- 27 Kasım 2015
- 59
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi fitnesssgirl
-
Bence bir sorun yok, Allah için süper fiziği var bayanın.
kesin bayana takılmıştır diyorsunuz yani
yok artık :) oyuna mı geldik yani. iki saattir boşuna mı yazdık yorumları
oyun falan yokyok artık :) oyuna mı geldik yani. iki saattir boşuna mı yazdık yorumları
yok artık :) oyuna mı geldik yani. iki saattir boşuna mı yazdık yorumları
Eşinizin ırkçı eğilimleri var mı ? Ben aşırı kıskancım ama eşimin bu videoyu izlediğini bilsem asla art niyet aramazdım. Ama öyle bir eğilimi yoksa kıyameti koparırdım.
Bnce fizigiyle alakali izlemis.Nefis meselesi yani.Ten renginin bi onemi yok erkekler icin.Yeterki olsun yaniOnu ben de düşündüm ama birkaç tane gördüm. Aynı bayandı hepsi
Erkekler bu tip kadinlati izliyolar ve sonra esleriyle kiyasliyolar .Bunu ya dile getirirler yada iclerinde tutarlar.Oyle olmasa esin var git ac bak yani.Töbe tobeBende aynısını düşündüm o nasıl bir kalçadır yahu
Biz kadın olarak izleyince ilk dikkat çeken kalça olduysa erkekte pek masum düşünceler olacağını düşünemedim konu sahibi
Eşimle yeni evliyiz. Eşimin bilgisayarını kurcalarken, youtube hesabında bu kızın videlolarını gördüm. Sorduğumda lafı geçiştirip duruyor. Sizce bu tipik erkek gariplikleri mi ?
Erkeklerinkini izlesin o zaman.Neden bayan izliyo.Uzun atlama dalindaki sporcular genelde bu sekilde giyiniyor bana onemsenecek hicbir sey yok gibi geldi... Izlemeye devam etse de bisi olmaz nolcak sanki
Evet kocam aşırı derecede ırkçıdırHiç bir şey anlamadım ırkçılıkla ne alakası olsun? Bir de eşimde art niyet aramazdım ama öyle bir eğilimi yoksa kıyameti koparırdım demişsiniz. Art niyet aramadığınıza göre öyle bir eğilimi mi var?
ben de o arkadaş kelimesini zaten gerçek anlamı dışında kullandım, vurgulamaya dikkat edersen. yoksa zaten olamazsın.
ayrıca gelip benim yorumlaımı toplayıp üstüne sapık imalarında bulunup da burda bana uslup dersi veremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?