Eşimin ilişkide beni zorlaması

Bir forumda yazmışlar alıntılıyorum.
18 yıllık kas hastasıyım. Kollarda biraz güçsüzlük varsa %20 civarı verirler. Bacaklarda merdiven çıkamama, çömelirken desteksiz kalkamama, yürüme normal %60 aldım.

eşiniz size yalan söylemiş ve maaşı kendine bile alabiliyor olabilir.
yürümek tek kriter degil.
engel oranının olduğu bir raporunuz var mı? yada yüzde kaç biliyor musunuz?
O yardımı alabilmek için eğitim araştırma hastanesinde çocuğun heyete girmesi gerek. Heyetten sonra başvuru yapılıyor.
Konu sahibi kızınız bir heyete girdi mi?

miyopatinin çeşitleri var. hangisi olduğunu biliyor musunuz?
ilerleyici olanlar için kurul, engellilik oranı henüz dusuk olsa bile daha yüksek gösterebiliyor. çünkü bugün yüzde 30 iken 1 yıl sonra 40 a çıkabilir.
siz çocuğun raporlarını elde etmeye bakın.
eğer eşinizden ayrılma durumunuz kesinleşirse o raporlarla kaymakamlığa falan başvurun.
çocuğun okul saatleri sırasında bir iş bile ayarlanabilir.
eşiniz pek güvenilir biri degil gibi maalesef bu konuda yalan söylemiş olabilir. önce raporları görün lütfen.
gittiğiniz rehabilitasyon merkezinde kopyası vardır, oradan isteyin olmadı

Istedigi arkadan birlesme kesinlikle hukuken bosanma sebebidir ve haklisinizdir. Bence de devlete basvurun hemen onun gunahinin da affi yok . Cok uzuldum rabbim sana hidayet versin kocani da dogru yola iletsin. Maalesef cok insan cinsi sapik

O yardımı alabilmek için eğitim araştırma hastanesinde çocuğun heyete girmesi gerek. Heyetten sonra başvuru yapılıyor.
Konu sahibi kızınız bir heyete girdi mi?
rehabilitasyon merkezinde eğitim aldığı için girmiştir diye düşünüyorum

Baska bir konuda kibrista yasanan bir aile ici tecavuz olayindan bahsetmistin. Seni yorumlarini gorunce hep aklima düser. Gunlerce şokun cıkamamıstim. Suan gozlerim doldu yine. Üzerime bir agırlik cöktü.
Var boyle hayatlar. Cok uzgunum ama var.

Resmen tecavuze ugramissiniz. Kocaniz bile olsa sizi zorla iliskiye zorlamis. Lutfen bu pislige katlanmayin.

Evet, gazeteciler de haberi tüm ayrıntıları ile verdikleri, hiçbir sansür uygulamadıkları için okuyanın hafızasına mıh gibi çakılıyor o berbat olay. Aynı şekilde o iğrenç mahluk da ters ilişki istemi ile eşini zorluyor ve karşılık bulamayınca gözüne çocuğunu kestiriyordu. Can çekişe çekişe, acı içinde kıvranarak ölür umarım.

Evet nasil bu kadar acık secik dokulmus ortaya bir yavru ya ne diyim. Yazıklar olsun. Ah yaziklar olsun.

Kahroılsun o insan denen şeyy !!!! Yapmayın bnu kendinize ya kacın kurtulun iş blun ızaklasın

Olayı insanları dengeyi bilmeden kaynar çaydanlığı üzerine dok demek
Burayı sadece konu sahibide okumuyor dikkat diyorum
Bu yorum bana doğru gelmedi
Peki ozaman dayak da yesin ters ilişkiye de zorlansın yeter artık ya kimse bunj haketmiyor nefsi müdafa denilen birşey var kadın okadar sinmiş ki dayak yemeyi değil sadece ilişkiye zorlanmayı dert görüyor o aile denilen topluluk boşanma diyor ne yapsın bu kadın

O adam o kadini boyle bir seyden oldurebilir bile.Kadin zaten gucsuz yedigi dayaklar yanina kalir.Yazik olur kadina.Kadinin gucu erkege yetebilseydi boyle olmazdi.

Doğru ama kadın kendimi savunayım derken kaynar suyu adam eline geçirirse? Zaten kızına yetmeye çalışan bir anne, hastanede aylarca kalsa ne olacak? Daha kalıcı çözümler bulmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…