Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Bence evliliginizin , hamile olmanın tadını çıkarın, anı yaşayın, herkes düzgün bir evlilik yaşayamıyor. Boşverin öncesini, hem, bir sürü kızla ilşki yaşamış ama evlenmemiş bi dolu adam var ortada. Hayati güzelce yaşayın, çok fazla düsünmeyin:)

Sonradan öğrenmediniz ikinci evliliği yapacağını değilmi? Herkesin gecmisi var, geçmişi olmayan insan varmi? Siz mutluysaniz önünüze bakin, hamileymişsinizde zaten.
Haklısınız bunu kendime empoze etmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim

Doğru söylüyorsunuz çok fazla düşünmekten oluyor gibi geliyor bana da. Bu karantina döneminde de fazlaca vakit olduğundan yoğunlaştım belki de. Çok teşekkür ederim

Doğru söylüyorsunuz çok fazla düşünmekten oluyor gibi geliyor bana da. Bu karantina döneminde de fazlaca vakit olduğundan yoğunlaştım belki de. Çok teşekkür ederim
Aynen öyle,bir de hamilelik hassasiyeti var. Ama olsun her anın güzelliği farklı. Dediğim gibi anlaşıyorsanız, gerisi hiiç önemli değil.

Bilerek evlendiniz tam tartamadiniz anlaşılan,eski eşi yaşa eşiniz sorun cikarmiyorsa eşinize bebeğinize yuvanıza odaklanın olmuyorsa destek alın inanın asilamayacak sorun değil, Allah huzur versin.

Bence siz eşinizden emin değilsiniz, sizin eşinizle ilişkinizi ve evliliğinizi etkildyen küçük ama sizi yaralayan, şüpheye düşüren ufak olaylar olmuş gibi. Zira siz şuan eşinizden emin olsanız böyle şeyler düşünmezdiniz. Erkekler köprüyü geçene kadar sevgililerine prenses muamelesi yapıp, evlendikten sonra özüne dönüyorlar. Sizde de böyle olmuş olabilir. Bence eşinizle açık açık konuşun ve hislerinizi paylaşın.

Her evliliğin dinamikleri farklıdır asla kıyaslama yapmayın sadece boş yere kendinizi üzmüş olursunuz böyle yaparak.

Anlıyorum sizi, herkes hata yapabilir, düşünemeyebilir. Kimse kusursuz değil ve kimse 4/4’lük değil. Kimse mükemmel değil. Çok hızlı bir karar alıp evlenmişsiniz, mutluluklar dilerim fakat bundan ziyade en çok düşündükleriniz önemli. Eğer düsünmeye ve sürekli aşamıyorum demeye devam ederseniz takıntı (obsessyon) hastalığına kadar yolu var bunun. Düşünceler ve duygular değişkendir. Hiçbir duygu sonsuza kadar kalıcı değildir. O yüzden eşinizin eski evliliğindeki kadını düsündüğünü, sevdiğini zannetmiyorum. Erkekler bizim gibi değil sevince isterler, elde ederler bittiyse artık duygularıda bitmiştir.

Eşinizin ilk evliliğini de çocuğunu da bilerek evlenmissiniz evet ama aynı hayatı paylaşmaya başlayınca içten içe rahatsız olduğunuz şeyler olabilir.

Siz her ne kadar eşimle ilgili sorunum yok deseniz de sizi bu düşüncelere sokacak, beklediğiniz gibi olmayan birşeyler vardır. Ondan emin olsanız acabaya düşmezsiniz kolay kolay. Aklınızsa ne varsa konusun eşinizle.

Ayrıca etrafımda gördüğüm 2. ve özellikle çocuklu evliliklerde bazı şeyler zamanla oturuyor, denge sağlanıyor . Sizde o zamani verin kendinize.

tatlim sen boşanma dosyalarıni okudun raporu gözunle gördün mü? yoksa sadece eşinden ve ailesinden duydukların mı bunlar?

İlginç olacak ama size kendimden örnek vermek istiyorum. 12 senelik evliliği bitirdim seneler önce. Sonra yeniden evlendim. İkinci evliligimde çok daha mutluyum ve hiç kiyasa girmedi beynim. Sanki ilk gibi yasadigimiz herşey. Aslında eşiniz için de böyle oldugunu düşünüyorum. İlk evliliğinde mutlu olsaydı zaten ayrılmazlardi. Lutfen sizi bu kadar üzecek kadar cok düşünmeyin herseyi. Hayat fâni tadını çıkarın. Hamilelik de varmış hem. Yazık miniginize onu da kendinizi de uzmeyin. Hep söyle düşünün akliniza o olumsuz dusunceler geldiğinde. "Benimle herseyi daha guzel ve mutlu yaşıyor esim" deyip bunu kabullenin kendiniz de. Ve eminim ki öyledir... Mutlu günler...

Aynen öyle,bir de hamilelik hassasiyeti var. Ama olsun her anın güzelliği farklı. Dediğim gibi anlaşıyorsanız, gerisi hiiç önemli değil.
Anlaşabiliyoruz çok şükür.
Bilerek evlendiniz tam tartamadiniz anlaşılan,eski eşi yaşa eşiniz sorun cikarmiyorsa eşinize bebeğinize yuvanıza odaklanın olmuyorsa destek alın inanın asilamayacak sorun değil, Allah huzur versin.
amin sağ olun

tatlim sen boşanma dosyalarıni okudun raporu gözunle gördün mü? yoksa sadece eşinden ve ailesinden duydukların mı bunlar?
Dosyaları okudum raporu eski eşinin annesinden duydum.

Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Allah razı olsun.

Siz de bu kadar aceleci olmasaydınız. Yangından mal kaçırır gibi evlendiniz tamam ama çocuk için neden acele ettiniz?

Reactions: 000
Çok teşekkür ederim. İçime su serptiniz. Allah razı olsun.
Üzülmeyin ya. İnanın hayatta yaşadığımız birçok şeyde buruk duygularımız oluyor. Bence sizin şimdiki hissiyatınız kısa sürede hayatınızda büyük değişimler yaşandığı için. Bir süre sonra bunları aşmış olacaksınız. Virüs vs derken hepimizin psikolojisi bozuldu, sizi de bu yönde etkilemiş. Gayet olgun birisiniz. Eşinize, kendinize mutluluk şansı verin.

İşte siz beni anlamıyorsunuz. Çocuğunuz için değil kendiniz için aşmalısınız bu durumu. Varsayalım çocuğunuz doğamadı boşanma davası mı açacaksınız, eşinizi gözden çıkarttınız mı? Kendiniz için yapacaksınız kendiniz iyi olacaksınız ki çocuğunuz da iyi olsun, evliliğiniz de. Ruh sağlığınızı düzeltmenizi çocuktan bağımsız olarak söylüyorum.

Yanlış anladınız sanırım yazdığımı.Ben hanimefendiye erken evlenmissin demedim.Bu gencecik yaşında neden 2.eş olmuş onu sordum.Dikkatli okuyun.

Acikcasi bu asilabilecek değil kabullenilecek bir durum...benim de eşimin de ikinci evliliği. .ben ilk eşimi kaybettim eşim de yıllar önce boşanmış ama herkes yaşar bunu inan...ben de sanki kendim evlenip çocuk yapmamisim gibi takılırim bazen ama hemen aşarim ..sonu yok çünkü ...tatlı ağzı acı eder başka bir şeye yaramaz...yeter ki eski es yeni evliliğin hızını hazmetmis olsun ☺ çocuk kullanıp taciz etmesin sizi...olan çocuklara oluyor sonuçta ..takılmayın desek de takilacaksiniiz ama aşmaya çalışın. ...sevgiler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…