Allah yardımcın olsun seninEvimiz dağ başında bi yerdeyde kimsecikler yok derken onu kasdettim
Ortaokul okudum işte mesleğim yok ablamı aradım gelme ben sana bakamam dedi babamda kabul etmedi ama etsin etmesin gideceğim mecbur bakarlar o zaman
Merhba hikayenizi okuyunca kahrildum resmen... nerde oturuosunuz siz calismayi dusunurmusunuz belki elimden birseyler gelir ne dersiniz?Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok
Ay hadi inşallah yaaaMerhba hikayenizi okuyunca kahrildum resmen... nerde oturuosunuz siz calismayi dusunurmusunuz belki elimden birseyler gelir ne dersiniz?
Yeni uye erkek degilsin insMerhba hikayenizi okuyunca kahrildum resmen... nerde oturuosunuz siz calismayi dusunurmusunuz belki elimden birseyler gelir ne dersiniz?
Böyle şeyler gerçek olmasın istiyorumSırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.
Tabiki degilim kadinimYeni uye erkek degilsin ins
Insallah cevap gelsinde belki yardimci olurizzz insallahAy hadi inşallah yaaa
Buna benzer bir adamla evliydim sansim cocugum yoktu bosandim.beni incecik corap taytla sokakta gezdirir arkamdan takip ederdi.baska erkeklerin popoma bakmasindan zevk alird.ters iliski isterdi.
Gittikce sapitip bana tecavuz edildigini hayal etmemi vs isteyince bosandim.
Ters iliski bana garip gelmiyordu ben yatakta her turlu seye acigim.ama mesela erkeklerin popoma bakmasini sapik gibi gizlice takip etmesi arkamdan bu adamdan cocuk yapilmaz dedirtti bana.benim.icin de bu siddetti.
Istemedigimiz bir sey zirla yaptiriliuorsa bu siddettir.ve bosanin en kisa zamanda
Canım ya sağlığın elden gidiyor farkında mısın?Seninki de benimkinin bir üst modeliymisti böyle şeyler istese çocuğumu bile gözüm görmez hiç erkeğim diye sokakta dolaşmasın bunlar. Ters ilişki sonucu tuvaletimi tutamıyom artık bide dalga geçer gibi yediğin birşey dokunmuştur diyo
Sırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.
Kızınıza şifalar diliyorum
Bir şey diyeyim mi evet kızınız için katlanıyosunuz ama evde huzur olmadığı sürece çocuk içinde çok zor oluyo her şey.. yansıtmamaya çalışsanız dahi hissediyorlar ve içlerinde yara kalıyo hep. İnşallah hayatınız en kısa sürede yoluna girer.. hayal edemeyeceğiniz kadar güzelleşir... lütfen size böyle davranılmasına izin vermeyin nolur bu adam düzelcek olsa yıllardır düzelebilirdi. Ailenizden destek görememek çok zor olmalı kızınızın tedavisinden dolayı işe gidemeyeceğinizi tahmin ediyorum ama belki devletten gelir desteği falan alabilirsiniz kaymakamlığa başvuruluyor sanırım bunu bi araştırın derim. Ve ailenize gerçekten darda olduğunuzu daha fazla anlatıp yansıtırsanız inşallah onlarda elinizden tutar. Ama nolur size bu kadar kötü şeyler yaşatan biriyle devam etmeyin. (Ters ilişkiye zorlamak kesinlikle suç sayılıyor yüklü bir nafaka davası da açarsınız mecburen ödeyecek o zaman çalışıyo mu çalışmıyo mu görürsünüz bir kaç kere ödemezse hapis cezasın oluyor. )
Korkmayın Allah herşeyi kararlaştırıyo siz yeter ki adım atıp yürümeye başlayın yol açılır..... yolunuz açık, ışıklı olsun.. Allaha emanet
tövbe estafirullah boyle şeyleri okuyunca eşime sukrediyorumBuna benzer bir adamla evliydim sansim cocugum yoktu bosandim.beni incecik corap taytla sokakta gezdirir arkamdan takip ederdi.baska erkeklerin popoma bakmasindan zevk alird.ters iliski isterdi.
Gittikce sapitip bana tecavuz edildigini hayal etmemi vs isteyince bosandim.
Ters iliski bana garip gelmiyordu ben yatakta her turlu seye acigim.ama mesela erkeklerin popoma bakmasini sapik gibi gizlice takip etmesi arkamdan bu adamdan cocuk yapilmaz dedirtti bana.benim.icin de bu siddetti.
Istemedigimiz bir sey zirla yaptiriliuorsa bu siddettir.ve bosanin en kisa zamanda
Yarin birgun bez baglamak zorunda kalacaksin bu dedigim dikkate al. Doktora git.. makat bolgesi vajina gibi ilsiskiye uygun bir bolge degil tibben de bunu bir doktorada sor.. vajinanin kendi kaygan ve urettigi sivi sayesinde iliskiye uygun ama makat ta ciddi yirtilma olur hele zorla.. artik zamanla oyle bir hal alir ki bez kullanmak zorunda kalirsin.. hicbirssy yapamiyorsan savciliga sikayet etSeninki de benimkinin bir üst modeliymisti böyle şeyler istese çocuğumu bile gözüm görmez hiç erkeğim diye sokakta dolaşmasın bunlar. Ters ilişki sonucu tuvaletimi tutamıyom artık bide dalga geçer gibi yediğin birşey dokunmuştur diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?