Eşimin ilk defa karşılaştığım öküzlüğü

Eşiniz sizi nasıl yalniz göndererek çok ayıp etmiş sucunuz da yok bir de.bence bunun için esinize tavrinizi belli edin .benim hatam neydi ki hasta halimle beni gonderdin diye sorun.acaba ne hata söyleyecek.gorumcenizle de oturup konuşmayın,ararsa da açmayın siz de aramayin.muhattap olmaya gerek yok,karsilasinca suratına bakmayın anlasin.kv nize de kızından etkilenip beni kirdiniz boyle şeyler tekrarlanmasın bir daha lütfen ,aramızda problem yokken problem çıktı,esimle de sorun yaşadım kızını uyar deyin.

Ne yaparsin bilmiyorum da kesinlikle esinle barismaya calisip alttan alma yoksa yine yapar. boyle sacma sapan bir sebepten seni goturmemis ya

Ayy sacmaliga gel.
Kadin hasta kizini ziyarete gelmis, gorumce anami niye cagirmamis karin diye ortaligi karistiriyor.
Sanki eller havaya party var evde de kayinvalideyi ayri tutmussunuz.
Ayrica da kayinvalideye hastaneden ciktiginiz bildirilmis sonra ugrarim ben demis,
sizin anneniz ziyarete geldiginde telefon acip hadi kaynanacigim sen de gel mi diyecektiniz hasta hasta.
Boyle bir mantik mi var, neye gore soguk ruzgarlar estiriyor bu koca, hayret!

Bunlar nasil insanlar anlamadim ben.. gorumce desen tam bir fiyasko sinsi fesat, annesini doldurmus, annesi desen oglusuna dert yaniyor duygu somurusu yapiyor, esin desen sacmalamis iyice.. bunlarin soylari ne zaman tukenecek bilen varsa soylesin.. kime ne ya istersem annemi cagiririm, istersem sulalemi.. olaya bak ya.. huzuru nasil bozuyorlar, hepsi planli projeli.. pessss artik boylelerine ..

ALLAH akil fikir versin gorumcene kayinvalidene nediyim canim buarada cok gecmis olsun bilirim dis agrisini sen kafana takma iyilesmene bak canim herseyden önemlisi senin sagligin ❤

Ya iyi de annen sen çağırmadan gelmiş bunu eşine söylemişsin, annesine vs de söylemişsin.
Bunu neden anlamıyolar ben olsam beyinlerinde bi sorun olduğunu düşünürdüm ama bu olayda ki tek suçlu eşin bence

Valla stratejik kadınsın ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri ders almak gerek :)
Ben çok daralırsam üstüme gelirse surat asıp yüzüne dan dan söylüyorum ama hiç daha sonuca ulaşamadım

insanlar kime dişini geçirebileceğini kontrol ediyor önce, eğer geçiriyorsa ezmeye devam ediyor.. o yüzden önce sen geçireceksin ki kimse huzurunu kaçırmasın resmen bir strateji belirleyip öyle hayatta kalıyoruz artık

eşiniz çok ayıp etmiş doğru
onların tepkileri yüzünden böyle çocukça davranmış yaşınız daha küçük sanırım
kv nizle güzelce konuşun görümcenize de herşeyi yetiştirmemesi gerektiğini güzelce söyleyin
diş göstermezseniz bu böyle sürer gider
yalnız kaba ile değil hafiften iğneleyerek ve kararlı durarak

Eşinle hiç tartışma bence haklıyken haksız olma söyleyeceğini söylemişsin annem tabiki gelebilir de görümcenede aç sakinsen söyle böyle yapmışsın diye gümbürtüye gitmesin bilmiyosun sanmasın

Su turk erkeginden de annelerinden de kiz kardeslerinden de nefret ediyorum. Elti, gorumce, kaynana ıy Bermuda Şeytan ücgeni konulu korku filmi gibi. Turk erkegi de basrol bu filmde
Aynısına katılıyorum bütün kvlerdwn bütün bu ayı erkeklerden iğreniyorum ıyyy git anacığının dizinin dibinde yaşa o zaman ne evleniyosun ana kuzusu anacığın baksın sana pışpışlasın. Resmen sinirim tepeme fırladı. Bak bak çakal kv ye bi de arayıp ağlıyo kapatınca gülüp ooh sefam olsun çektiğine adım gibi eminim içten pazarlıklı riyakar yuva yıkıcılar

Mrb,ben herseyi gectim suna takildim.bi erkek- bir koca - hasta karisini igne olmaya nasil tek basina yolluyor.Ben olsam herseyden once bunu sorgulardim pardon ama boyle erkeklik gururu mu olmaz.hadi biri gorumce digeri kv ama bu hayat arkadasi bir eş.cok ayip etmis

Canını sıkanın canını sıkacaksın hele bu kaynana görümce falan ise. Yoksa tepene bindikce biniyorlar. Eşinle konuşmaya çalışma o konuşsun senle.

Ay buda erkek annelerinin milli kıskançlığı heralde... Kadının annesi gelince oğlunun kazancını evde aşem yaparak yiyolar, milyon dolarları çıkarıp birbilerine atarak şakalaşıyolar mı sanıyolar nedir? Hep bi ortamda olma isteği!

Ben Allahtan tiroit hastasıyım, sinirlenince parlıyorum elimde değil, bunu da biliyorlar bana elleşmiyorlar pek, deli bu deli diye Yoksa ben o stratejileri hiç beceremezdim

ya o değil de keşke benim eşimde dönüp siz benim eşimi ağlatamazsınız diyebilseydi vay bee ne adamlar var maşallah. kocan arkanda olduktan sonra görümce bi tarafını yırtsın aranızı bozamaz

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır lafının aksine,her konuşma herkeste işe yaramaz derim.O yüzden ben eğer senin yerinde olsaydım böyle bir duruma maruz kalsaydım.Asla ama asla ve kat'a görümceyi aramaz,konuşmaya çalışmaz ve kesinlikle gördüğüm yerde mesafemi korurdum.Küs demiyorum ama mesafeli ol.Çünkü o insan konuşmaktan anlamaz.

Kayınvalidene gelince,o da az suçlu değil.Seni az çok tanımış olması lazım.Kendi kızını az çok tanımış olması lazım.Böyle helyum balonu gibi gazla dolup eşine patlamamalı.Senin kalkıp kayınvalideni arayıp açıklama yapma mecburiyetin bile yok.Annen gelir,isterse yalnız gün geçirirsiniz.Kime ne ya.Farzetki çağırmak aklına gelmedi.Senin kayınvaliden bir hareketle mi senin onu isteyip istemediğini anlıyor.Suçu kızının üstüne atmış ama o kadar masum değil.Onun yüzünden eşinle aranızın açık olduğunu,evde huzursuzluk çıktığını hissettireceksin.

Eşine gelince,ailesini biliyor,daha önce başına böyle bir olay gelmiş kardeşiyle küsmüş.Annesine,anne ne alaka karım niye istemesin seni nerden çıkardın bunu,varsa sorunun git karıma söyle beni kadın mevzularınıza karıştırma demeliydi.

Geri dur,tavrını al herkese.

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum bende dediginiz gibi yaptım bütün akşam konuşmadım ama keyfimi de bozmadım hiç. Akşam döndü arkasını yattı. Sabah işe gitmeden aşkım bugün de annemle ablamı çağırsana dedi ben şok oldum bi bişey diyemedim hayatım sen ciddi misin dedim pişkin pişkin evet dedi ben kimseye davetiye bastıramam kusura bakma annenin oğlunun evi istedigi zaman gelsin ortalık karıştırmadığı sürece başımın üstünde yeri var ama ablanı ne ararım ne çağırırım dedim ben konuşcam onunla bugün dedi. Beni aradı eşim yarım saat önce arayınca görümcem özür dilemiş kusura bakma demiş onunda siniri bozukmuş ondan öyle yapmış bende benden kim özür dilicek dilesede zaten hep yapip özür diliyor bi anlamı yok benim için sen dün bana yaptığın haksızlığın farkında mısın dedim napıyım ben şimdi dedi bende bişey yapma ama ablanla görüşmek istemiyorum cok gormek istiyorsan bir kez de o seni davet etsin dedim kapattim. Aradı tekrar tamam hayatım özür dilerim haklısın kimseyi çagırma baş başa oturalim bu akşam dedi. Bikaç gündür kafası gelip gidiyor bu adamın özüne dönüyor inşallah.Gorumcemi aramayi konusmayi dusunuyorum 30 kusür yaşında kadın ben anlatıcam artık sokucam kafasına hatasını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…