Eşimin ilişkide beni zorlaması

Ortaokul okudum işte mesleğim yok ablamı aradım gelme ben sana bakamam dedi babamda kabul etmedi ama etsin etmesin gideceğim mecbur bakarlar o zaman

Azıcık psıcolojim var onu da burda bozuyorum
Allah yardımcınız olsun Allah kolaylık versin Allah güzel kapılar acsın..ne denir ki kelimeler kıfayetsiz..rabbim güc kuvvet versın[/QUOTE]

Sanırım mahkemede bu şekilde bir ilişkiye zorlandığınızı söylediğinizde hemen boşuyorlarmış. Bir araştırın isterseniz bunu. Ha boşanınca ne yapacağım diyorsanız, bir süre babanızda zorla da olsa kalmaya çalışıp evden iş falan yapın. Böyle boncuk falan yapılıyor ya. Aklıma başka bir şey gelmedi. Bu yüzden kadınlar okusun diyorum. Çok üzülüyorum böyle konulara denk gelince.

Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok
Merhba hikayenizi okuyunca kahrildum resmen... nerde oturuosunuz siz calismayi dusunurmusunuz belki elimden birseyler gelir ne dersiniz?

Böyle şeyler gerçek olmasın istiyorum beyefendi çalışmayı bilmiyor ama zevkleride bitmiyor bolluğa bak lukse bak sen istemedignz şeyleri yapmayn her türlü şiddet uyguluyorms zaten Allah sabır versin gitsin ne hali varsa görsün böyle adamdan babada olmaz aldatrsada boşanır nafaka alirsnz devletten yardım alirsnz çocuğunuz için kendinz için böyle omurmu geçer ya...

Ķızınızı da alıp sığınma evine gidin elbet bir yol çare bulunur..Sonra da Boşanın.
Belki de cesaret almak için konu açtınız. .Lütfen cesaretinizi kızınıza bakarak alın ve lütfen elinizi çabuk tutun.Evli olduğunuz adam sağlıklı değil.

Buna benzer bir adamla evliydim sansim cocugum yoktu bosandim.beni incecik corap taytla sokakta gezdirir arkamdan takip ederdi.baska erkeklerin popoma bakmasindan zevk alird.ters iliski isterdi.
Gittikce sapitip bana tecavuz edildigini hayal etmemi vs isteyince bosandim.
Ters iliski bana garip gelmiyordu ben yatakta her turlu seye acigim.ama mesela erkeklerin popoma bakmasini sapik gibi gizlice takip etmesi arkamdan bu adamdan cocuk yapilmaz dedirtti bana.benim.icin de bu siddetti.
Istemedigimiz bir sey zirla yaptiriliuorsa bu siddettir.ve bosanin en kisa zamanda

Şuan beklemedeyim arkadaşlar eve gelmiyor kaç gündür aynı şeyi tekrar yapmaya kalkarsa çocuğumu alıp aileme gidecem gelme dediler ama gidince bakarlar herhalde bulunduğum şehirde hiç akrabam tanıdığım yok saten onunla aynı şehirde olmak istemem ailem beni kabul etmese bile en azından bildiyim şehir iş bulur çalışırım.

Seninki de benimkinin bir üst modeliymisti böyle şeyler istese çocuğumu bile gözüm görmez hiç erkeğim diye sokakta dolaşmasın bunlar. Ters ilişki sonucu tuvaletimi tutamıyom artık bide dalga geçer gibi yediğin birşey dokunmuştur diyo

Canım ya sağlığın elden gidiyor farkında mısın?
Kendini bu sapık adamdan kurtar.O ilişkiye de asla asla izin verme!

Git davanı aç Hakim tek celsede boşar seni..
Böyle devam edersen sonun hiç iyi görünmüyor. .Keşke başta yani bunu ilk istediğinde izin vermeseydin

Kızınıza şifalar diliyorum
Bir şey diyeyim mi evet kızınız için katlanıyosunuz ama evde huzur olmadığı sürece çocuk içinde çok zor oluyo her şey.. yansıtmamaya çalışsanız dahi hissediyorlar ve içlerinde yara kalıyo hep. İnşallah hayatınız en kısa sürede yoluna girer.. hayal edemeyeceğimiz kadar güzelleşir... lütfen size böyle davranılmasına izin vermeyin nolur bu adam düzelcek olsa yıllardır düzelebilirdi. Ailenizden destek görememek çok zor olmalı kızınızın tedavisinden dolayı işe gidemeyeceğinizi tahmin ediyorum ama belki devletten gelir desteği falan alabilirsiniz kaymakamlığa başvuruluyor sanırım bunu bi araştırın derim. Ve ailenize gerçekten darda olduğunuzu daha fazla anlatıp yansıtırsanız inşallah onlarda elinizden tutar. Ama nolur size bu kadar kötü şeyler yaşatan biriyle devam etmeyin. Korkmayın Allah herşeyi kararlaştırıyo siz yeter ki adım atıp yürümeye başlayın yol açılır..... Allaha emanet

tövbe estafirullah boyle şeyleri okuyunca eşime sukrediyorum

Yarin birgun bez baglamak zorunda kalacaksin bu dedigim dikkate al. Doktora git.. makat bolgesi vajina gibi ilsiskiye uygun bir bolge degil tibben de bunu bir doktorada sor.. vajinanin kendi kaygan ve urettigi sivi sayesinde iliskiye uygun ama makat ta ciddi yirtilma olur hele zorla.. artik zamanla oyle bir hal alir ki bez kullanmak zorunda kalirsin.. hicbirssy yapamiyorsan savciliga sikayet et

Esim dün akşam eve geldi tartıştık neymiş eşimin teline çıplak kadın resimleri atmışlar eşinle ben birlikte oldum diye. Bu sen misin diye bana çıkıştı dedim deli misin hiç bana benziyor mu hem bunu bana nasıl yakıştırırsın ben o tür kadınlardanmiyim dedim. Ben boşanmak istiyorum içimde sevgi kırıntısı bile bırakmadin dedim ben senden boşanmak istemiyorum özür dilerim dedi yeniden başlayalım dedi istemediğin birşeyi yapmicam bir daha dedi yaparsam o zaman gidersin dedi. Bende evlilik psikolojisine gidelim dedim kabul etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…