Eşimin internet macerası, lütfen bir fikir verin

Eşinizin ırkçı eğilimleri var mı ? Ben aşırı kıskancım ama eşimin bu videoyu izlediğini bilsem asla art niyet aramazdım. Ama öyle bir eğilimi yoksa kıyameti koparırdım.

Hiç bir şey anlamadım ırkçılıkla ne alakası olsun? Bir de eşimde art niyet aramazdım ama öyle bir eğilimi yoksa kıyameti koparırdım demişsiniz. Art niyet aramadığınıza göre öyle bir eğilimi mi var?

Bende aynısını düşündüm o nasıl bir kalçadır yahu
Biz kadın olarak izleyince ilk dikkat çeken kalça olduysa erkekte pek masum düşünceler olacağını düşünemedim konu sahibi
Erkekler bu tip kadinlati izliyolar ve sonra esleriyle kiyasliyolar .Bunu ya dile getirirler yada iclerinde tutarlar.Oyle olmasa esin var git ac bak yani.Töbe tobe

Sapık!! Daha önce bu kadın için ne kadar tatlı diye konu açmış utanmaz!

Eşimle yeni evliyiz. Eşimin bilgisayarını kurcalarken, youtube hesabında bu kızın videlolarını gördüm. Sorduğumda lafı geçiştirip duruyor. Sizce bu tipik erkek gariplikleri mi ?

Fitnesssgirl yani ben de izledim videoyu da maşallah sporcu insanlar tabi Fitness ise yarıyor ^^. . Bunda kötü bir şey yok ama .. ben görsem eşimin izlediğini tepki vermezdim güzel kalçaları varmış der geçerdim yiğidi öldür hakkını yeme

Ben gercekten esim izleyebilir bu tarz seyleri diyenleri anlamiyorum.Benim esim izleyemez.Normal degil bana gore

Evet kocam aşırı derecede ırkçıdır

Tipik erkek işi yani bende görünce mesela merak ettim açtım yani şimdi youtubeda örnek videolarda çıksa merak eder yine izlerdim Takma boşver

Simdi aglayacagim arkadasiniz olamadigim icin. Hosca kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…