- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Allah razı olsunAllah yardimcin olsun aileden saklama anlat onlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız Allah razı olsunCanim üzülme haklısın tabiki..eşin çok hatali büyük hata hemde..canına kıymak da neymiş aklından bile geçirme olan sana olur o baska birini daha bulup mutlu mutlu yaşar..
Aynen cümle bu essek gibi evine gelceksin artık çok oluyorsunuz sen hiç mi kabullenmez insan hatasını yaHaklisiniz tabiki yerizinde kim olsa verdiginiz tepkileri verir.. Yalniz boşanirsan seni yaşatmam eşsek gibi evine doneceksin ne demek yahu!! Papuç birakmayin bu laflara adama bak hem suclu hem guclu zeytinyagi gibi uste cikmayida biliyor..
canim sen once bir dur sakin ol pazartesiye kadar kafani toparla ve bosanma davasini acSoktayım diyorum ya soktayım benim yerime kendinizi koyunda öyle düşünün
Fake degil gerçek.eski eşim egitim için ankaraya gitcem dedi birkaç günlügüne.gitti hiç olmadıgı kadar ilgili alakalı aşk böcegi oldu gidince bende çok aramadım işi gücü var orda diye alınmaya başladı beni aramıyorsun diye.aradım telefonu kapalı üç saat ulaşamadım başına birşey mi geldi diye korktum işyerini aradım santraldeki görevliye anlattım tanıdı eski eşimi yenge onlar antalyada tatildeler dedi.sonrasını tahmin edersin neler oldu.bunun gibi akılalmaz yalanlar oldu.başkası anlatsa yok artık derim bende ama malesef başıma geldi.demem o ki bence fake falan degil bu adamlar hayatın çirkin yüzleriKonuya fake diyenler bile var Allah için sizde yasadınız böyle şeyler beni en iyi siz anlarsınız
Off çok kötü olmuş insanın en çokta kadınlık gururu inciniyor işteFake degil gerçek.eski eşim egitim için ankaraya gitcem dedi birkaç günlügüne.gitti hiç olmadıgı kadar ilgili alakalı aşk böcegi oldu gidince bende çok aramadım işi gücü var orda diye alınmaya başladı beni aramıyorsun diye.aradım telefonu kapalı üç saat ulaşamadım başına birşey mi geldi diye korktum işyerini aradım santraldeki görevliye anlattım tanıdı eski eşimi yenge onlar antalyada tatildeler dedi.sonrasını tahmin edersin neler oldu.bunun gibi akılalmaz yalanlar oldu.başkası anlatsa yok artık derim bende ama malesef başıma geldi.demem o ki bence fake falan degil bu adamlar hayatın çirkin yüzleri
Bu şekilde mahkemede anlat enişteye bak sen suça ortak olmuş toy kıza hiç evrak kağıt kürek göstermeden kata kulliye getirmişler vay eşekler vayyArkadaşlar nikah işlemlerini eşim halletti eniştesiyle başka sehirdeydi onlar diyorum ya lütfen aynı şeyleri sorup durmayın benim derdim başka sizler evleneceginiz zaman hiç aklınızdan bu adam evlenip ayrıldı mı ki diye kaçımızın aklına gelirdi ya 20 yasında evlendim diyorum cahildim diyorum gözğm kördü diyorum lütfen bana yol gösterin
Ohaaa ne pislikler var ya Allah korusun colugumuzu çocuğumuzuFake degil gerçek.eski eşim egitim için ankaraya gitcem dedi birkaç günlügüne.gitti hiç olmadıgı kadar ilgili alakalı aşk böcegi oldu gidince bende çok aramadım işi gücü var orda diye alınmaya başladı beni aramıyorsun diye.aradım telefonu kapalı üç saat ulaşamadım başına birşey mi geldi diye korktum işyerini aradım santraldeki görevliye anlattım tanıdı eski eşimi yenge onlar antalyada tatildeler dedi.sonrasını tahmin edersin neler oldu.bunun gibi akılalmaz yalanlar oldu.başkası anlatsa yok artık derim bende ama malesef başıma geldi.demem o ki bence fake falan degil bu adamlar hayatın çirkin yüzleri
Allahım daha nelerBenim evdeykende çok silah dayadı kafama bir gün bak dedim öyle olmaz dedim çektim elinden silahı kendi kafam dayadım kendim vuracaktım kendimi artık, hep tehdit ediyor öldürürğm seni diyo