Eşimin iğrenç huyları !!

Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben

Psikolojik sorunlari var demek adam yaptiginin pis ve anormal oldugunun farkinda bile degil bence, evet ben karsilasmistim boyle biriyle ve neredeyse topluma acik sekilde yapiyordu fark edilmedigini dusunuyor herhalde yada umursamiyor yada ona normal geliyor orasini burasini kasiyip sonrada koklamak.

Sen ne utaniyorsun o utansin uyar ayip dene birsey var igrenclik yapma de bir bak bakalim ilk tepkisi ne olacak.
Hatta isi her yataga girerken sofraya otrurken birsey yiyip icecekken kalk elini yika seklinde irdelerseniz belki utanir ve yapmaktan vazgecer bilmiyorum bazi insanlar bu sekilde igrenc oluyorlar ben yinede psikolojik oldugu kanisindayim normal insanin yapacagi seyler degil cunku.

Ne demek nasıl söyliycem?? O senin eşin değilmi??

Tam parmagını burnuna soktugunda görmezden gelme bi laf sok o zaman anlar hatasını. Burnundan çıkanları da sağa sola atıyordur koltuğa filan da sürüyordur kesin vallahi oturulmaz onun oturdugu yere.

Söyle açık açık hoşlanmadıgını en azndan senin yanında yapamasın.

valla ben eşinin pis huylarından çok aranızdaki iletişimsizliğe takıldım. ne demek nasıl söylenir? dan diye söylenir, rahatsız oluyorum yapma denir ötesi var mı? o senin eşin, en yakının. o seni düşünerek hassas davranmıyor da sen rahatsızlığını nasıl dile getireceğini mi kafaya takıyorsun? enteresan.

Kötü bir durum ama ucunda ölüm yok ya
Canım ya off ne kıcıksın bu harakette ne diyebilirsin espriye vurarak...
Kolaylıklar.

ne kadar süre flört ettiniz?
bu sürede birlikte evde vakit geçirmediniz mi hiç tatile gitmediniz mi yola çıkmadınız mı?
bu yüzden evlilikten önce böyle şeylerin şart olduğunu düşünüyorum işte
Hayır tatil veya birlikte yasamak olmadı maalesef. Keşke olsaymış haklısınız. Gerçi şu an trafikte falanda yapıyor çok yerlere gezmeye gittik bekarken hiç görmedim arabada yaptığını.

Bir de bişey söyleyeceğim. Siz kocanizdan gerçekten tiksinmissiniz veya sevmiyorsunuz adami zaten. Kocanızin yerine koyun kendinizi sizin sevmediği bir özelliğinizi kalkıp donanım habere falan yazsa ne düşünürsünüz bilemedim. Oradakiler de booggk ne biçim kadın bu deseler ne hissedersiniz? Hiç milletin yorumunu engelleiyemem demeyin yazdıklarınız öyle yorum gelmesine çok musait.

Yani düşünüyorum benim eşim veya çocuğumda böyle birşey olsa buraya ancak ve ancak nasil bir hastalık olabilir diye yazarım. Doktor öneriniz var mı hanımlar derim. Siz kocanıza söylemeye cekiniyorsunuz ama bu nasıl pisliktir demediginiz kalmış. Neyse çok kınadım sizi.

Tiksinme veya sevmeme durumu değil eşimi seviyorum. Benim karakterim böyle insanların ağzının kenarında yemek bile olsa ben söyleyemem. Nedendir bilemiyorum sanki o farkında değil yaptığı şeyin ben söyleyince üzülüp utanacak gibi hissediyorum. Buraya yazmamdaki amaç sizlerin böyle bir durumda Nasıl tepki vereceği .. Dünden beride zaten Nasıl söyleyeceğim kafamda belirmiş durumda. Ayrıca bunun doktorluk bir durumuda olabilir ki birkaç yorumda arkadaşlar belirtmiş zaten psikolojik olabilir diye. Bu fikirleri alamayacaksam bu forum neden var? Bence fazla kınamayın başınıza gelmesin. İyi günler

valla ben eşinin pis huylarından çok aranızdaki iletişimsizliğe takıldım. ne demek nasıl söylenir? dan diye söylenir, rahatsız oluyorum yapma denir ötesi var mı? o senin eşin, en yakının. o seni düşünerek hassas davranmıyor da sen rahatsızlığını nasıl dile getireceğini mi kafaya takıyorsun? enteresan.

Ben bilinçli yapmıyordur belki diye çekiniyorum. Ya farkında değilse ve ben söyleyince utanır üzülürse diye düşünüyorum. Çünkü hiç böyle biri değildi. Ki hala öyle değil dediğim gibi çok titiz biri olduğu için düşündürücü

Cok kotu bi durumm ben bunun bi rahatsizlik oldugunu veya farkinda olmadan yaptigini falan dusunmuyorum oyle olsa her ortamda yapar evde yapiyosa bunu sadece bildigin rahatlgin dibine vurup sizi de onemsemedigi icin yapiyodur. Siz bunu bi sekilde dile getirmezseniz ben kocanizdan ziyade sizin icin endise ederim cunku bi yerden sonra ister istemez uzaklasip soguyup igrenmeye baslayacaksinz ve bu da iliskinizi ciddi boyutta etkiler. Nasil soylersiniz bilmiyorum ama bi yolunu bulun

Söylemeye nasıl çekinilir anlamıyorum valla. Bu kadar rahatsızlık veren birşey olsaydı pat diye söyledim ben. Eşim o benim ya.
İğrenç bir durum var tabiki söyleyeceksin.

Gerçekten çok iğrenç. Onun oturduğu koltuğa oturamıyorum hergün makina takıyorum. Tam o esnada bişey soruyorum gördüğümü anlasın diye elini çekiyor hemen ama sonra yine devam.. Birde Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl bir cümle kurulur ?
Burun karistiran bi yakinim var sanirim zevk aliyor sordugumda guluyor
ve burnundan cikani oraya buraya atiyo ustune siluyo ki bu bi bayan nenim evimde yapmadimi sorun degil.

Ayy iğrenç ötesi bu :kusmuk:yani siz onun oturduğu koltuga oturmaktan bile çekiniyorsunuz peki onun yanina nasil yatiyorsunuz hadi onu geçtim burnunda kaçak kat çalışması yaptiktan sonra o eliyle sizin elinizi tutmuyor mu ya da size dokunmuyor mu ayy ya sofrada ekmek felan bolse o yenmez ki ama offf bence hic kirilmasin felan diye kendinizi hirpalamayin guzelce konuşun sizinkide mide yazık iyi bile dayanmışsınız :KK23:

Ööööggggg sen niçin utanıyorsun ona takildim ,burnunu dıştan kasınsa bile bağırırım ,acayip huylanırım bende el yıkama hastalığı var,hemen soğurum derim

Back
X