- 28 Haziran 2016
- 21
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi yveslaurent
Valla derdimi başka türlü anlatamazdım. Bu yine üstü kapalı hali :)Iyyy ya bu kadar ayrinti anlatmayaydin iyiydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla derdimi başka türlü anlatamazdım. Bu yine üstü kapalı hali :)Iyyy ya bu kadar ayrinti anlatmayaydin iyiydi![]()
Valla derdimi başka türlü anlatamazdım. Bu yine üstü kapalı hali :)
Esım amelıyat oldugu zaman hastanede bır teyze vardı aglıyordu neden agladıgını sordugumda oglunun bacagını kestıklerını soylemıstı sebebı ıse tuvalet ıhtıyacını gıderdıkten sonra temız tutmayıp mıkrop kapması ve bu mıkrobun bacagına yayılmasıymıs cook sasırmıstım esınıze bu ornegı verebılırsınız bellı kısısel bakımına ve temızlıgıne onem vermeye baslar.
Bi şekilde temizligi ogretin bence.. Artik nasil olur bilmem ama igrenc. .
Söylemeye çekiniyosan üstüne kus, bu ne yahu
Buraya yazarken bile çekiniyorum annesine falan hiç soramam. Ama evlilik öncesi 2 yıl görüştük hiç öyle bişeyini görmedim şu son Zamanlar var benceannesine sor diyecem de o hiç olmaz... hani küçüklüğünden beri bu huyları var mıydı acaba diye? çok eskiye dayanıyorsa bıraktırmanız da zor olacaktır.
kızlar, konu sahibinin eşi de titizmiş. bunlar onun değişik bir takıntısı... belki de çok titiz olduğundan kokup kokmadığını kontrol etme şeklidir.
Konus sahibi sen niye utaniyosun
Pat diye soyle o utansin.
Nasil soylemeden durabiliyorsun
hayret ettim sana.
Haklısınız sanırım :) internette araştırma yaptım bu bana Bi rahatsızlık gibi geldi burda da fikir almak istedim ama sanırım sadece benim başımda var bu sorunBisey rica etcem. Bu adamı hayatta bosama..sonra gidip baskasinin basina bela olmasın..senin canin yandi baskasininki yanmasin....bi tarafını kasiyip elini koklamak nedir yani !! O ellerle yemek de yapsin tam olsun...
Ben o bir tarafını kaşıyıp koklama kısmına geçemedim, beynim error veriyor, nasıl kaşıyo karısının yanında pantolonu mu indiriyo, onu da anlamadım, beynim acıdı vallaBisey rica etcem. Bu adamı hayatta bosama..sonra gidip baskasinin basina bela olmasın..senin canin yandi baskasininki yanmasin....bi tarafını kasiyip elini koklamak nedir yani !! O ellerle yemek de yapsin tam olsun...
Bu tarz konuları hayatım boyunca hiç konuşmadım çekingen Bi yapım var zaten. Bide eğer psikolojik bişeyse kendide utanır diye düşünüyorum
Kask al, televizyon seyrederken taksın, kaskın camını bantla ki arada açıp karıştırmasın