Eşimin ilişkide beni zorlaması

Neden çocuk yaptın diye sorulmuş. İlk zamanlar böyle değildi ki işi vardı çalışırdı romantikti cebinde 5 lirası bile olsa bana harcardi ikimizde istedik oldu Senede 2 kere ankaraya götürüyoruz tedavisi için oda baya tutuyor eşim ödüyor gitmeyelim demiyor cocuğuna karşı az da olsa görevlerini yerine getiriyor bana karşı ilgisiz sorumsuz engelli maaşını iyice araştıracam ama

Bu nadıl bir pislik adam kadın sığınma evleri var benxe kızınızı da alın çıkın böyle şey olabilir mi

Kayınvalideniz aynı evin içinde sizin gördüğünüz şiddete tepkisiz mi kalıyor? Gerçekten çok çekmişsiniz Allah yardımcınız olsun. Ne yapın edin kurtulmaya bakın, devlete başvurun gidin alın darp raporu. Kadın sığınma evlerini araştırın. Çocuğunuz için katlanıyorsunz belki ama sonrası daha kötü olabilir

Bende bunu merak ettim. Kayınvalide şiddeti farkında değil mi? Olmaması mümkün değil. Nasıl göz yumar? Gerçi öz anası babası bekle düzelir dedikten sonra kaynana göz yumar tabi, şaşırmamak lazım.

Bu yasinda iki evlilik sığdirmıssın universite mezunu musun bilmiyorum keske kendini gelistirip meslek sahibi olsaydin. Buara da hicbirsey icin gec degildir bu adamdan sana hayır gelmez. Cunku egosal olarak kendini tatmin edecek sen ise yipranicaksin. Bir omru boyle bir insana harcamaya degmez. Sanirim aldatmak icin bile kendine gore sebebler türetmiş. Agizdan düsmüs bikere. Aldatır.

Kaynanam yaşlı ve hasta biri ama çoğu şeyde önüme geçer saolsun beni korur işte onunda yetemediği durumlar oluyor onun yanında bana karşı iyi zaten eşim hiç birşey olmamış gibi davranır. Kaynanam maaşını çekmeye gidemiyor artık eşik çekiyor onun yerine kadına bile vermiyor para

Ortaokul mezunuyum malesef hiç çalışmadım babam evden çıkarmazdi beni 19da evlendim saten kimseciklerin olmadığı bi ev de yaşadık durumumuz yoktu hiç beni bırakıp gitti oylelikle boşandım ondan tekrar baba evine döndüm babam yine yasak koydu oraya gitme buraya gitme dedi sonra yine karsima ilk çıkan biriyle evlendim aslında başlarda mutluydum da geçim sıkıntısı mafetti bizi 2 evlilik okumamazlik kendimi geliştiremedim hic

Sanırım konu sahibinin birşeyler yapmaya cesareti yok. Kendisini geliştirmek için hiç fırsatı olmamış. Ne okuyabilmiş ne çalışabilmiş. Eşi de bu durumunu fırsat bilip eziyet etmiş. İnşallah herşey düzelir Allah'ın izniyle

Üzüldüm canım. Bazı babalar ciddi gaddar. Ulkecek buyuk bir sorun. Tanimadan etmeden evlenmen de ciddi hata. Sanirim hep evliligi bir kurtuluş olarak görmüssün. Esin ise sana bagli oldugunu bildigi icin bu durumu süistimal ediyor gibi geliyor bana. Rahat ve pislikce davranıyor....Istemedigin hicbir seyi sana yapmasina izin verme.

Konu sahibi evrimini tamamlamamış kocan müsveddesi kaç yaşında sahi senden büyük mü baya

Kadın sığınma evine git. Sonra da dava aç annemin komşusu dava açmıştı beni ters ilişkiye zorluyor diye hemen dava sonuclandı. Nafaka falan tazminat herseyi aldı boşadı adamı. Ailene eğer o durumu anlattıysan ve hala o adamla kalmanı sölüyolarsa onlara da inanamıyorum.....

Siz okudunuz mu? Mesleğiniz var mı? Baba abla lafıyla olacak iş değil bu, bu hayatı siz yaşıyorsunuz onlar değil. Ne demek bekle düzelir? Ne demek anal ilişkiye zorlamak, şiddet uygulamak? Çalışmanız gerekiyor, çocuğunuzu ve kendinizi o evden kurtarmanın yolu bu.

Kimseciklerin olmadığı ev ne demek ki
Normali zaten evlendikten sonra karı koca yaşamak

Ortaokul okudum işte mesleğim yok ablamı aradım gelme ben sana bakamam dedi babamda kabul etmedi ama etsin etmesin gideceğim mecbur bakarlar o zaman

Oha ya serefsize bak nasıl cesaret edebiliyor onun yaptığı tecavüz resmen şikayet et ya yada bosa gitsin bu adam daha neler neler yapar kendine gel

Ortaokul okudum işte mesleğim yok ablamı aradım gelme ben sana bakamam dedi babamda kabul etmedi ama etsin etmesin gideceğim mecbur bakarlar o zaman
Belediyenin verdiği meslek edindirme kurslarına gitme şansınız yok mu? Tüm gün sürmüyorlar belli günlerde belli saatlerde oluyor dersler, hem sosyalleşirsiniz hem bir meslek öğrenirsiniz. Bunun başka yolu yok oraya gittikten sonra da başka problemler çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…