Ne suçu ya kadın dayak yiyor ölsün daha mı iyiBu suça teşvik değil mi
Yapmayın ya gözünüzü seveyim doğru değil
Kaş yaparken göz çıkarmayın
Konu sahibi aman diyeyim
O yardımı alabilmek için eğitim araştırma hastanesinde çocuğun heyete girmesi gerek. Heyetten sonra başvuru yapılıyor.eşiniz size yalan söylemiş ve maaşı kendine bile alabiliyor olabilir.
yürümek tek kriter degil.
engel oranının olduğu bir raporunuz var mı? yada yüzde kaç biliyor musunuz?
Kızım kas hastası miyopati yani. Şuan 6 yaşında 3 yaşında tedaviye başladık belirtilerini anlamadım daha önce 3 yaşına gelince baktım doğru düzgün yürüyemiyor doktora götürdük oylelikle öğrendik fizik tedavi alıyoruz şükür şimdi yürüyor ama her an yatalak olabilirmiş konuşmayida geç öğrendi tabi. Elimde raporu yok ama eşim yüzde 20 engelliymis dedi.
Olayı insanları dengeyi bilmeden kaynar çaydanlığı üzerine dok demekNe suçu ya kadın dayak yiyor ölsün daha mı iyi
rehabilitasyon merkezinde eğitim aldığı için girmiştir diye düşünüyorumO yardımı alabilmek için eğitim araştırma hastanesinde çocuğun heyete girmesi gerek. Heyetten sonra başvuru yapılıyor.
Konu sahibi kızınız bir heyete girdi mi?
Baska bir konuda kibrista yasanan bir aile ici tecavuz olayindan bahsetmistin. Seni yorumlarini gorunce hep aklima düser. Gunlerce şokun cıkamamıstim. Suan gozlerim doldu yine. Üzerime bir agırlik cöktü.Evlilik içi tecavüz deniyor buna; anal ilişkiye zorlanmak ve bu sapık istek için şiddet görmek, boşanmanız için gayet büyük sebepler. Böyle bir adamın düzelmesi için beklemektense, iş arayışına başlayın ve hayatınızın bundan sonraki zamanları için çocuğunuzla birlikte yaşayabileceğiniz düzeni sağlamaya çalışın, bu tarz zorlama istekleri olan adamların kendi çocuklarının da canını yaktığına sık rastlanıyor, bu yüzden sadece kendiniz için değil, çocuğunuz için de uzaklaşmalısınız. Kaçak göçek para biriktirebiliyorsanız mümkün olduğunca biriktirmeye de bakın. Bu adam düzelmez, eşinin canının yanmasını önemsemeden kendi çkünün zevkine odaklanan insanın size merhamet edeceğini zannetmeyin.
Konu umarım faketir, insanın böyle şeylere inanası gelmiyor ama örnekleri maalesef çok yaşanıyor; evlilik içi tecavüz, ensest vb. bu ülkenin kanayan yaraları zaten. Bu herif bende olacaktı, gider ayak, uykusunda elini kolunu bağlayıp kıçına deodorant kutusu sokar "Al sana ters ilişki" derdim. Pislik.
Baska bir konuda kibrista yasanan bir aile ici tecavuz olayindan bahsetmistin. Seni yorumlarini gorunce hep aklima düser. Gunlerce şokun cıkamamıstim. Suan gozlerim doldu yine. Üzerime bir agırlik cöktü.
Var boyle hayatlar. Cok uzgunum ama var.
Evet nasil bu kadar acık secik dokulmus ortaya bir yavru ya ne diyim. Yazıklar olsun. Ah yaziklar olsun.Evet, gazeteciler de haberi tüm ayrıntıları ile verdikleri, hiçbir sansür uygulamadıkları için okuyanın hafızasına mıh gibi çakılıyor o berbat olay. Aynı şekilde o iğrenç mahluk da ters ilişki istemi ile eşini zorluyor ve karşılık bulamayınca gözüne çocuğunu kestiriyordu. Can çekişe çekişe, acı içinde kıvranarak ölür umarım.
Kahroılsun o insan denen şeyy !!!! Yapmayın bnu kendinize yaSırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.
Ne suçu ya kadın dayak yiyor ölsün daha mı iyi
Peki ozaman dayak da yesin ters ilişkiye de zorlansın yeter artık ya kimse bunj haketmiyor nefsi müdafa denilen birşey var kadın okadar sinmiş ki dayak yemeyi değil sadece ilişkiye zorlanmayı dert görüyor o aile denilen topluluk boşanma diyor ne yapsın bu kadınOlayı insanları dengeyi bilmeden kaynar çaydanlığı üzerine dok demek
Burayı sadece konu sahibide okumuyor dikkat diyorum
Bu yorum bana doğru gelmedi
Elimde raporu yok ama eşim yüzde 20 engelliymis dedi.
Peki ozaman dayak da yesin ters ilişkiye de zorlansın yeter artık ya kimse bunj haketmiyor nefsi müdafa denilen birşey var kadın okadar sinmiş ki dayak yemeyi değil sadece ilişkiye zorlanmayı dert görüyor o aile denilen topluluk boşanma diyor ne yapsın bu kadın
Peki ozaman dayak da yesin ters ilişkiye de zorlansın yeter artık ya kimse bunj haketmiyor nefsi müdafa denilen birşey var kadın okadar sinmiş ki dayak yemeyi değil sadece ilişkiye zorlanmayı dert görüyor o aile denilen topluluk boşanma diyor ne yapsın bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?