Ben de hatırladım o olayı. Böyle cani bir adam kızını mi kollayacak sanki? Anne olarak sorumluluğumuz çok fazla. Bize iyi davranmayan adam çocuğumuza da iyi davranmaz. Kaldı ki ben nedense bu varlığın konu sahibini aldattığını da düşündüm.hikayenizi duyunca gözlerim doldu çünkü bana yakın zamanda manşetlere düşen bir olayı hatırlattı bana.belki hatırlarsınız eşiniz olacak o yaratığın ruh ikizi gibi başka bir koca bu şekilde maddi, manevi, psikolojik, cinsel işkencelerle karısının kanser olmasına sebep oldu.kanserken bile tecavüz etti.size yaşattığı şey tecavüz, nikah bunu değiştirmiyor.karısı ölüm döşeğinde yaparken bu sapık yaratık kızına aynı şekilde tecavüz etmeye başladı.demem o ki kaçın devlete sığının, polise gidip derhal şikayetçi de olun.kaçın, kaçın ve kaçın.
Sizin yorumlara hayranım ya.kısa ve öz.
Eşin olacak kişiye diyecek bişey bulamıyorum allah uzak tutsun.
Sadece bukadar hata üzerine hata yapmanızı anlayamadım.
Sizin yaşınızdakiler şuan bekar hayal ettiği yaşamında peşinde.
19 da evlenmişsiniz bu büyük hata yetmemiş hemen 2. hatayı yapmışsınız.
Evlenip çocuk doğurmaya programlı yaratılmadık. Mutluda olmak lazım evlenmek için evlenmeyin küçücük yaşlarda.
Duruma çok üzüldüm
Tam bilmiyorum ama çocuğunuzun engel durumu varsa sosyal yardım alabilirsiniz. Eşiniz çocuğunuzu alamaz zaten. Belki kiraya yetmez ama ailenizin yanında çocuğunuzla birlikte yaşamaya yeter sosyal yardım... Ufak tefek temizlik işlerine de giderseniz yeter size. Adam zaten çalışmıyor para yok şiddet tecavüz var. Boşverin..Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok
Devlet desteği alıp ilgilenemez misiniz? Belediyeye başvursanız?Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok
çocuğunuzun nasıl bir rahatsızlığı var acaba.
Ah ahhh yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun.Baştan şansız benim hayatım annem bizi bırakıp gitmiş şu yaşıma kadar 5 kere anca görmüşümdür babam evlendi tabi beni üvey annem büyüttü Allah için hiç üveylik yapmadı bana aksine babam ilgisizdi bende ilk tanıyıp sevdiğim adamla evlendim o hiç şiddet uygulamadi ama maddi sıkıntı cektim ondada sonra eşim çıktı karşıma evet buda hatalı bir evlilikmis
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Eşinizi de Allah ıslah etsin diyorum. Bir insan bu kadar kotu olmayı nasıl başarıyor aklım almıyor.Kas hastası kızım kasları eriyor
Gidecek yerim olsa bir dakka durmam onun yanında başlarda hiç öyle biri değildi son 2 senedir beni beğenmemeye başladı her fırsatta herkesin yanında beni eleştirdi hiç bir ihtiyacımi karşılamaz doğru düzgün pazar market ihtiyacımızi görmez evin kirasını doğalgazını kaynanam ödüyor oda kızıyor oğluna ama anlayan yok. Bosan git ama kızımı asla vermem diyor sanki çok ilgili babaymis gibi
çok doğru.Hem sizin sağlığınız için hem de sizin ilginize muhtaç yavrunuz için yapın birşeylerBu sartlarda o evde o insan sifatina uymayan varlikla yasayamazssiniz!
Bakin bir an once bosanma davasi acin,hatta darp raporu almaya bakin..
Alo 183 u arayip durumunuzu anlatin herseyden once,evladinizdan oturu calisamadiginizi onunla ozel olarak ilginmek zorunda oldugunuz beyan edin lutfen..
Kadin haklarindan bi haber yasiyan bir cok hemcinsimiz var,bosandiginiz taktirde nafaka ve + calisamadiginiz icin maasa baglanirsiniz diye biliyorum yanlissam avukat arkadaslar duzeltsin lutfen,fiziksel siddet,cinsel siddet ve evli bile olsaniz istemediginiz halde iliskiye zorlanmaniz tecavuzdur ve cezasi var esiniz olmasi size bunu yapma hakkini tanimaz!
Lutfen gerekli yerlere basvurun ne olur ihmal etmeyin kizinizi bu canavarla buyutmeyin rica ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?