- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi smelly cat
-
ALLAH akil fikir versin gorumcene kayinvalidene nediyim canim buarada cok gecmis olsun bilirim dis agrisini sen kafana takma iyilesmene bak canim herseyden önemlisi senin sagligin ❤Kızlar dediğim gibi çok büyük bir şey yok farkindayım ama ilk kez böyle birseyle karsilastigim icin cok şaşkınım. Ben 20 lik dişimi çektirdim çok sorunlu oldu kesip alınıcaktı doktor ben cekerim bunu dedi inat etti kırdı bıraktı sonra başka doktora gonderdi o ugrasti etti falan iki gündür migrenim de tuttu omzuma kadar sürekli ağrım var. Düne kadar her şey çok güzel çorba falan bile yaptı eşim bana. Dün annem geldi sohbet muhabbet falan görümcem aradı konuştuk annemin sesini duydu selam söyle falan dedi. Sonra eşimi aradı annem gidince eşimde ablam kendi annesi orda benim annemi niye çağırmamış dedi dedi bana bende ne alaka dedim annemi de ben güne çagırmadım sonuçta kendisi geldi beni görmek icin o da merak etseydi gelirdi dedim sonra kv aradı beni bende gelirdim haber verseydin dedi anne bende bilmiyordum annemin gelecegini beni gormek istemis cikmis gelmis kendisi sende gelseydin butun gun evdeydim otururduk dedim. bir sey demedi normal konustuk kapatti. eşim bu akşam eve geldi bir surat ne oldu dedim evden çıkınca kv aramış ağlamış siz benimle görüşmek istemiyor musunuz uzaklaştırıyor musunuz beni demiş ki kv ile aramda hiçbir sorun yok severim de yani ama meğer görümcem doldurmuş aradım onu konuştuk ablan boyle boyle bunlar seni istemiyor her halde gelin cağırmamış oğlunda hep karısını dinler zaten falan dedi dedi anne aşk olsun olur mu oyle sey dedim. eşimle de konuştum ablan yapmış dedim bi sinirlendi arıcam konuscam falan bende bırak sinirli sinirli çok kalp kiriyosun hakliyken haksız oluyorsun sakinles sonra ara dedim cevap vermedi hala surat sanki ben bir şey yaptım igne vurulmaya gidecektim kendin git dedi boyle nasil araba kullanayim dedim cevap yok taksiyle gittim geldim hiç napiyosun hayatım nasılsın yok acıktım ben çay var mı tatlı yok mu boyle. hic orali olmuyorum bende konusmuyorum suan ama ne yapacagımı sasırdım. nasıl davranıyım sizce? görümcemle oturup konuşucam ama yarın sakince tabi anlarsa anlamazsa anladığı şekilde anlatıcam tam bir şeytan resmen ya alttan alttan biz eşimle tanıştığımızdan beri yapıyor daha önce de sinirden ağlamıştım onun yüzünden eşim sen benim karımı aglatamazsın dedi 1 sene konuşmadı kaç kez özür diledi de barıştı ama hala çağırmaz bana da arayıp sorma mecbur degilsin sonucta senin canın sıkılacağına onun ki sıkılsın der hep simdi ne suratı bu ben anlayamadım
Valla stratejik kadınsın ben hiç beceremiyorum böyle şeyleri ders almak gerek :)
Ben çok daralırsam üstüme gelirse surat asıp yüzüne dan dan söylüyorum ama hiç daha sonuca ulaşamadım
Aynısına katılıyorum bütün kvlerdwn bütün bu ayı erkeklerden iğreniyorum ıyyy git anacığının dizinin dibinde yaşa o zaman ne evleniyosun ana kuzusu anacığın baksın sana pışpışlasın. Resmen sinirim tepeme fırladı. Bak bak çakal kv ye bi de arayıp ağlıyo kapatınca gülüp ooh sefam olsun çektiğine adım gibi eminim içten pazarlıklı riyakar yuva yıkıcılarSu turk erkeginden de annelerinden de kiz kardeslerinden de nefret ediyorum. Elti, gorumce, kaynana ıy Bermuda Şeytan ücgeni konulu korku filmi gibi. Turk erkegi de basrol bu filmde
insanlar kime dişini geçirebileceğini kontrol ediyor önce, eğer geçiriyorsa ezmeye devam ediyor.. o yüzden önce sen geçireceksin ki kimse huzurunu kaçırmasınresmen bir strateji belirleyip öyle hayatta kalıyoruz artık
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır lafının aksine,her konuşma herkeste işe yaramaz derim.O yüzden ben eğer senin yerinde olsaydım böyle bir duruma maruz kalsaydım.Asla ama asla ve kat'a görümceyi aramaz,konuşmaya çalışmaz ve kesinlikle gördüğüm yerde mesafemi korurdum.Küs demiyorum ama mesafeli ol.Çünkü o insan konuşmaktan anlamaz.Kızlar dediğim gibi çok büyük bir şey yok farkindayım ama ilk kez böyle birseyle karsilastigim icin cok şaşkınım. Ben 20 lik dişimi çektirdim çok sorunlu oldu kesip alınıcaktı doktor ben cekerim bunu dedi inat etti kırdı bıraktı sonra başka doktora gonderdi o ugrasti etti falan iki gündür migrenim de tuttu omzuma kadar sürekli ağrım var. Düne kadar her şey çok güzel çorba falan bile yaptı eşim bana. Dün annem geldi sohbet muhabbet falan görümcem aradı konuştuk annemin sesini duydu selam söyle falan dedi. Sonra eşimi aradı annem gidince eşimde ablam kendi annesi orda benim annemi niye çağırmamış dedi dedi bana bende ne alaka dedim annemi de ben güne çagırmadım sonuçta kendisi geldi beni görmek icin o da merak etseydi gelirdi dedim sonra kv aradı beni bende gelirdim haber verseydin dedi anne bende bilmiyordum annemin gelecegini beni gormek istemis cikmis gelmis kendisi sende gelseydin butun gun evdeydim otururduk dedim. bir sey demedi normal konustuk kapatti. eşim bu akşam eve geldi bir surat ne oldu dedim evden çıkınca kv aramış ağlamış siz benimle görüşmek istemiyor musunuz uzaklaştırıyor musunuz beni demiş ki kv ile aramda hiçbir sorun yok severim de yani ama meğer görümcem doldurmuş aradım onu konuştuk ablan boyle boyle bunlar seni istemiyor her halde gelin cağırmamış oğlunda hep karısını dinler zaten falan dedi dedi anne aşk olsun olur mu oyle sey dedim. eşimle de konuştum ablan yapmış dedim bi sinirlendi arıcam konuscam falan bende bırak sinirli sinirli çok kalp kiriyosun hakliyken haksız oluyorsun sakinles sonra ara dedim cevap vermedi hala surat sanki ben bir şey yaptım igne vurulmaya gidecektim kendin git dedi boyle nasil araba kullanayim dedim cevap yok taksiyle gittim geldim hiç napiyosun hayatım nasılsın yok acıktım ben çay var mı tatlı yok mu boyle. hic orali olmuyorum bende konusmuyorum suan ama ne yapacagımı sasırdım. nasıl davranıyım sizce? görümcemle oturup konuşucam ama yarın sakince tabi anlarsa anlamazsa anladığı şekilde anlatıcam tam bir şeytan resmen ya alttan alttan biz eşimle tanıştığımızdan beri yapıyor daha önce de sinirden ağlamıştım onun yüzünden eşim sen benim karımı aglatamazsın dedi 1 sene konuşmadı kaç kez özür diledi de barıştı ama hala çağırmaz bana da arayıp sorma mecbur degilsin sonucta senin canın sıkılacağına onun ki sıkılsın der hep simdi ne suratı bu ben anlayamadım
Bende hep öyle diyordum nazar değdirdim her halde adamaya o değil de keşke benim eşimde dönüp siz benim eşimi ağlatamazsınız diyebilseydi vay bee ne adamlar var maşallah. kocan arkanda olduktan sonra görümce bi tarafını yırtsın aranızı bozamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?