- 22 Haziran 2020
- 599
- 423
- 33
Hayır ya erkeklerin anladıgı dil bu yani bence bosuna kızlara bakmasın yanında gül gibi karısı varİroni dimi
Oldu size iyi geceleeeerrrrHayır ya erkeklerin anladıgı dil bu yani bence bosuna kızlara bakmasın yanında gül gibi karısı var
Nekdrda kolaymis gibi soylemissiniz.Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani
Niye boşanamıon?Hayırdır ?Cinsel hayatınız nasıl?Niye boşananlatın canı yokmuArkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı.(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
Bir yere bağlarsam mune kızabilir de tavsiyesi onu getirdi aklıma gırgırNekdrda kolaymis gibi soylemissiniz.
Erkek deger vermesin bana ben ona (sözde) kadinligimi kullanarak biseyler yapim
Olur baska bise istermiymis.
Valla bana deger vermeyen degersizmisim gibi davranip, bi msjima bile cevp atmayan adama oyle ozel sofrada kurmam kusura bakilmasin.
Kadinligini kullanma aklina kullan bence konu sahibi. Daha ise yarar
Canım tek bir cevabi var, ben kocamı çok seviyorum. Ondan başka kimsem de yok.Niye boşanamıon?Hayırdır ?Cinsel hayatınız nasıl?Niye boşananlatın canı yokmu
Iyı sev .Bu mu sevgi ? Cinsellık nasıl ?Canım tek bir cevabi var, ben kocamı çok seviyorum. Ondan başka kimsem de yok.
Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı.(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.
Bence cok detay vermıosun.Gelıcek cevsplardan korkuosun.Bence boyle .Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Tespitlerin süper tatlım. Başarabilirsem ne alâ. Benimki hastalık sanırım.Ablacım, üzülmene üzüldüm ama bayağı yanlış yapıyorsun sen. O yüzden dan dan yazıcam, ki kendine gelesin..
en kısa ve net cevabı; ceptesin...
hep ilgin, sevgin, düşkünlüğün adamın üzerinde... garantidesin, dünyan bu adam olmuş.
gizemli değilsin, eşin de olsa onu şaşırtan bir yönün yok.. bu yüzden sıkıcısın. ama evliyiz vs. diye düşünme evlilik, sevgilik şu bu.. hepsinin temeli kadın ve erkek ilişkisi. hepsinde geçerli adamın avcılık duygularına oynamak gerekiyor arada..
adamı hayatının merkezinden bir çıkar önce. "yıllardır idare ediyorum, ona çok düşkünüm" diyorsun. neden düşkünsün mesela? sana ilgisiz olan, hep mesafeli çekindiğin bir adama bu gereksiz düşkünlük nereden geliyor hiç düşündün mü? ilgisini senden çekerek, ufak da olsa hep bir gizem yarattığı için bağımlı olmuş olabiir misin?.. çöz bunu, ama kendin ama profesyonel yardımla.. al işte, adam eski sevgililerini aratıyor. Neden? "acaba bu kadınla değil onlardan biriyle olsaydım hayatım nasıl olurdu?... filanca acaba şimdi ne yapıyor ne durumda mutlu mu?..." bla bla bla uzar gider.. anlamsız değil o bakmalar.. içinde bulunduğu evlilikte kadın tarafından tepesine çıkartıldığı için monotonluğun dibinde şu an.
bırak bu pasif tavırları.. bazen ters psikoloji yap, "bıktım senin şu ilgisizliğinden, bana kadınlığımı unutturuyorsun" de mesela bir gün çat diye aniden...
bir başka gün "bu üzerindeki gömlek/ bluz vs. sana hiç yakışmamış"de mesela en sakin sesinle. parfüm kullanıyordur heralde, "bu parfümü hiç beğenmiyorum, bayık bir kokusu var" diye söylenerek geç başka bir odaya .. gibi gibi.. ama bunları sık sık değil, aniden ortaya atıp sonra hiçbir şey olmamış gibi davran.
bu yöntemi dene, sonuçlarını tartışalım.
Cok saçma bence, kırıldıgını ve ilgi beklediğini açık açık söylese yeter böyle sizin dediğinizi yaparak küçük düşmeye gerek yok yaniYa ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani
Ya insan neden durup dururken boşansın ki, mesajına cevap vermedi diye boşanılır mı. Ayrıca adamın ilgisizliği yeni olan bir sey de degilmis ki senelerdir böyle, konu sahibi böyle kabul etmiş böyle sevmiş çocuk da yapmıs simdi bunca zaman sonra kim boşu boşuna boşanır duzenını bozar, ben yapmazdım yani. Konuşup çözülebilecek bir sorun bence zaman icindeNiye boşanamıon?Hayırdır ?Cinsel hayatınız nasıl?Niye boşananlatın canı yokmu
Tespitlerin süper tatlım. Başarabilirsem ne alâ. Benimki hastalık sanırım.
Cok saçma bence, kırıldıgını ve ilgi beklediğini açık açık söylese yeter böyle sizin dediğinizi yaparak küçük düşmeye gerek yok yani
[/QUOTEHayır bu sekilde yaparak esıne karsı küçük düsmezsin ki Onu hala cok sevdigini önemsedigini gösterirsin sıradan bu yani diger turlu de anlatırsın ama erkekler nefisleri zayıf varlıklar oldugu icin dinlerler ama algılayamazlar
Oldu size iyi geceleeeerrrr
Of ya bu kadınların işi ne zor. Adamın gözü dısarı kaymaya baslayınca tehlike canları calıyor demektir! Aldatmaya da meyilli olabilir Kadının cilesi hep aynı.Ama konu sahibi zaten sureklı eşini cok sevdiğini önemsediğini gösteriyormuşo yuzden de Adam artık umursamıyor
Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?