- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi yveslaurent
-
Aynı mesaj.....
Zihni Sinir gibi oldum bu konu beni benden aldı :/
Ya sen napiyosun gece gece
Gerçekten dışarıdan bakıldığında gayet titiz. Bazen dediğiniz gibi koku olaylarına karşı hassas olduğunu düşünüyorum. Çünkü sırf bu yüzden yemek ayrımı yapar ağzım kokar şunu yersem falan der. Ama lavaboda yapsa da ben görmesem ne güzel olurkızlar, konu sahibinin eşi de titizmiş. bunlar onun değişik bir takıntısı... belki de çok titiz olduğundan kokup kokmadığını kontrol etme şeklidir.
Bu düşünceli halde güldürdünüz valla beni :)) sanırım en kısa zamanda söylicem çünkü ben takıntı yaptım bu durumuValla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani
Şöyle arkadaşım sen kötü hissetcene o düşünsün
Bu düşünceli halde güldürdünüz valla beni :)) sanırım en kısa zamanda söylicem çünkü ben takıntı yaptım bu durumu
Esım amelıyat oldugu zaman hastanede bır teyze vardı aglıyordu neden agladıgını sordugumda oglunun bacagını kestıklerını soylemıstı sebebı ıse tuvalet ıhtıyacını gıderdıkten sonra temız tutmayıp mıkrop kapması ve bu mıkrobun bacagına yayılmasıymıs cook sasırmıstım esınıze bu ornegı verebılırsınız bellı kısısel bakımına ve temızlıgıne onem vermeye baslar.
Mesajlar ardı ardına gelince sizinkini görmemişim pardon. Bende bazen farkında olmadığını düşünüyorum dalgınlık anında olan bişey mi diye ama öyle olmuş olsa bile ömür boyu böyle gitmezNe yaptığının farkında değil mi acaba. Uyarmanız gerekir çünkü çok kötü hareketler.
Valla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani
Şöyle arkadaşım sen kötü hissetcene o düşünsün
Ben eşimde bu tarz seyler gördüğümde hemen usulüne uygun söylüyorum senden soğumak istemiyorum diyorum tabi çekinerek söylüyorum o da anlayışla karşılıyorSelam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?