Eşimin iğrenç huyları !!

Aayy sizde aynı hareketleri yapın gözüne soka soka,bakalım o bişey söyleyecekmi size.yada bazı uyarılarda bulunun.mesela orayı yeni temizledim,ona dokunmadan bi elini yıka falan gibi.ben hic hoşlanmam bu tarz hareketlerden.o yüzden sevgilimi şimdiden uyardım bu şu tarz davranışlar hoşuma gitmez asla yapma diye.yanımda bazen asitli bişey içtiginde yanlişlikla hafif gegirirse hemen özür diler benden dikkat edecegini söyler

Ayy aynı benim eşim.
Ama benim eşim şeyini kasidiktan sonra koklamsz bende bilinçsizce yaptığını düşünüyorum.
Ha burun karıştırması da var. 2 yıllık evliyim yeni yeni yapmaya başladı. Bende pek takılmıyorum napayim. Benim yanımda rahat olmsyacaksa kimin yanında rahat olacak diye kendimi kandırıyorum
Ay bu rahatlık değil ama ya bildiğin pislik yani.. biz yapıyo muyuz bu hareketleri.. zaten yapsak soğurlar diye düşünüyorum.. ben dikkat ederim eşim de mecbur dikkat ediyo.. 7 senedir bi insandan gık diye de mi ses çıkmaz bazen insan olduğundan şüphe ediyorum der :)) afedersin de geğirse bile sessiz yap şu işi böğürme derim :D ona bile dikkat ediyo adam.. ay tiksinirim ben o ne öyle.. böyle böyle soğuyo karı kocalar birbirlerinden..

Ay bu rahatlık değil ama ya bildiğin pislik yani.. biz yapıyo muyuz bu hareketleri.. zaten yapsak soğurlar diye düşünüyorum.. ben dikkat ederim eşim de mecbur dikkat ediyo.. 7 senedir bi insandan gık diye de mi ses çıkmaz bazen insan olduğundan şüphe ediyorum der :)) afedersin de geğirse bile sessiz yap şu işi böğürme derim :KK70: ona bile dikkat ediyo adam.. ay tiksinirim ben o ne öyle.. böyle böyle soğuyo karı kocalar birbirlerinden..
Aynen ama napican

Söylemedim mi ki :) ben görmüyorum sanıyor haspam
:D aklıma ne geldi.. bigün koltuğun kenarına oturdum yanlamasına.. eşim de balkona çıktı sigara içmeye.. burnumun da kenarında beze gibi bi şey çıktı sıkayım diye habire onunla uğraşıyorum.. gölgem de dışarıya yansıyomuş perdeden.. eşimin kapıyı bi açışı var sanki beni biriyle basıyomuş gibi tövbe yarabbim.. yakaladım seni diye sevinçle bi bağırışı var elim de hala bezenin üstünde.. neyimi yakaladın be dedim.. burnunu kurcalıyodun de miii dedi.. hee dedim dışından kurcalıyom burnumu.. tüh ya ben de yakaladım diye sevindiydim diyo :D gerçi çok şükür elini bi defa burnuna götürdüğünü bilmem gaz sorunu vardı onun.. adamı öyle sindirdim ki çıt çıkaramıyo :D

Tik haline gelmiştir üzerine kusarsan anlar büyük ihtimalle zira ben kusacağım sanırımmm

Evlendikten sonra bir rahatlık geliyor bu adamlara, bu kadar bariz yapması ve koklaması abartı tabiki. Eşim yapsa direk söylüyorum ben :)

Ben o bir tarafını kaşıyıp koklama kısmına geçemedim, beynim error veriyor, nasıl kaşıyo karısının yanında pantolonu mu indiriyo, onu da anlamadım, beynim acıdı valla

Ayy konu sahibi kusura bakmasın ama , baya baya güldüm yorumuna..Allah'ta seni güldürsün:KK70::KK70::KK70:

Valla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye :KK70:
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani :confused:
Şöyle arkadaşım sen kötü hissetcene o düşünsün :63:
Koptum:rolleyes:

Sanirim bunu farkında olmadan yapıyor kokuyada bu kadar hasassa kokuyormuyum diye sürekli kontrol ediyor olabilir takıntı haline gelmiştir.
Bu bir hastalık boyutunu almis da olabilir bu yüzden bence eşinize pataloji yada psikolojide bi randevu alın . Belki gercek den kesintisi var belki bunu iş yerinde de yapıyor.

Ona bundan kurtulması için itip kalma yapmayın zira bi takintiysa çok üzülür tedavi olmalı.

Benimkide ayaklariyla oynuyo surekli cocuk gibi :olamaz:
Ben diyorum valla askim napiosun ya , bak yemek yicen birazdan yapma , falan boyle yani komedi. Sizinki degisikmis abarti biraz gordgunuzu belli edin ya gulun falan bi :oha: napiosun deyin

Benimki de pantolonunu duzeltiyodu yolda hani su onunu toparlama hareketi vardir ya evli bile degiliz bildigin azarladim ne utancam bayanlar var karsinda farkinda degilmsin egitimsiz gibi davraniyosun diye okumustm canina ama dar degiliyoms onuda ben mi ogretcem demistm ahahahhaha farkinda olmadan yapiyo mesela ama rahatsizlik duyarsam soylerim :))))

Böyle bir konu nasıl fake olabilir biri bana açıklayabilir mi? Fake olmasındaki amaç ne olabilir ? Konuya yorumunuz yoksa lütfen dikkat çekme amaçlı karalama yapmayın !

senin kocanın sümüğü üstünden dikkat mi çekicem.
yorumumu yaptım zaten, neye nasıl yorum yapacağımı sana sorcak değilim

:olamaz::olamaz:konuş herşey hallolur farkında olmadan yapıyordur ama öyle ciddi ciddi değil yaptığı anda biraz şakayla karışık laf at umarım düzelir:KK53:

senin kocanın sümüğü üstünden dikkat mi çekicem.
yorumumu yaptım zaten, neye nasıl yorum yapacağımı sana sorcak değilim

Bu nasıl saygısızca ve terbiyesizce bir konuşma tarzıdır. Lütfen Bi kadın olduğunuzu unutmayın. Farkındaysanız yaptığınız yoruma bişey diyen olmadı sadece altında yazan fake cümlesine yorum yaptım. Lütfen sınırınızı bilin ve konumdan ayrılın derhal ..

Back
X