Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istemiyor bişey, sanki kurumuş içi,![]()
Bu dediğiniz, abla 15 yıllık pasif mod yerine dişi bir mod ve yüksek bir enerjide olsa anlık olarak işe yarayabilirdi belki. abi seks yok mu seks diye birkaç kez gelir, sonra da kadın beni sadece seks için mi kullanıyor işini görüp gidiyor diye kendini yemeye başlardı bla bla bla..
buradaki sıkıntı daha derin. kadın cepte, albenisi yok. sevmediğiniz, ilgilenmediğiniz bir erkeğin damat gibi giyinip balkonunuza bir kamyon gül döktüğünü düşünün.. anlamı var mı? yok.. bu da onun gibi işte.
hayır dedikten sonra da üzüldüğünü belli etmeyecek.
istemiyor musun, peki ben kendim gidiyorum o zaman, bu arada sen de eve giderken marketten şunları al diyecek.
adam bir dumur olsun
Evet bende acayibim. Bir insani bu derece hayatın merkezine koymak yanlış. Tedavi olmam lâzım![]()
Canım kardeşim çok iyi geldin bana. Evet pazartesi destek alacağım inşallah. Ben fena boşluktayım böyle olmaz. Ben kendime bi değerimi vereyimki eşimde versin. Çok teşekkür ederim gerçekten.Ablacim kusura bakmayin ablacim dedim yakin hissettim cunku kendinize plan aevginizi ozguveninizi artiracak seyler yapin spordu yogaydi meditasyondu kendinizi sevin kendinize yalniz vakit ayirin keyif yapacaginiz anlar yaratin ayna karsina gecip cok guzelim diyin biri sizi uzdugunde kimse bana boyle davranamaz beni uzemez ben cok degerliyim benden bir tane daha yok diyin. Psikologa da bu baglamda gidebilirsiniz belki. Gitmeyi dusunuyorsaniz...
Sorma, su var gibi. Bende bir okadar naif.Biri bana kahve sensiz icilmiyor dese erir biterim be bu kadar mı katı birieski sevgilisine bakması da affedilemez. Ben alaşağı ederdim adami
Ahh nasıl bir zavallı hissediyorum bu konuda. Allahım bana yardım et toparliyim kendimi. Böyle sevgi dilenerek yaşanmaz, yoruldum.Tespitler cok iyi. Konu sahibi hanim once kendine deger vermeli kendini sevmeli oyle bir noktaya gelmeli ki artik kocam kim ya kac senelik kocam da olsa benden degerli diil giderse de kapi orda ben en onemliyim diyebilmeli.
Konu sahibi yaparsiniz bunu ben inaniyorum.
Cinsellik de minimumdaIyı sev .Bu mu sevgi ? Cinsellık nasıl ?
Her konuda hep yanımda, güçlü bir kişilik. Deniz fenerim gibi, hep yardıma koşar falan. Merhametli insanlara karşı nazik. Hayranlık bendeki. Sanıyorumki eski sevgilileri hep onu düşünüyor, böyle kötü ruh durumum kızlar.15 yıl boyunca tam olarak nerede tatmin oldunuz.Iyıkı benım kocam hep benım yanımda dag gıbı arkamda dedınız?
Ayy saçmalamayın, 15 yıl öncesi ya coluga çocuğa karışmıştır kadınlar. Ne düşünmesi. Şahsen ben evliyim 1 yıllık ve asla eski erkek arkadaşlarımı düşünmem banane canımHer konuda hep yanımda, güçlü bir kişilik. Deniz fenerim gibi, hep yardıma koşar falan. Merhametli insanlara karşı nazik. Hayranlık bendeki. Sanıyorumki eski sevgilileri hep onu düşünüyor, böyle kötü ruh durumum kızlar.
Eskı sevgılılerı buhar olmuştur.Az bı hayatımız var onuda eskı sevgılılerını susunerek gecırme bence .O zaman bu adamın gavrı senın ona baglılıgından .Ah kocam cabım kocam dedıgın ıcın toyosu tavan yapmış.Madem senınke hep her zaman yanımda eeee nıye bu ılgısızlık.Eksik anlatıon bacım .Kımse burda kımseyı tanımıyor.Her konuda hep yanımda, güçlü bir kişilik. Deniz fenerim gibi, hep yardıma koşar falan. Merhametli insanlara karşı nazik. Hayranlık bendeki. Sanıyorumki eski sevgilileri hep onu düşünüyor, böyle kötü ruh durumum kızlar.
Ama hem boyle dıyor heöde o benım kocam tek sıgınagım yoldasım gücüm diyor.Bir şey anlamadım .Eşinize kahve sensiz içilmiyor diye mesaj mı attınız? Kendisi nerdeki? Eve gelmesini bekleseydiniz kahve içmek için![]()
Hürrem sultan fılmı geldi bana sülüman benim :)Sülüman hep her zaman beniiimAma hem boyle dıyor heöde o benım kocam tek sıgınagım yoldasım gücüm diyor.Bir şey anlamadım .
Yani bir de o adam eve gelecek sonuçta. Niye mesajıma cevap vermedin diye hesap sorabilir. Gündüz aramıştı açamamıştım ondan mıdır falan diye düşünmek de ne bileyimAma hem boyle dıyor heöde o benım kocam tek sıgınagım yoldasım gücüm diyor.Bir şey anlamadım .