- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi yveslaurent
Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Psikolojik sorunlari var demek adam yaptiginin pis ve anormal oldugunun farkinda bile degil bence, evet ben karsilasmistim boyle biriyle ve neredeyse topluma acik sekilde yapiyordu fark edilmedigini dusunuyor herhalde yada umursamiyor yada ona normal geliyor orasini burasini kasiyip sonrada koklamak.
Sen ne utaniyorsun o utansin uyar ayip dene birsey var igrenclik yapma de bir bak bakalim ilk tepkisi ne olacak.
Hatta isi her yataga girerken sofraya otrurken birsey yiyip icecekken kalk elini yika seklinde irdelerseniz belki utanir ve yapmaktan vazgecer bilmiyorum bazi insanlar bu sekilde igrenc oluyorlar ben yinede psikolojik oldugu kanisindayim normal insanin yapacagi seyler degil cunku.