Eşimin iş arkadaşı (neler dönüyor?)

Bence bekleyin daha sonrasını ben oldam hemen sormaz konuşmazdım

Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.

Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım:KK43:
Yaklaşık olarak aynı durumu bende yasamistim.. sakın bişey belli etme hatta o kızdan iyi bı şekilde bahset ona ... Ara ara sorular sor verdiği cevaplardan anlarsin.. erkekler okadar da zeki yaratıklar değil illa açık veriyolar

Normalde kıskanç birisi hiiiç değilim. Fakat son günlerde dikkatimi çeken şeyler var. Önceki konumu okuyanlar bilirler eşim beni kıskanıyordu onu konuşup bir sekilde tatlıya bağladık derken geçen iş arkadaşları ile yemeğe gittik. Ben bebekle rahat olmaz diye gitmek istemedim illa ısrar etti eşim tamam dedim. Orada ofise yeni girmiş bir kız var. Çok konuşkan şakacı eğlenceli tatlı bir tip. Eşimle de muhabbetleri iyi. Fakat sinir bozucu bir durum var ki şu kız ben yokmuşum gibi davrandı. Bu x in eşi dediler memnun oldum dedi. Sonra bakmadı bile. Oğlumu sevdi eşimle şakalaştı ben bir şey deyince duymamış gibi 0 tepki. Ben de sinir olduğum için o yokmuş gibi davrandım. Diğer herkeske konuşup benle konuşmaması dikkatimden kaçmadı ama. Noluyoruz dedim yani. Bir de erken kalktı giderken eşime yarın görüşürüz x dedi. Iki elini de eşimin omzuna koydu boynuna sarıldı sarılacak.

Tüm bu olaylar olurken ben sakin sakin hanfendi bir şekilde izledim. Bugüne kadar eşimin bu denli yakın olduğunu da bilmem diğer hanımlara karşı. Sizce bu nedir? Neler dönüyor ? Eşim beni mi kandırıyor? Rahatsız olduğumu söylesem mi ? Bu sefer de bak sen de kıskandın der mi? Ne yapsam ki ben? Yardııım:KK43:

Bence eşinize katiyen kızmayın sizi ısrarla çağırmış o yüzden masum geldi bana.Yalnız kız sizi görmemezlikten gelerek eşinizden hoşlanıyor da olabilir ya da neden eşini getirdi ki iş arkadaşlarıyla olsaydık babında davranmış olabilir.

Oyle bsey olsa esin neden senide yemege goturmek icin israr etsin. Bence kiz biraz birşey ispatlamaya calismis bak esinle cok iyi anlasiyoruz gibisinden ego yapmis olabilr eger esini begeniyosa. Ama şöyle bir şeyde var eger eşin seninle.ilgili biseyler anlatmissa kiza yada kavgalarinizi anlatmissa filan kiz ondanda bole seni dislayarak esinle muhabbetini sana belli etmeye çalışmis ve seni kizdirmak istemis olabilir. Ama esinin ilgisi olsa seni yemeğe götürmezdi bence .kiz icin ayni seyi soleyemicem bi begenisi var esine karsi.

S sweetywitch91 çözdünüz mü mevzuyu? merak ettim :KK64:

Son konusmamizdan sonra konuyu bir daha acmadim acikcasi. Cumartesi is arkadaslarindan birinin cocugunun dogum gününe davetliyiz. Orda da o kiz olur mu bilemiyorum. Cumartesiyi bekliyorum. Su an için kusku duyabilecegim bir durum sezmedim. Telefonda konusmalari da hep isle alakali.

Back
X