Eşimin ilişkide beni zorlaması

Daha önce de konu açmış mıydınız? Cümleleriniz, anlattıklarınız çok tanıdık geldi bana.

Bu adamdan ayrılmanız lazım. Kendiniz için gücünüz yoksa kızınız için çabalayın lütfen. Böylesine bir sapık nasıl iyi bir baba olabilir ki "kızım için katlanıyorum" diyorsunuz?
Yarın kızınıza zarar vermeyeceğini bilemezsiniz.
Ailenize anlatın bunları, saklamayın.
Devlete de başvurun. Mutlaka bir yardım çıkar.

Allah'ım şu mübarek günlerde sen insanlara akıl fikir anlayış nasip et

Şuan yürüdüğü için engelli maaşı alınamıyormus esim başvurmuştu olmadi dedi bana. Ablama söyledim böyle böyle oldu diye hiç üzülmedi Halime gel bile demedi
eşiniz size yalan söylemiş ve maaşı kendine bile alabiliyor olabilir.
yürümek tek kriter degil.
engel oranının olduğu bir raporunuz var mı? yada yüzde kaç biliyor musunuz?

Şuan yürüdüğü için engelli maaşı alınamıyormus esim başvurmuştu olmadi dedi bana. Ablama söyledim böyle böyle oldu diye hiç üzülmedi Halime gel bile demedi
Bakin kimsenin dedigiyle hareket etmeyin,ben yurt disinda yasiyorum turkiyede nasil isliyor sistem bilmiyorum ama engellilerinde kategorileri var kiziniz yuzde kac engelli?
Benimde bir oglum var dogustan gelisim geriligi var ve ozel okula gidiyor 12 yasinda yasitlari gibi normal okulara gidemiyor henuz,insallah acigi kapatabilirsek ilerde yasitlari gibi olacak ve ben engelli maasi aliyorum devletten,cok yuksek bir miktar degil ama sonucta hakki var yani..suan calisiyorum ama calismadigim donemlerde de ozel olarak ilgilendigim icin +calisamadigim icin devletten maas aliyordum gayatte guzel geciniyordum..demem o ki hakkinizi kendiniz arayin kimseye guvenmeyin..arastirin ve haklarinizi ogrenin lutfen bir adim atin yeterki gerisi gelir..

Insan demeye dilim varmıyor diyenler bu davranış şeklini hangi canlı formunda gormuslerki insan dışında farklı bir şey oluyormuş
Konu sahibi ikinci evlilikte bari doğru karar vereydin be kuzum
Mutlaka bulunduğun durumdan bir çıkış noktası vardir
Gözlemlerini iyi yap

Kızınızın nasıl bir hastalığı var? Yani nasıl bir hastalıkla doğdu

Kas hastası kızım kasları eriyor
hangi şehirdesiniz?
isterseniz özelden yazın. tanınızın olduğu yada rehabilitasyon merkezi için yenilediğiniz kurul raporuna bakın, engelli yüzdesi yazar.
tanınızı tam söylerseniz maaş için alıp alamayacağınızı da tahmini söyleyebilirim.

gittiğiniz rehabilitasyon merkezinde evrak işleri ile ilgilenen biri muhakkak vardır.
onunla da görüşebilirsiniz engelli maaşı için, genelde yardımcı oluyorlar.

Çocuğu kvye bırakıp çalışmaya başlayacaksınız asgari ücretle, eliniz para görünce de aileniz kabul eder sizi. Kv fiziğe götürebilir mi

A aaaa. O terbiyesiz herif senin bir dakikani bile hak etmiyor boyle durumlarda da kizlarina destek cikmayan ailelere de anlam veremiyorum nasil bi akil yoksunlugu ya. Bosanmaya kalkarsan tehdit alip siddet bile gorebilrsin devlete sigin.

Yanlışlıkla kaynar çaydanlığı pantolonuna döksenize devlete sesinizi duyuruncaya kadar öldürebiir adam seni çok gördük tv’lerde, kendini savun !!!!

Cebinde parası yok..
Yan gelip yatıyor
Çocuğu fiziksel engelli üzülmüyor
Annesi evin faturalarını doğal gazı ödüyor utanmıyor,
Eşine zorla ters ilişki bna göre tecavüz etmeye çalışıyor,
Üstüne başka kadına baksam haklıyım diyor..

Adam nereden tutuksa elde kalıyor.
Kitlendim yorum bile yapamıyorum yazık ya.

Kadin dernekleri var. Onlari arayin size yardim edeceklerini umuyorum.

Kızım kas hastası miyopati yani. Şuan 6 yaşında 3 yaşında tedaviye başladık belirtilerini anlamadım daha önce 3 yaşına gelince baktım doğru düzgün yürüyemiyor doktora götürdük oylelikle öğrendik fizik tedavi alıyoruz şükür şimdi yürüyor ama her an yatalak olabilirmiş konuşmayida geç öğrendi tabi. Elimde raporu yok ama eşim yüzde 20 engelliymis dedi.

Ağızdan önce dolu dolu bir boşan çıkıyor ama..

Canım önce anladığım kadarıyla ailen pek arkanda durmayacak, dursada gönüllü olmayacak gibi duruyor. İkinci evliliğin olması bu ayrılıkta acaba kadında mı bir sıkıntı var diyenler olacağını düşünüyor olabilirler. Yoksa bu anlattıklarına kimse bekle felan demez.

Bakıma ihtiyacı olan canın ciğerin bir kızın var ve senin bunları karşılayacak maddi bir gücün yok. Belkide elini kolunu en çok bağlayan şey. Bugün bir memur maaşı bile ev geçindirmeye çocuk büyütmeye zor yetiyor.

Şu an ikinci evliliği gerçekten düşünerek mi yoksa bir boşluktan mı bu yaratıkla evlendin demek için geç.

Benim tavsiyem kendine bir iş aramalı kenara para atmaya başlamalı ve yaşadıklarını kanıtlayabileceğin kanıtları gizlice toplamaya başlamalısın. Allah yardımcın olsun umarım feraha çıkarsın.

Yanlışlıkla kaynar çaydanlığı pantolonuna döksenize devlete sesinizi duyuruncaya kadar öldürebiir adam seni çok gördük tv’lerde, kendini savun !!!!
Bu suça teşvik değil mi
Yapmayın ya gözünüzü seveyim doğru değil
Kaş yaparken göz çıkarmayın
Konu sahibi aman diyeyim

3nity fizyoterapistti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…