- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Haklısınız bunu kendime empoze etmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederimSonradan öğrenmediniz ikinci evliliği yapacağını değilmi? Herkesin gecmisi var, geçmişi olmayan insan varmi? Siz mutluysaniz önünüze bakin, hamileymişsinizde zaten.
Doğru söylüyorsunuz çok fazla düşünmekten oluyor gibi geliyor bana da. Bu karantina döneminde de fazlaca vakit olduğundan yoğunlaştım belki de. Çok teşekkür ederimBence evliliginizin , hamile olmanın tadını çıkarın, anı yaşayın, herkes düzgün bir evlilik yaşayamıyor. Boşverin öncesini, hem, bir sürü kızla ilşki yaşamış ama evlenmemiş bi dolu adam var ortada. Hayati güzelce yaşayın, çok fazla düsünmeyin:)
Aynen öyle,bir de hamilelik hassasiyeti var. Ama olsun her anın güzelliği farklı. Dediğim gibi anlaşıyorsanız, gerisi hiiç önemli değil.Doğru söylüyorsunuz çok fazla düşünmekten oluyor gibi geliyor bana da. Bu karantina döneminde de fazlaca vakit olduğundan yoğunlaştım belki de. Çok teşekkür ederim
Anlıyorum sizi, herkes hata yapabilir, düşünemeyebilir. Kimse kusursuz değil ve kimse 4/4’lük değil. Kimse mükemmel değil. Çok hızlı bir karar alıp evlenmişsiniz, mutluluklar dilerim fakat bundan ziyade en çok düşündükleriniz önemli. Eğer düsünmeye ve sürekli aşamıyorum demeye devam ederseniz takıntı (obsessyon) hastalığına kadar yolu var bunun. Düşünceler ve duygular değişkendir. Hiçbir duygu sonsuza kadar kalıcı değildir. O yüzden eşinizin eski evliliğindeki kadını düsündüğünü, sevdiğini zannetmiyorum. Erkekler bizim gibi değil sevince isterler, elde ederler bittiyse artık duygularıda bitmiştir.Saydıklarınız da var elbet. Evlenmeden önce düşünemedim ve daha önce dediğim gibi belki ilk defa bu kadar sevildiğimi hissettiğim için de bu durumu göremedim. Hamilelik planlı olmadı. Korunduğumuz halde oldu. Bu düşüncelerle yaşamak istemediğim ve benzer durumda olanlar varsa eğer nasıl aştıklarını merak ettiğim için buraya yazdım. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Stresten uzak durmam gerekiyor evet o yüzden de buraya yazılanları okumamak daha iyi sanırım. Suçlayıcı yargılayıcı olmak çok kolay. Herkes her şeyi planlamış ve kusursux kararlar almışlar belli ki. Yine de yazılanlara saygı duyuyorum. Teşekkürler tekrar.
tatlim sen boşanma dosyalarıni okudun raporu gözunle gördün mü? yoksa sadece eşinden ve ailesinden duydukların mı bunlar?Eski eşinin psikolojik rahatsızlığı varmış. Raporu da var. Çok büyük sıkıntılar yaşayamışlar evlilikleri boyunca. Sürekli kavga etmişler. Kayınvalidemi dövmüş hatta. Ama eşim tek kelime kötü birşey söylemez sadece olanları anlatır. Sonuçta çocuğumun annesi Kötü olmasını istemem der.
bunu sordum çünkü hikaye çok tanıdık gelditatlim sen boşanma dosyalarıni okudun raporu gözunle gördün mü? yoksa sadece eşinden ve ailesinden duydukların mı bunlar?
Anlaşabiliyoruz çok şükür.Aynen öyle,bir de hamilelik hassasiyeti var. Ama olsun her anın güzelliği farklı. Dediğim gibi anlaşıyorsanız, gerisi hiiç önemli değil.
amin sağ olunBilerek evlendiniz tam tartamadiniz anlaşılan,eski eşi yaşa eşiniz sorun cikarmiyorsa eşinize bebeğinize yuvanıza odaklanın olmuyorsa destek alın inanın asilamayacak sorun değil, Allah huzur versin.
Dosyaları okudum raporu eski eşinin annesinden duydum.tatlim sen boşanma dosyalarıni okudun raporu gözunle gördün mü? yoksa sadece eşinden ve ailesinden duydukların mı bunlar?
Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Allah razı olsun.İlginç olacak ama size kendimden örnek vermek istiyorum. 12 senelik evliliği bitirdim seneler önce. Sonra yeniden evlendim. İkinci evliligimde çok daha mutluyum ve hiç kiyasa girmedi beynim. Sanki ilk gibi yasadigimiz herşey. Aslında eşiniz için de böyle oldugunu düşünüyorum. İlk evliliğinde mutlu olsaydı zaten ayrılmazlardi. Lutfen sizi bu kadar üzecek kadar cok düşünmeyin herseyi. Hayat fâni tadını çıkarın. Hamilelik de varmış hem. Yazık miniginize onu da kendinizi de uzmeyin. Hep söyle düşünün akliniza o olumsuz dusunceler geldiğinde. "Benimle herseyi daha guzel ve mutlu yaşıyor esim" deyip bunu kabullenin kendiniz de. Ve eminim ki öyledir... Mutlu günler...
Üzülmeyin ya. İnanın hayatta yaşadığımız birçok şeyde buruk duygularımız oluyor. Bence sizin şimdiki hissiyatınız kısa sürede hayatınızda büyük değişimler yaşandığı için. Bir süre sonra bunları aşmış olacaksınız. Virüs vs derken hepimizin psikolojisi bozuldu, sizi de bu yönde etkilemiş. Gayet olgun birisiniz. Eşinize, kendinize mutluluk şansı verin.Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Allah razı olsun.
Hamileliğim de sağlıklı ilerlemiyor zaten. Bebek henüz görünmedi. Eğer bebeğim olacaksa yani bu sağlıksız durum ortadan kalkacaksa ben de ona göre profesyonel destek alır çocuğum için aşarım zaten. Kendim için yapamam belki ama onun için yaparım. Sağlıklı bir aile ortamında büyümesi lazım evet ama sağlıklı bir aile ortamı olmama ihtimali var diye de öldüremem çocuğumu
Yanlış anladınız sanırım yazdığımı.Ben hanimefendiye erken evlenmissin demedim.Bu gencecik yaşında neden 2.eş olmuş onu sordum.Dikkatli okuyun.Bu erken evlenip çocuk yapanlarla atıp tutmak nedir. Ki 27 yaş normal bir yaş. Geç evlenip geç çocuk yapanlara alkış tutulur. Herkes başkasının doğrusuna göre yaşamak zorunda değil. Zaten önceki evliliği sindirememiş yaşım erken mi diye sormamış.
Acikcasi bu asilabilecek değil kabullenilecek bir durum...benim de eşimin de ikinci evliliği. .ben ilk eşimi kaybettim eşim de yıllar önce boşanmış ama herkes yaşar bunu inan...ben de sanki kendim evlenip çocuk yapmamisim gibi takılırim bazen ama hemen aşarim ..sonu yok çünkü ...tatlı ağzı acı eder başka bir şeye yaramaz...yeter ki eski es yeni evliliğin hızını hazmetmis olsun ☺ çocuk kullanıp taciz etmesin sizi...olan çocuklara oluyor sonuçta ..takılmayın desek de takilacaksiniiz ama aşmaya çalışın. ...sevgiler sizeMerhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?