- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi smelly cat
-
kiskanclik iste...bende de ayni durum oldu.bir ayar cektim.simdi karisamiyor.esim arkamdaydi tabi.hic kotuleme .sadece uzul bilsin esin.ben hic biraraya getirmem.bizim kv benim taraftan birini gorunce baska frekansa geciyor.mesafe koyunca ne guxel..ama yakinda bizim konu yine hortlar.ben de konu acarimAnnemle dışarı çıkayım ona gidiyim o gelsin duyduklarinda hep bir surat oluyor zaten bana da çok sacma geliyor. kv görümcem ve eşi de hep ona gelsin kızının kayınvalidesine gitmesinler ister
araya eşini sokarak yanlış yapıyorsun, k.valide ve görümceni karşına alır bir cinet geçirirsin, gelin manyak der uzak dururlar snede bir ömür kafanı dinlesin.. daha ilk telefonda görümceni bozmuş olsan bunlar yaşanmazdı..
Su turk erkeginden de annelerinden de kiz kardeslerinden de nefret ediyorum. Elti, gorumce, kaynana ıy Bermuda Şeytan ücgeni konulu korku filmi gibi. Turk erkegi de basrol bu filmde
Büyük lokma ye büyük laf söyleme. Birgün sende o erkek annelerinden biri olabilirsin.Bir genelleme yapmak
çok yalnış.Ben kayınvalidesini annesi gibi seven gelinin kızı gibi arkasında duran kayınvalidelerde
biliyorum.Hepsi olmasada burada şikayet eden gelinlerin bir de kaynanalarını dinlemek lazım.
orası tabiki öyle dediğiniz istisnalar var ama genel olarak türk toplumunda yıldızsezenin dediği doğru. türk bi kadın amerikada aile seminerine katılmış geçenlerde, orda türk annelerinin oğullarının evlendiği kadına karışmasını vs anlatmış. ve ordaki herkes çok şaşırmış bu duruma. ''anne neden bu kadar karışır ki ne mantık'' demişler.
malesef türk toplumunun genelinde bu saçmalık böyle var.
erkeğin annesi ve kardeşi, evliliğe o kadar müdahil oluyor ki, o kadın sadece adamla mı evlendi yoksa sülalesiyle mi evlendi belli değil. gerçekten nefret ediyorum bi çoğundan. kendilerinde her şeye müdahil olma hakkı görüyolar.
Her toplumun kendine has kuralları var. Amerika dedğiniz yerde 18 yaşına gelmiş insan yetişkin sayılır.
Bizde 50 yaşına gelen evladın üzerinde hala anne babanın eli.Bir de o seminerde Türk gelinlerini anlatsalardı.
Yok kaynanam bana bilmem kaç gram dedi 3 gram eksik taktı altınları.Yok o yok bu.
Öyle kanımıza işlemiş ki hele cahillikte varsa söz kesildiği anda kılıçlar çekiliyor.Hem gelin hem kaynana.
Hiçbirşey tek taraflı değil.Geçinen gerçekten aile olan nasıl oluyor? Karşılıklı anlayış sahiplenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?