- Konu Sahibi cerensevda
-
cocuklarin annesi ölebilirdide ozaman da ayni soruyla karsi karsiya kalacaktiniz, cocuklu bir adamla evlenirken bunu da düsünmek gerekir.
anne baba hayatta olacak, ben anneannede yada ayri bir evde kardesimle yalniz yasicam, cok aci
18 aylık oglum var
eşimden ayrılalıda 1.5 sene oldu
siz cocukları olan bir adamla evlenırken aklınız neredeydı cok merak edıyorum..
ergen falan büyümüş nolmuş..
demişssinizki yenıden hayat kurmak ıcın cocuklarından vazgecıyor ben bunu onaylamıyorum ama sızın esınız neden madem cocuklarına sahip cıkmadı nasıl bır anlayıs erkek yoluna devam edecek kadın asla yenıden bır hayat kurayamacak
sizşn hemcinsiniz için bu mantıkla yaklasmanız gerçekten cok acı..
eşiniz neden yeniden bir hayat kurdu?
oturup o cocuklara bakmak zorundasınız kusura bakma..
annesi belliki 18 küsür sene bakmış birazda babası yaşasın cocuklu bırı olmanın zorluklarını..
18 aylık oglum var
eşimden ayrılalıda 1.5 sene oldu
siz cocukları olan bir adamla evlenırken aklınız neredeydı cok merak edıyorum..
ergen falan büyümüş nolmuş..
demişssinizki yenıden hayat kurmak ıcın cocuklarından vazgecıyor ben bunu onaylamıyorum ama sızın esınız neden madem cocuklarına sahip cıkmadı nasıl bır anlayıs erkek yoluna devam edecek kadın asla yenıden bır hayat kurayamacak
sizşn hemcinsiniz için bu mantıkla yaklasmanız gerçekten cok acı..
eşiniz neden yeniden bir hayat kurdu?
oturup o cocuklara bakmak zorundasınız kusura bakma..
annesi belliki 18 küsür sene bakmış birazda babası yaşasın cocuklu bırı olmanın zorluklarını..
katılıyorum cnm
Allah korusun ama birgün konuyu açan arkadaşta belki boşanacak
kocası 3. eşle evlenecek belki o zaman da şu an olan ortak çocuğa aynı şeyi yapsa
yani sadece uzaktan babalık yapsa ne olur acaba
insanlar olayların yerine kendilerini hiçbirzaman koymuyorlar
ya benim başımada gelirse ya bende boşanırsam boşandığım adam hemen evlenip mutlu bir yuva kurarsa
bende evlenmek isteyemezmiyim diye düşünmüşmü acaba
şuanki günümüze değil yarın ne olur acaba diye düşünmek lazım
eski eşini ne düşünüyor bilmiyorum..çocuklar yetişkin..benim çocuğum 2,5 yaşında...eşim üvey baba yanında istemiyor..ama anneleride anladığım kadarıyla kendine gelecek hazırlamak garantiye almak(çalışmayan ev kadını) için çocuklarına bundan sonra babası baksın gibi hava içinde galiba... ama ben olsam asla bir erkek için çocuklarımı gözden çıkarmazdım.. çalışır didinir çocuklarıma bakardım..zaten babası elinden gelen her yardımı yapıyor..
arkadaşım sen boşanmışsın..sanırım birgün evleneceksin..ve kendini hangi katagoride gördüğün belli.. çocuklar hayatında anne kavramı çok farklıdır.. bunu kafana sok.. bu kadar ahkam kestiğine göre yaşın ve hayat tecrüben baya fazla..sana hayatta başarılar dilerim..
ölsem mesela
kaza gecirsem
bi hata yapsam
oğlum babasına özlem duydugu için babasında yaşamak istese
korkuyorum sizin gibi biri cıkarsa
Ölmemeliyim allahım..
ölsem mesela
kaza gecirsem
bi hata yapsam
oğlum babasına özlem duydugu için babasında yaşamak istese
korkuyorum sizin gibi biri cıkarsa
Ölmemeliyim allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?