- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Terapilik durum mu bu yaniEsim dün akşam eve geldi tartıştık neymiş eşimin teline çıplak kadın resimleri atmışlar eşinle ben birlikte oldum diye. Bu sen misin diye bana çıkıştı dedim deli misin hiç bana benziyor mu hem bunu bana nasıl yakıştırırsın ben o tür kadınlardanmiyim dedim. Ben boşanmak istiyorum içimde sevgi kırıntısı bile bırakmadin dedim ben senden boşanmak istemiyorum özür dilerim dedi yeniden başlayalım dedi istemediğin birşeyi yapmicam bir daha dedi yaparsam o zaman gidersin dedi. Bende evlilik psikolojisine gidelim dedim kabul etti.
Esim dün akşam eve geldi tartıştık neymiş eşimin teline çıplak kadın resimleri atmışlar eşinle ben birlikte oldum diye. Bu sen misin diye bana çıkıştı dedim deli misin hiç bana benziyor mu hem bunu bana nasıl yakıştırırsın ben o tür kadınlardanmiyim dedim. Ben boşanmak istiyorum içimde sevgi kırıntısı bile bırakmadin dedim ben senden boşanmak istemiyorum özür dilerim dedi yeniden başlayalım dedi istemediğin birşeyi yapmicam bir daha dedi yaparsam o zaman gidersin dedi. Bende evlilik psikolojisine gidelim dedim kabul etti.
Esim dün akşam eve geldi tartıştık neymiş eşimin teline çıplak kadın resimleri atmışlar eşinle ben birlikte oldum diye. Bu sen misin diye bana çıkıştı dedim deli misin hiç bana benziyor mu hem bunu bana nasıl yakıştırırsın ben o tür kadınlardanmiyim dedim. Ben boşanmak istiyorum içimde sevgi kırıntısı bile bırakmadin dedim ben senden boşanmak istemiyorum özür dilerim dedi yeniden başlayalım dedi istemediğin birşeyi yapmicam bir daha dedi yaparsam o zaman gidersin dedi. Bende evlilik psikolojisine gidelim dedim kabul etti.
Adamın fikri neyse zikri de odur. Biri video, foto atmış da o senmiymişsin. Yalan!!! Adamın seninle bu tarz bir planı, projesi var. Çok üzgünüm ama bir an önce kaç kurtul.Esim dün akşam eve geldi tartıştık neymiş eşimin teline çıplak kadın resimleri atmışlar eşinle ben birlikte oldum diye. Bu sen misin diye bana çıkıştı dedim deli misin hiç bana benziyor mu hem bunu bana nasıl yakıştırırsın ben o tür kadınlardanmiyim dedim. Ben boşanmak istiyorum içimde sevgi kırıntısı bile bırakmadin dedim ben senden boşanmak istemiyorum özür dilerim dedi yeniden başlayalım dedi istemediğin birşeyi yapmicam bir daha dedi yaparsam o zaman gidersin dedi. Bende evlilik psikolojisine gidelim dedim kabul etti.
Ay töbe fakesiniz değil mi lütfen fake olun
kardeşim ya neler yaşıyorsun böyle Allah yardımcın olsun, üvey annen hayatta mı, kaynanana bu durumdan neden bahsetmiyorsun hiç birşey yapamasa bile en azından derdini anlatmış olursun, kendi annesine kötü davranan bir adamdan daha ne bekliyorsun, belli ki o insanda merhamet, vicdan, ahlak yok, çocuğunu ve kendini o adamdan kurtar, belediyeye kaymakamlığa yardım için, iş için neden başvuru yapmıyorsun, yavrun yarım gün okuldaymış sen o yarım gün neler yapıyorsun, en acil çözüm yolu olarak ev temizliği, merdiven silme, çaycılık, ahçılık, yarım gün çocuk bakıcılığı gibi işler bulamaz mısın, sakın çalışırsan eşine para verme 5 kazanırsan 1 kazanıyorum de, bankada hesap aç yavaş yavaş kendine özgüvenin de gelir, çocuğun için hayatta kalmak zorundasın, Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDuacinizim, Rabbim hakkinda hayırlı bir kapı açsın.
Bildiğim kadarıyla haftada 3 gün 4 saat diyalize giriliyor. Kv niz neden hergün giriyor?Babam beni çocuğumla istemiyor çocuğunu bırakirsan öyle gelirsin diyo üvey annem beni sever ama el mahkum onunda. Kaynanam kavgalarımizi duyuyor ama yatak odamizi bilmiyor tabi kendiside hasta zaten hergun diyalize gidiyor.
Benim şuan çalışma gibi bir durumum yok sabah 8de kızımı anasınıfina götürüyom 12 de alıyom o sürede ev işlerini yapıyom. Okuldan çıkınca eve uğramadan fizik tedaviye gidiyoz 3 e kadar oradan çıkıp özel okula gidiyoz 5e kadar. Gelince de yemek falan yapıyom. Sürekli kızımın peşinden koşturuyom
3 gündür esim çok iyi davranıyor günlük harçlık verir oldu bende köşeye atıyom ilerisi için çünkü güvenemiyom
Kaynanamin durumu çok ileri malesef şeker hastasıda olduğu için böbrekleri bitmiş durumdaBildiğim kadarıyla haftada 3 gün 4 saat diyalize giriliyor. Kv niz neden hergün giriyor?
Allah şifa versin. Ailemde diyalize giren var ordan biliyorum çok çok zor. Allah yardımcıları olsun.Kaynanamin durumu çok ileri malesef şeker hastasıda olduğu için böbrekleri bitmiş durumda
Allah şifa versin. Ailemde diyalize giren var ordan biliyorum çok çok zor. Allah yardımcıları olsun.
Siz nasılsınız son durum nedir?
Ne denir ki Allah yardımcınız olsun. Tekrar güvenmek o kadar zor ki.Amin çok teşekkür ederim. Son kavgamizda bu yana bana karşı gayet iyi benim ona karşı düşüncelerim aynı yalnız. Bayramda seni ailene götürecem kal kafani dinle dedi o zamanda duruma göre bakacam belki bidaha onun yanına gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?