Eşimin ilişkide beni zorlaması

Terapilik durum mu bu yani

Esin bariz hasta..O çıplak kadın videosu da yalandır. Kendince sen ondan ayrılma diye seni suçlayarak sindirmeye çalışıyor. Büyük ihtimal düzmece. .
Terapiyle düzelmez ruh sağlığı bozuk 3 gün sabreder 4.gün aynı şeyler için seni zorlar.
Kendini toparla ve ayrılmak için şimdiden maddi hazırlık yap.

Kendisi ne tür bir pisliğin içinde allah bilir de,sizide bulaştırmasa bari.Kendinize dikkat edin.Koruyun bu ne yaptığı belli olmayan adamdan.

kardeşim ya neler yaşıyorsun böyle Allah yardımcın olsun, üvey annen hayatta mı, kaynanana bu durumdan neden bahsetmiyorsun hiç birşey yapamasa bile en azından derdini anlatmış olursun, kendi annesine kötü davranan bir adamdan daha ne bekliyorsun, belli ki o insanda merhamet, vicdan, ahlak yok, çocuğunu ve kendini o adamdan kurtar, belediyeye kaymakamlığa yardım için, iş için neden başvuru yapmıyorsun, yavrun yarım gün okuldaymış sen o yarım gün neler yapıyorsun, en acil çözüm yolu olarak ev temizliği, merdiven silme, çaycılık, ahçılık, yarım gün çocuk bakıcılığı gibi işler bulamaz mısın, sakın çalışırsan eşine para verme 5 kazanırsan 1 kazanıyorum de, bankada hesap aç yavaş yavaş kendine özgüvenin de gelir, çocuğun için hayatta kalmak zorundasın, Allah yardımcın olsun

Ya bunu kendinize nasıl dedirtiyorsunuz? !
Birisi gelip kocaniza , ben eşinle beraber oldum diyecek.. ona çıplak fotoğraf gösterecek.. eşiniz de gelip sizden hesap soracak o sen misin diye.. ?!!

Yok artık yaa...
Evliliği değil kendinizi kurtarın önce bir.

Hangi kadın hangi anne hangi insan bu hakarete katlanır.. iki dakika önce hesap soracak sonra dönüp ben boşanmak istemiyorum diyecek..

Sizde hadi tedavi olalım o zaman peki diyeceksiniz..

Ne siz ne eşiniz söylenenleri ciddi mana da idrak edemiyorsunuz.
Aklı selim insan bu lafları nikahlı karısına etmez. Aklı selim insan bu lafları duyduğu adam ile tedavi yoluna değil adliye yoluna gider .

arkadaşlar merhaba,

telefona görüştüm site sahibiyle. galiba beni erkek üye sanıp şikayet edilmişim tamam sizede hak veriyorum ama tekrardan görüştüm çok şükür ki erkek olmadığım anlaşıldı:)
ben cidden yardımcı olmak istemiştim

Adamın fikri neyse zikri de odur. Biri video, foto atmış da o senmiymişsin. Yalan!!! Adamın seninle bu tarz bir planı, projesi var. Çok üzgünüm ama bir an önce kaç kurtul.

Babam beni çocuğumla istemiyor çocuğunu bırakirsan öyle gelirsin diyo üvey annem beni sever ama el mahkum onunda. Kaynanam kavgalarımizi duyuyor ama yatak odamizi bilmiyor tabi kendiside hasta zaten hergun diyalize gidiyor.
Benim şuan çalışma gibi bir durumum yok sabah 8de kızımı anasınıfina götürüyom 12 de alıyom o sürede ev işlerini yapıyom. Okuldan çıkınca eve uğramadan fizik tedaviye gidiyoz 3 e kadar oradan çıkıp özel okula gidiyoz 5e kadar. Gelince de yemek falan yapıyom. Sürekli kızımın peşinden koşturuyom
3 gündür esim çok iyi davranıyor günlük harçlık verir oldu bende köşeye atıyom ilerisi için çünkü güvenemiyom

Duacinizim, Rabbim hakkinda hayırlı bir kapı açsın.

Bildiğim kadarıyla haftada 3 gün 4 saat diyalize giriliyor. Kv niz neden hergün giriyor?

Kaynanamin durumu çok ileri malesef şeker hastasıda olduğu için böbrekleri bitmiş durumda
Allah şifa versin. Ailemde diyalize giren var ordan biliyorum çok çok zor. Allah yardımcıları olsun.
Siz nasılsınız son durum nedir?

Allah şifa versin. Ailemde diyalize giren var ordan biliyorum çok çok zor. Allah yardımcıları olsun.
Siz nasılsınız son durum nedir?

Amin çok teşekkür ederim. Son kavgamizda bu yana bana karşı gayet iyi benim ona karşı düşüncelerim aynı yalnız. Bayramda seni ailene götürecem kal kafani dinle dedi o zamanda duruma göre bakacam belki bidaha onun yanına gitmem

Ne denir ki Allah yardımcınız olsun. Tekrar güvenmek o kadar zor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…