Eşimin ilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bir de o adam eve gelecek sonuçta. Niye mesajıma cevap vermedin diye hesap sorabilir. Gündüz aramıştı açamamıştım ondan mıdır falan diye düşünmek de ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Bişey anlamadım hem hep arkamda dag dıyor hemde eşimin ılgıdızlıgı dıyerek konu acıyor

Duygulu mesajıma cevap verseydi bari, üzülmekten alamıyorum kendimi. Keşke biraz vurdumduymaz olaydım.
Siz ve duygularınız gayet normal bence. Anormal olan şey 15 yil önceki sevgilisini aratmasi. İnsan halidir diyeceğim ama size böyle davranıp kadınları araştırmasının mantığı ne yani? Siz de o da tatmin olmuyorsunuz bu evlilikte demek ki

Bence aynaya bakın; ben kimim ve ne istiyorum deyin. İlgi mi? Önce kendiniz ilgilenin. Bir kuaföre gidin. Biraz saçlarınızla oynayın. Sonra spor yapın. (İmkan varsa salona gidebilirsiniz değilse YouTube video dolu evde sporla alakalı) inanılmaz serotonin salgılatır insana spor. Eski kıyafetlerinizi elinizin altından çıkarın. İmkan varsa yenilerini alın. Az biraz makyajla başlayın güne. Evde saç şekillendirici ile saçlarınıza da daima özenin. Bir kitaba başlayın. Çok satanlardan alın bir tane ya da daha önce hiç bilmediğiniz bir konuyu anlatan hobi kitabı. Arkadaşlarınızı, komşularınızı, akrabalarınızı arayın sorun. Buluşma ayarlayın. Çocuğunuzla aktiviteler yapın. Farklı yemek tarifleri deneyin dünya mutfaklarından. Değişik sofralar hazırlayın. Şehrinizdeki daha önce gitmediğiniz semtlere gidin gezin. Eşinizle normal akışında hayatınıza devam edin. Ona ekstra hiç bir yaklaşımda bulunmayın. Asla telefon, bilgisayar, cüzdan, cep gibi özel şeyleri karıştırmayın. Bir aya kalmaz kendisi size yaklaşır. Bu kural asla şaşmaz. Kendisine değer vermeyene kimse değer vermez. Kendisi ile ilgilenmeyenle kimse ilgilenmez. Hayatta her şey olabilir kimseye amade olmamak lazım.

Eski sevgilisini aratmasına hicbir anlam atfetmiyorum açıkçası. Canı sıkıldığı boş kaldığı bir vakitte aklına gelmiş ve bakmıştır. Herkes, hepimiz bakabiliriz. Ilkokulda hoşlandığınız sıra arkadaşınıza bile bakabilirsiniz. Çok büyük aşkınızdan olmasa gerek.

Ama bu spontan bir hal almışsa ve şu an sizin ilişkiniz arzu ettiğiniz gibi değilse bunlarla birlikte geçmişe özlem olarak düşünülebilir. Uzun yıllardır evlisiniz. Bunca zamanda sevginiz sağlam kalmışsa, hala onu deniz feneriniz olarak görebiliyorsanız, hala size güven veriyorsa; sizi çok kırıp örselenmiş, saygı çerçevesinde bir ilişki yürütmüşsünüz demektir. Şartlar böyleyse de yukarıdaki yorumlara aynen katılıyorum. Kendinize dönün, kendi kendinize mutluluk alanları yaratın, bırakın o size yaklaşsın bu mutluluğun parçası olmak istesin.

Not: Kıskandırma yorumlarına çok katılamayacağım. Her ilişkinin dinamiği farklı. Bu metotlar ters tepebilir de. Ayrıca 15 yıldan sonra yapılmasa çok daha iyi.

Ya ne kuruntu yapıyorsunuz üzmeyin kendinizi boşuna kurun şöyle bir kırmızı güller dolu bir masa adamın sevdigi yemekleri yapın giyinin süslenin makyaj yapın parfümü bastırın adamın gönlünü yapın aklına kızlar bile gelmesin kadınlıgınızı kullanın yani😉
En son kocanıza bir tabak yemeğini hiç eksik etmeyin de dışarda yemesin diyen üye erkek çıktı...
O minvalde bi arkadaş daha hoşgeldin canım 😘😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X