- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi fitnesssgirl
-
ben de o arkadaş kelimesini zaten gerçek anlamı dışında kullandım, vurgulamaya dikkat edersen. yoksa zaten olamazsın.Yorum yapiyorum zaten. Arkadasiniz falan da degilim bu arada uslubunuza dikkat edin.
Eşim ırkçıdır ve başka ırktan hele ki siyahi ırktan insanları insan olarak bile görmez, gördüğü yerde öğürür midesi bulanır. Ciddi anlamda farklı ırklarım kadınlarından da tiksinir. Zaten ömrünü ırkçı yaşayan biri. Kocamın bir sürü kötü özelliğinden biri de bu.ben öyle olduğunu düşünmüyorum. aksine erkekler başka ırkların bayanlarına karşı daha ilgili. hatta biri yazmış zaten zencilerin poposu diye. yani erkeklerin bu konuda ırkçılık yapacaklarını hiç ama hiç düşünmüyorum.
Evet doğru, o kalçalara baktığını düşünmem sinirimi bozdu çok herhaldeAllah aşkına yaa izlesin ne olacak ulusal kanallarda yayınlanan bir spor işte. Evet popolar meydanda ama ben umursamam izledi de sanki yanına gittibiskolata reklamları da kaldırılsın o zaman bu mantığa göre.
Kocan kıskançlığına alışıksa alttan alır bence bir iki söylen de içinde kalmasın, yoksa içinde biriktikçe birikirEvet doğru, o kalçalara baktığını düşünmem sinirimi bozdu çok herhalde
Zaten bu kızı bir süredir izlediğini farkettim.ben abartı bi olay göremedim. bikaç gün takip et bakalım başka ne izliyor
hmm o zaman belki sorun olabilir. "hep aynı videoyu izliyorsun hoşuna gitti sanırım aşkım" falan de bakalım nolcakZaten bu kızı bir süredir izlediğini farkettim.
Size göre saçma...iyide söylediğiniz çok saçma. onun bu kıyafeti giymeye hakkı varsa bu onun özgürlüğüyse. o zaman ben de bakarım. bakmak da benim özgürlüğüm. ve ne niyetle olursa olsun istediğim şekilde bakarım. yani tek taraflı özgürlük mü olurmuş. ben açarım ama sen bakamazsın. böyle bişey çok saçma.
videonun yorumlarına bi baksın ingilizce bilen biri ya, kumu bu kadar kıskanacağımı düşünmezdim mi yazmış biri hahah ulan ne abazalar ya poposu için izlemiş kocan sporla alakası yok evet tipik erkek tipi abaza olanından popo meraklıları işte.
bir beğenti olduğu belli ama insan gider manken, playboy yıldızı izler. bunu izlemesi tuhafvalla kadinin vucude cok guzel masallah..
hani spora ilgisi yoksa neye baktigi belli ki sende diyorsun surekli ayni kadini izliyor diye
bir beğenti olduğu belli ama insan gider manken, playboy yıldızı izler. bunu izlemesi tuhaf
Ben açıkçası şort giyince bacaklarıma bakmalarından rahatsız olmuyorum, rahatsız olacağım ortamlarda şort giymiyorum. Yazlık yerde giyiyorum. Yani rahatsız olacak biri neden giyer ki ? Ayrıca bir insanın başka bir insana bakması taciz değildir, mesela laf atması vs tacizdir bana göre. Yoksa isteyen istediğine bakar bence.Size göre saçma...
sizin bu fikrinizin bir kaç tık üstü de minik etek giyen kadın tecavüzü hakediyor oluyor zaten.
Kadının açma Hakkı varsa, erkeğin de bakma hatta bakmakla kalmayıp salya akıtma Hakkı var size göre .. Bir tık ötede de salya akıttıktan sonra tacizi de hak görürsünüz siz.
ne alakası var? bakmakla tacavüz etmek aynı şey mi? ben bir bayan olarak bakınca tecavüz mü edicem yani karşımdaki bayana?Size göre saçma...
sizin bu fikrinizin bir kaç tık üstü de minik etek giyen kadın tecavüzü hakediyor oluyor zaten.
Kadının açma Hakkı varsa, erkeğin de bakma hatta bakmakla kalmayıp salya akıtma Hakkı var size göre .. Bir tık ötede de salya akıttıktan sonra tacizi de hak görürsünüz siz.
Türk erkekleri için nefes alsın yeterBilmiyorum ben erkek olsam bu kadını beğenmezdim. Kocam da beğenmezdi ve erkeklerin çoğunun beğeneceğini düşünmüyorum.
Çok şükür kocam o kadar çaresiz durumda değilTürk erkekleri için nefes alsın yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?