Eşimin ilgisizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır sormadım, alındım ve belli etmem lâzım. Sorsam cevabını biliyorum. Ne diyecektim, işim var vs. Soru sormadım bide, kahve sensiz icilmiyor dedim.
Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış sizin hesap.
Kendinizi bu şekilde ciddiye aldıramazsınız

Şimdi 16 yıllık evlilik

Eşim eski kız arkadaşını aratacak

Neden bu eski kız arkadaşını biliyorsunuz yani ben sokakta görsem kendi arkadaşlarını tanımam bunca yıl sonra

Akraba falan mı siz nereden biliyorsunuz bir de ları yani birden fazla

Neyse asıl konu o değil

Sensiz kahve içilmiyor mesajı atıldığında saat kaç adam nerede

Yani adam işte iken attıysan olmaz ama işten gelip evde durmayıp dışarı mı çıkıyor arkadaş, kahvehane bir yere mi gidiyor

Ben telefonuna cevap vermedim ondan mı mesaj yazmadı diyorsun

Neden dönüp aramadın bir şey diyecekmiş açmamışsın sonra ararsın beni aradın neden diye

Yani bir şey söylemek için aradığım birisi bana dönmek yerine kahve ile ilgili mesaj atsa ben kızarım
Şekercim iş için 3 günlük başka şehirde. Attigim saat gece 10 du. Yarim saat kadar sonra gördü yazmadı bişey. Genel huyudur aslında. Garip gelmedi. Ama dün kendimi okadar yalnız hissettimki ihtiyaç duydum yani.
Kiz arkadaşlarına gelince. Eskiden beri biliyorum. Bir tanesi arada msj atıyordu evlendigimizde. Doktor bir kız. Diğeri de yazlıklarından bir kız, ben çok arastirmaciyim. Bu konulara fena takılıp araştırırım. O yüzden buluyorum.

Belli ki bu adam yeni böyle olmamış, zaten böyleymiş. Yani sizin çabanızla değişecek biri değil anladığım kadarı ile, madem boşamakta istemiyorsunuz öyleyse adamın bu halini kabul edeceksiniz ve şikayet etmeden yaşayacaksınız kusura bakmayın.

Şekercim iş için 3 günlük başka şehirde. Attigim saat gece 10 du. Yarim saat kadar sonra gördü yazmadı bişey. Genel huyludur aslında. Garip gelmedi. Ama dün kendimi okadar yalnız hissettimki ihtiyaç duydum yani.
Kiz arkadaşlarına gelince. Eskiden beri biliyorum. Bir tanesi arada msj atıyordu evlendigimizde. Doktor bir kız. Diğeri de yazlıklarından bir kız, ben çok arastirmaciyim. Bu konulara fena takılıp araştırırım. O yüzden buluyorum.

ok bunlar konuda yoktu özellikle adamın şehir dışında olduğu

peki yine sorayım adam seni aradığında neden dönmedin

yani o an duymamış, açamamış olabilirsin de sen ona dönmemişsin

sensiz kahve içilmiyor mesajına nasıl bir cevap atılır ki

örneğin eşim geçen okuduğumuz şehre gidip okulun fotosunu attı

bir foto atıp burası neresi dedi

cevap yazdım vs

kendine çay almış foto attı

ben de bana da ısmarla dedim

kaldı orada yazışma

bunun üstüne ne diyebilirdi ki

başka şehide bana da çay ısmarla dememin şaka olduğu, ben de orada olmak isterdim demek olduğu açık

eşin de "yalnız kahve içilmiyor" u okumuş, ne yazacak cevap olarak

tersini düşünelim o sana bu mesajı atsaydı sen ne yazardın

"gelince sana da yaparım, beraber de içeriz" yazardın ama o "gelince bana da yaparsın, birlikte içeriz" yazsa şık olmaz, romantik de olmaz

Istatiksel gidiyorum. 15 yasinda bir oglunuz varsa en az 16 senelik evlisiniz demektir. 16 senelik evlilikte de ilginin her an canli kalmasi pek mumkun degil. Bir de esiniz eski sevgilisinin profiline bakmis. O eski sevgili de en iyi ihtimalle 17 sene once olsa, simdi nerden aklina gelmis 17 sene onceki birine bakmak? Neyse her halikarda cok dert edilcek bisey goremedim.

ok bunlar konuda yoktu özellikle adamın şehir dışında olduğu

peki yine sorayım adam seni aradığında neden dönmedin

yani o an duymamış, açamamış olabilirsin de sen ona dönmemişsin

sensiz kahve içilmiyor mesajına nasıl bir cevap atılır ki

örneğin eşim geçen okuduğumuz şehre gidip okulun fotosunu attı

bir foto atıp burası neresi dedi

cevap yazdım vs

kendine çay almış foto attı

ben de bana da ısmarla dedim

kaldı orada yazışma

bunun üstüne ne diyebilirdi ki

başka şehide bana da çay ısmarla dememin şaka olduğu, ben de orada olmak isterdim demek olduğu açık

eşin de "yalnız kahve içilmiyor" u okumuş, ne yazacak cevap olarak

tersini düşünelim o sana bu mesajı atsaydı sen ne yazardın

"gelince sana da yaparım, beraber de içeriz" yazardın ama o "gelince bana da yaparsın, birlikte içeriz" yazsa şık olmaz, romantik de olmaz
Eşim beni aradığında demişsem eksik/yanlış olmuş. Mesaj çekmiş . Ama ben her mesajına özellikle şehir dışındayken hemen dönerim diye tuhaf oldu bu. karşı komşum vardı. Tlf şarjdaydı ve kardeşim sürekli mesaj atar odur dedim. Bu kadar basit aslında. Ama tuhaf geldi ona bence. Sonra konuştuk anlattım ama lafa 'hayırdır' diye başladı.
Bende üstüne akşam kahve mesajını atınca yorumsuz kalması.. ne bilim.

Istatiksel gidiyorum. 15 yasinda bir oglunuz varsa en az 16 senelik evlisiniz demektir. 16 senelik evlilikte de ilginin her an canli kalmasi pek mumkun degil. Bir de esiniz eski sevgilisinin profiline bakmis. O eski sevgili de en iyi ihtimalle 17 sene once olsa, simdi nerden aklina gelmis 17 sene onceki birine bakmak? Neyse her halikarda cok dert edilcek bisey goremedim.
Canım biz 17 senedir evliyiz. O eski sevgililere arada bakıyor ve her seferinde yüzleşiyorum kendisiyle. Bu defa cevabı sen benim telefonumu neden karistiriyosun oldu. 🙄

Canım biz 17 senedir evliyiz. O eski sevgililere arada bakıyor ve her seferinde yüzleşiyorum kendisiyle. Bu defa cevabı sen benim telefonumu neden karistiriyosun oldu. 🙄
Çok yüz göz olmuşsunuz. Şu durum bile normal geliyor size

Arkadaşlar başkaları için dert değil ama benim uzun yıllardır bitmek bilmeyen derdim. Eşime fazlasıyla düşkünüm, bir oğlumuz var 15 yaşında. Herşey normal düzgün görünüyor. Bende yeterki yanımda olsun huzur olsun diyorum, böyle yıllar geçti.
Yine idare ediyorum ama dünden beri içimde bir sıkıntı oldu. Telefonuna baktım eski kız arkadaşlarının profilini aramış falan. Bende söyledim önemsiz dedi, yalan söylemez büyütmedim. Bu aksam yalnız hissettim bir mesaj atayım dedim. Hoslanmaz böyle şeylerden diye yapmam aslında. Kahve sensiz içilmiyor dedim. Kızlar gördü cevap bile yazmadı. :KK43:(
Acaba diyorum akşam aramıştı cevap verememiştim neden diye mi düşündüm , başka bişey aklıma gelmiyor.
Küçücük gözüküyor ama o kadar ihtiyacım varki ilgiye. Siz aklıma geldiniz. Dertlesmek istedim. Ben napayım kızlar, ısrar etsem iyice itici oluyorum gibi hissediyorum. Of ya. Boşan vs demeyin lütfen. O zor bişey.

Bosanmak zor demissiniz hayatinizi bilmedigimiz icin belki haklisiniz birsey diyemem.
Bana kalirsa en buyuk zorluk insanin esine cekinerek mesaj atmasi ve karsi tarafin bunu gormezden gelmesi. Esime cok duskunum demissiniz ama esiniz size degil cok uzucu :KK43:

Yuzlesmelerınız onun pek umrunda degıl gıbı hala baktıgına gore. Nasıl yuzlesıyorsunuz ne diyorsunuz mesela?

Allah razı olsun
sevgili arkadaşım
çok çok eski bir taktiktir ama her zaman işe yarar.. kıskandırma taktiği
gidin birilerine bakın edin demiyorum yanlış anlamayın
mesela, kendinize bakmaya başlayın gezin tozun.. merak etsin sizi
telefonda bişeylere bakıp gülün ilgilenmeyin onunla
ilgilenmeyin derken trip falan da atmayın
bişey sorduğunda cevap verin güleryüzlü olun yine
kaçan kovalanır hesabı
işe yarar.. tecrübe ile sabit :)

Yuzlesmelerınız onun pek umrunda degıl gıbı hala baktıgına gore. Nasıl yuzlesıyorsunuz ne diyorsunuz mesela?
Yine şu doktor kizin profilini aratmissin dedim mesela. Neyi merak ediyorsununki dedim. Bir süre cvp vermedi güldü. Sonra sen benim telefonumu mu karıştırıyorsun dedi. Bende gittim çamaşır asmaya falan. Uzatınca sinirlerim yıpranıyor. Ms hastasiyim, strese gelemiyorum.

Bosanmak zor demissiniz hayatinizi bilmedigimiz icin belki haklisiniz birsey diyemem.
Bana kalirsa en buyuk zorluk insanin esine cekinerek mesaj atmasi ve karsi tarafin bunu gormezden gelmesi. Esime cok duskunum demissiniz ama esiniz size degil cok uzucu :KK43:
Hayatim kimsem yok gibi hissediyorum. Kardeşlerim erkek ce kendi aileleriyle uzaktalar. Babam desen 80 yaşında. Annemi yıllar önce kaybettim. Ve eşim aslında bana destekti. Sevgi aşk yoktu ama hep yanimda hissederdim. Son yıllar uzaklaştık iyice böyle:(

Hayatim kimsem yok gibi hissediyorum. Kardeşlerim erkek ce kendi aileleriyle uzaktalar. Babam desen 80 yaşında. Annemi yıllar önce kaybettim. Ve eşim aslında bana destekti. Sevgi aşk yoktu ama hep yanimda hissederdim. Son yıllar uzaklaştık iyice böyle:KK43:

Yukarida yazdiginiz postu okudum ms hastasiymissiniz. Yani stres ve uzuntuden uzak durmaniz gerekir ve bunu bile bile esinizin yaptiklari akil alir gibi degil. Cok uzuldum durumunuza :(
Esiniz bilmem kimin profilini aradiginda gidip camasir asacaksaniz bunu dile getirmeyin bari. Adam ne yapsa degisen birsey olmayacagini biliyor.

Yukarida yazdiginiz postu okudum ms hastasiymissiniz. Yani stres ve uzuntuden uzak durmaniz gerekir ve bunu bile bile esinizin yaptiklari akil alir gibi degil. Cok uzuldum durumunuza :KK43:
Esiniz bilmem kimin profilini aradiginda gidip camasir asacaksaniz bunu dile getirmeyin bari. Adam ne yapsa degisen birsey olmayacagini biliyor.
Şimdi bunu okuyunca ben de üzüldüm. Ne vicdansız adammış :(
Konu sahibi Allah yardımcınız olsun

Bravo valla yorum süper
Eşime düşkünüm nedir allah aşkına..Üstüne düşe düşe dötünü arşa çıkarmışsın demekki mesajına bile cvp vermiyor ...Ya da çok tartışmalarınız var adam senle iletişim kurmak istemio...
Anlatmamışsın ki doğrudürüst...
haklısın arkadaşım insan önce kendini sevmeli,kendisine saygı duymalı.kimseye haddinden fazla değer vermemek gerek

Hayatim kimsem yok gibi hissediyorum. Kardeşlerim erkek ce kendi aileleriyle uzaktalar. Babam desen 80 yaşında. Annemi yıllar önce kaybettim. Ve eşim aslında bana destekti. Sevgi aşk yoktu ama hep yanimda hissederdim. Son yıllar uzaklaştık iyice böyle:KK43:
Farkındaysanız yalnız değilsiniz. Sizin bir de çocuğunuz var.

Biraz güçlü olmaya çalışın. Kendi hayatınıza konsatre olun. Hayattan zevk almaya çalışın.Sevdiğiniz şeyleri yapın. Bu adam sizi sevmiyor sanırım. Sevmesini geçtim saygı da duymuyor. Ama bu sizin değil onun karaktersizliği. Başkalarının karakterini değiştiremeyiz. Ama onlara karşı nasıl davranacağımıza biz karar veririz.

Siz yalnız kalma korkusuyla olsa gerek fazla üstüne düşüyorsunuz. En kötü ne olabilir, siz bu evlilikte zaten yalnızsınız. Bırakın bir sizi kaybetme korkusu yaşasın. Değer görmüyorsunuz bu şekilde. :KK66:

15 yaşında çocuğunuz var. Bunca yıldan sonra gençler gibi olmamayı şahsen normal karşıladım. Sizin olmuyor mu hiç eşinizi takmadığınız zamanlar... eski kız arkadaşını çok merak ediyorsa çıkıp gidebilir yanına, hemen kapıyı gösterin. Ha gitmiyorsa da merak etmiş olabilir üstünde durmayın. Merak etmeyen yoktur herhalde . Bunca yıldan sonra ikisi arasında ne olacak... 16 yıldır eski aşkıyla yanacak hali yok herhalde, öyle yapmışsa da oturup kendisi üzülsün boşa geçirdiği yıllarına. Bu kadar hüzünlü olmayın, kendinize güvenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X