Istemiyor bişey, sanki kurumuş içi,Ne zamandır böyle ilgisiz ?
Can sıkıntısından ve meraktan bakmıştır eski kız arkadasa
Açana ilişkiyi renkli hale getirmek için bir şey mi yapsanız
Duygulu mesajıma cevap verseydi bari, üzülmekten alamıyorum kendimi. Keşke biraz vurdumduymaz olaydım.15 yasina gelmis cocuk.. yillar boyle gecmis.. siz de kabul etmissiniz. ne adam degisir ne siz bosanirsiniz. boyle gider..
Yıllar içinde eşinizi o kadar idare etmişiniz ki adan şimdi sizi takmıyor. Ne yaparsa yapsın kabullenen biri var karşısında. Şimdi siz ilgi istiyorum derseniz "bu nerden çıktı sen çok değiştin" tarzı cümlelerle kalbinizi kıracak.Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı.(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündü , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
Allah razı olsunÇok zor durum Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah
Kaçan kovalanırEsime fazlasiyla düşkünum yazmissiniz..16 yilin ustune masallah size..nasil oluyor bu..
Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yaniArkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı.(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
İroni dimiYa ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?