Eşimin iş arkadaşı

Heee hepte oyle olur kiz sevgilisinden ayrilmistir falan filan. Bu kizin hic mi kiz arkadasi yok? Gececekler o isleri kusura bakmasinlarda. Allah kocaninda hayirlisini nasip etsin

Msji gördüğüm an ararim kızı bi bozardim ,o telefonuda adamın dotusune sokardim,benim kocama msj bide gecenin biri anam anow kopsun kıyamet , evle birlikte yakarim onu , vesvese vermek gibi olacak ama arkadaşların dediği gibi çaktırmadan takipte kal pek hayra alamet değil kocan teneşir paklamaya doğru gidiyor

başka bir konuya eşimin iş arkadaşına aşık olduğunu öğrendim yazmışsınız
konu ile ilgili bir gelişme mi oldu B buse1991

Son düzenleme:
Ne alakaymış eşinle onu konuşması eşin 40 kız 25 15 yaş fark var aralarında saçma geldi bana

Bu artık iş arkadaşı ilişkisinden çıkmış

Aslında konu sahibinin eski bir konusu daha var, eşinin iş arkadaşına samimi bir mesaj attığına ilişkin. O konudaki iş arkadaşı bu konudaki ile aynı kişi olamaz. Çünkü bu konudaki kadın alti ay önce işe başlamış, diğer konu ise epeyce eski. Yani galiba eşi, iş arkadaşları ile samimiyeti ayarlayamiyor.

Konu sahibi o konuda da gelismeleri yazmamis, muhtemelen bu konuda da yazmayacak.

Evet tahminim doğru çıktı ama kız bunun farkına varmış olmalı ki bizimkinin mesajlarına hep ters cevap vermeye başlamış ama takipteğim bu işin peşini de kolay kolay bırakmayacağım

Evet tahminim doğru çıktı ama kız bunun farkına varmış olmalı ki bizimkinin mesajlarına hep ters cevap vermeye başlamış ama takipteğim bu işin peşini de kolay kolay bırakmayacağım
Canım eşin o kadını sevmeye başladıysa sana hayrı olmaz, kesinlikle ne yatağına al ne koynuna eve alma

Bundan önce kendisine değer veriyordum şimdi hesaba bile almıyorum istediğim yere gidiyorum umrumda bile değil kendi kaybetti olan kendisine oldu kimseye bişer olduğu yok

Ne yazıyordu ki mesajda anladınız ? Gerçekten kimseye güven olmuyor ben bunu anladım. Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Dertlesecek başka insan mi yokmuş. 40 yasinda evli bir adamla neyin dertleşmesi bu.
Hiçte masum değil üzgünüm.
Bugün drtlesirler ,yarın başını omzuna koyup teselli eder kocan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…