- 1 Haziran 2016
- 170
- 38
- 48
- Konu Sahibi smelly cat
-
Kızlar dediğim gibi çok büyük bir şey yok farkindayım ama ilk kez böyle birseyle karsilastigim icin cok şaşkınım. Ben 20 lik dişimi çektirdim çok sorunlu oldu kesip alınıcaktı doktor ben cekerim bunu dedi inat etti kırdı bıraktı sonra başka doktora gonderdi o ugrasti etti falan iki gündür migrenim de tuttu omzuma kadar sürekli ağrım var. Düne kadar her şey çok güzel çorba falan bile yaptı eşim bana. Dün annem geldi sohbet muhabbet falan görümcem aradı konuştuk annemin sesini duydu selam söyle falan dedi. Sonra eşimi aradı annem gidince eşimde ablam kendi annesi orda benim annemi niye çağırmamış dedi dedi bana bende ne alaka dedim annemi de ben güne çagırmadım sonuçta kendisi geldi beni görmek icin o da merak etseydi gelirdi dedim sonra kv aradı beni bende gelirdim haber verseydin dedi anne bende bilmiyordum annemin gelecegini beni gormek istemis cikmis gelmis kendisi sende gelseydin butun gun evdeydim otururduk dedim. bir sey demedi normal konustuk kapatti. eşim bu akşam eve geldi bir surat ne oldu dedim evden çıkınca kv aramış ağlamış siz benimle görüşmek istemiyor musunuz uzaklaştırıyor musunuz beni demiş ki kv ile aramda hiçbir sorun yok severim de yani ama meğer görümcem doldurmuş aradım onu konuştuk ablan boyle boyle bunlar seni istemiyor her halde gelin cağırmamış oğlunda hep karısını dinler zaten falan dedi dedi anne aşk olsun olur mu oyle sey dedim. eşimle de konuştum ablan yapmış dedim bi sinirlendi arıcam konuscam falan bende bırak sinirli sinirli çok kalp kiriyosun hakliyken haksız oluyorsun sakinles sonra ara dedim cevap vermedi hala surat sanki ben bir şey yaptım igne vurulmaya gidecektim kendin git dedi boyle nasil araba kullanayim dedim cevap yok taksiyle gittim geldim hiç napiyosun hayatım nasılsın yok acıktım ben çay var mı tatlı yok mu boyle. hic orali olmuyorum bende konusmuyorum suan ama ne yapacagımı sasırdım. nasıl davranıyım sizce? görümcemle oturup konuşucam ama yarın sakince tabi anlarsa anlamazsa anladığı şekilde anlatıcam tam bir şeytan resmen ya alttan alttan biz eşimle tanıştığımızdan beri yapıyor daha önce de sinirden ağlamıştım onun yüzünden eşim sen benim karımı aglatamazsın dedi 1 sene konuşmadı kaç kez özür diledi de barıştı ama hala çağırmaz bana da arayıp sorma mecbur degilsin sonucta senin canın sıkılacağına onun ki sıkılsın der hep simdi ne suratı bu ben anlayamadım
Kv çağırmak zorunda mısınız ki , belki sadece annenizle oturmak muhabbet etmek istiyorsunuz hayret birşey !Kızlar dediğim gibi çok büyük bir şey yok farkindayım ama ilk kez böyle birseyle karsilastigim icin cok şaşkınım. Ben 20 lik dişimi çektirdim çok sorunlu oldu kesip alınıcaktı doktor ben cekerim bunu dedi inat etti kırdı bıraktı sonra başka doktora gonderdi o ugrasti etti falan iki gündür migrenim de tuttu omzuma kadar sürekli ağrım var. Düne kadar her şey çok güzel çorba falan bile yaptı eşim bana. Dün annem geldi sohbet muhabbet falan görümcem aradı konuştuk annemin sesini duydu selam söyle falan dedi. Sonra eşimi aradı annem gidince eşimde ablam kendi annesi orda benim annemi niye çağırmamış dedi dedi bana bende ne alaka dedim annemi de ben güne çagırmadım sonuçta kendisi geldi beni görmek icin o da merak etseydi gelirdi dedim sonra kv aradı beni bende gelirdim haber verseydin dedi anne bende bilmiyordum annemin gelecegini beni gormek istemis cikmis gelmis kendisi sende gelseydin butun gun evdeydim otururduk dedim. bir sey demedi normal konustuk kapatti. eşim bu akşam eve geldi bir surat ne oldu dedim evden çıkınca kv aramış ağlamış siz benimle görüşmek istemiyor musunuz uzaklaştırıyor musunuz beni demiş ki kv ile aramda hiçbir sorun yok severim de yani ama meğer görümcem doldurmuş aradım onu konuştuk ablan boyle boyle bunlar seni istemiyor her halde gelin cağırmamış oğlunda hep karısını dinler zaten falan dedi dedi anne aşk olsun olur mu oyle sey dedim. eşimle de konuştum ablan yapmış dedim bi sinirlendi arıcam konuscam falan bende bırak sinirli sinirli çok kalp kiriyosun hakliyken haksız oluyorsun sakinles sonra ara dedim cevap vermedi hala surat sanki ben bir şey yaptım igne vurulmaya gidecektim kendin git dedi boyle nasil araba kullanayim dedim cevap yok taksiyle gittim geldim hiç napiyosun hayatım nasılsın yok acıktım ben çay var mı tatlı yok mu boyle. hic orali olmuyorum bende konusmuyorum suan ama ne yapacagımı sasırdım. nasıl davranıyım sizce? görümcemle oturup konuşucam ama yarın sakince tabi anlarsa anlamazsa anladığı şekilde anlatıcam tam bir şeytan resmen ya alttan alttan biz eşimle tanıştığımızdan beri yapıyor daha önce de sinirden ağlamıştım onun yüzünden eşim sen benim karımı aglatamazsın dedi 1 sene konuşmadı kaç kez özür diledi de barıştı ama hala çağırmaz bana da arayıp sorma mecbur degilsin sonucta senin canın sıkılacağına onun ki sıkılsın der hep simdi ne suratı bu ben anlayamadım
Haklısınız tabi ki onun evladı tabi ki düşkün olmalı ama onun ki biraz aşırı bize kalmaya gelince ben oglumu özledim diyip benim yanima degil salona ona da yatak açıp orada yatmasını isteyen eşim saçmalama anne diyince korkarım der. oturuken bile benim yanıma oturunca oğlum benim yanima gelsene diyip çagirir sever okşar. Birde en az gün aşırı görüşüyoruz zaten kayınvalidemle o yüzden bana aşırı geliyor. görümcemde düğünümüzden beri çok olay çıkartmak istiyor biz evlenmeden önce eşimin ailesi her ay 2-3 bin lira para gönderirdi eşim çom kızardı bende kızı tabi ki yollayabilir zorluk çekmesin diye derdim eniştem 4 bin lara para aliyor lojmandalar derdi. biz evlenince kayınvalidem görümceme para göndermeyi kesti hep eşime oğlum paraya ihtiyacın var mı bak bu kadar para bitiktirdim al demeye başladı eşimde asla almaz biriktir anne sen yarın öbür belki lazım olur dedi. maddiyat yüzünden bayram günü kayınvalidemlerde görümcem eşime sitem edince tartışma bile çıktı. eşimde biliyor bu yüzden yaptığını kv de biliyor ama kızı tabi ki onun da suçlamak istemiyorÖncelikle çok geçmiş olsun. 20'lik dişten ben de çok çektim. Bu anlattığınız olay ise çok tuhaf. Birkaç şey söylemek isterim. Birincisi kayınvalideniz eşinize tabii ki düşkün olacak, çünkü "oğlu". Birçok gelinin bilmediği şey anneler oğulları evlenince onları evlatlıktan reddetmiyorlar. İkincisi eşiniz tabii ki size düşkün olacak, çünkü "eşi"siniz. Bunu vurgulamanızı anlayamadım. İkincisi bu sanki bir defalık olmuş bir olay değil veya arka planında başka olaylar da var gibi geldi bana. Yani bu olayın çıkış sebebi çok saçma. Eğer anlattığınız gibi sadece bu olay ise eşinizin kardeşi tabii ki haksız. Sizin anneniz ve eşinizin annesinin evinize aynı anda gelmesi gerekmez. Böyle şeyler okuyunca insanlar gerçek dert, sorun görmemiş, nelerle uğraşıyorlar, diyorum. Bence olayın üstüne çok fazla gitmeyin. İyileştikten sonra kayınvalidenizi ve annenizi birlikte çaya davet edersiniz. Bu iş tatlıya bağlanır.
Aynen öyle malesef esim aramış ilk gün hastaneden gelince benim işim var bi ara ugrarım demişAnnen olmasa kv arayıp hastayım gel desen kesin işi çıkar...
orda esine engel olmuyacaktik gorumcen iyi bir dersi hak etmis cunku.Kızlar dediğim gibi çok büyük bir şey yok farkindayım ama ilk kez böyle birseyle karsilastigim icin cok şaşkınım. Ben 20 lik dişimi çektirdim çok sorunlu oldu kesip alınıcaktı doktor ben cekerim bunu dedi inat etti kırdı bıraktı sonra başka doktora gonderdi o ugrasti etti falan iki gündür migrenim de tuttu omzuma kadar sürekli ağrım var. Düne kadar her şey çok güzel çorba falan bile yaptı eşim bana. Dün annem geldi sohbet muhabbet falan görümcem aradı konuştuk annemin sesini duydu selam söyle falan dedi. Sonra eşimi aradı annem gidince eşimde ablam kendi annesi orda benim annemi niye çağırmamış dedi dedi bana bende ne alaka dedim annemi de ben güne çagırmadım sonuçta kendisi geldi beni görmek icin o da merak etseydi gelirdi dedim sonra kv aradı beni bende gelirdim haber verseydin dedi anne bende bilmiyordum annemin gelecegini beni gormek istemis cikmis gelmis kendisi sende gelseydin butun gun evdeydim otururduk dedim. bir sey demedi normal konustuk kapatti. eşim bu akşam eve geldi bir surat ne oldu dedim evden çıkınca kv aramış ağlamış siz benimle görüşmek istemiyor musunuz uzaklaştırıyor musunuz beni demiş ki kv ile aramda hiçbir sorun yok severim de yani ama meğer görümcem doldurmuş aradım onu konuştuk ablan boyle boyle bunlar seni istemiyor her halde gelin cağırmamış oğlunda hep karısını dinler zaten falan dedi dedi anne aşk olsun olur mu oyle sey dedim. eşimle de konuştum ablan yapmış dedim bi sinirlendi arıcam konuscam falan bende bırak sinirli sinirli çok kalp kiriyosun hakliyken haksız oluyorsun sakinles sonra ara dedim cevap vermedi hala surat sanki ben bir şey yaptım igne vurulmaya gidecektim kendin git dedi boyle nasil araba kullanayim dedim cevap yok taksiyle gittim geldim hiç napiyosun hayatım nasılsın yok acıktım ben çay var mı tatlı yok mu boyle. hic orali olmuyorum bende konusmuyorum suan ama ne yapacagımı sasırdım. nasıl davranıyım sizce? görümcemle oturup konuşucam ama yarın sakince tabi anlarsa anlamazsa anladığı şekilde anlatıcam tam bir şeytan resmen ya alttan alttan biz eşimle tanıştığımızdan beri yapıyor daha önce de sinirden ağlamıştım onun yüzünden eşim sen benim karımı aglatamazsın dedi 1 sene konuşmadı kaç kez özür diledi de barıştı ama hala çağırmaz bana da arayıp sorma mecbur degilsin sonucta senin canın sıkılacağına onun ki sıkılsın der hep simdi ne suratı bu ben anlayamadım
Allah yardımcın olsun ömür törpüsü gibi bu ne böyle eşin tepki gösterirse araları bozulur diye üzülme böyle çıkarcı kardeşle arası olmasa da olur ayy şeytana pabucunu ters giydirir böyleleriHaklısınız tabi ki onun evladı tabi ki düşkün olmalı ama onun ki biraz aşırı bize kalmaya gelince ben oglumu özledim diyip benim yanima degil salona ona da yatak açıp orada yatmasını isteyen eşim saçmalama anne diyince korkarım der. oturuken bile benim yanıma oturunca oğlum benim yanima gelsene diyip çagirir sever okşar. Birde en az gün aşırı görüşüyoruz zaten kayınvalidemle o yüzden bana aşırı geliyor. görümcemde düğünümüzden beri çok olay çıkartmak istiyor biz evlenmeden önce eşimin ailesi her ay 2-3 bin lira para gönderirdi eşim çom kızardı bende kızı tabi ki yollayabilir zorluk çekmesin diye derdim eniştem 4 bin lara para aliyor lojmandalar derdi. biz evlenince kayınvalidem görümceme para göndermeyi kesti hep eşime oğlum paraya ihtiyacın var mı bak bu kadar para bitiktirdim al demeye başladı eşimde asla almaz biriktir anne sen yarın öbür belki lazım olur dedi. maddiyat yüzünden bayram günü kayınvalidemlerde görümcem eşime sitem edince tartışma bile çıktı. eşimde biliyor bu yüzden yaptığını kv de biliyor ama kızı tabi ki onun da suçlamak istemiyor
Bende oyle düşünmeye başladım keşke bir sey demeseydimorda esine engel olmuyacaktik gorumcen iyi bir dersi hak etmis cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?