklı sorunu varsa da susarak değil konuşarak çözümler bulabilirsiniz bus şekilde sizi kendisinden soğutur. Ne sevgi kalır ne aşk çünkü karşınızdaki profil pis şeyler yapıyor sonucunda.

Ayy gerçekten kötü hadi kaşıdın niye koklarsin ki. Söyle bence bu sekilde uzaklasacagina söyle farkinda değildir toparlar kendini

Seyyy ımmm hayatım kocacim lütfen burnunu karstrma, mahrem yerlerini kaşıma . Lütfen askm. Rica ediyrm olur mu herşeyim.
De işte . Bunu da mı biz söyleyelim . Azcik dusunsenn buraya yazmazdin. İlla konu acaymda bende yazayım monoton hayatıma aksiyon olsun niyetiyle yazmissin gibi .

Bu konu ve yorumlarla hayatıma Nasıl bir renk geldi anlatamam !! Sizin fikirlerinize ihtiyacım vardı demek o yüzden derdimi paylaştım. Bu sıradan bişey olsa söyler geçerdim eşime fakat belki yaşayan vardır belki bunlar Bi sorundan kaynaklanıyordur diye düşündüm. Bu kadar kötü niyetli olmayın herkes sizin gibi açık sözlü olmayabilir. Benimde yapım böyle !

Herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Araştırmalarıma göre bu koklama olayı tamamen temizlik psikolojisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Sanırım burun karıştırmakta öyle. Ama söylediklerinizden birer cümleyle toparlayıp eşime söylemem gerek çünkü ben bu durumdan dolayı çok huzursuzum..

Back
X