Eşimin iş arkadaşı

Tabii ki abartmiyorsunuz hatta az bile yapmışsınız, o kız bu konuyu konuşacak sizin esinizimi bulmuş !

Esiniz guzin abla mi?
Baska dert dinleyecek kisi mi kalmamis gecenin korunde esiniz dinliyor?
Burda kiz hatali mi evet, esiniz hatali mi double hatali. Cunku kiza yuz veren esiniz, kiz esinizden cesaret almasa yazamazdi.

Sizi etkilemek istemem ama takipte kalın pür dikkt ve bu konuyu kapattı gözterip izlemeye alın...

Bu arada siz 91lisiniz sanirim yani 26 yas...
Esiniz 40 yasinda oyle mi? Sasirmamak lazim o zaman.

Korkusu

Ben 28 yasındayım 26 değil evet eşim çok hatalı hiç bir sey olmamış gibi suan davranıyorum ama bu işin peşini de bırakmıyaxağım
Rumuzunuz 1991 olduğu için 26 olarak görüyoruz biz. Neyse fark etmiyor, aranızda çok yaş farkı var sonuçta. Eşinizin yaşça küçük kadınlara ilgisi olduğunu fark etmiş olmanız lazımdı evlenirken.

Adamı vururlar. Aynı şey başıma gelse gider kızı uyarırım.olmadı döverim net. Artı olarak gece 1 buçukta içmiş bile olsa arkadaşımı bitmiş ona mesaj atıyor. üstelik bekar bir kız asla evli bir erkeğe mesaj atışmaması hatta sevgili muhabbetine girilmiyeceğini bilir. Huzurunuzu kaçırmak için özellikle yapılmış. Gözü vardır bana sorarsan. ilk okul çocuğu yapmaz onun yaptığını. Eşini değil kızı uyarmalısın. Alıp eline sen yazsaydın cevap
Git uyar olmadı, döv. Töbe töbe. Yerine koydum kendini sinir oldum.

40 yaşında kurt 28 yasinda çıtırı almış eve sağlama, koymus bebegi karnina, bakmis karisi guzelligini surduremio hamileyken, etrafta neler var diye burnu dogrultmus havaya... Ay bi de ne görsün yanı başında yaralı bi kuş hem de 26 yaşında. Avutur tabi :)

ne var saatin farkında değildir kafası iyiğimiş diye kendini savınıyor

Sor bakalım kafası iyi bir erkek abla diyerek bana mesaj atsa ne düşünürdün diye. Bu erkekler empati yoksunu.

Ayrıca kafası iyiyken aklına eşin gelebiliyorsa bi düşünmek lazım. Hiç mi kız arkadaşı yok bu kızın.

Eşin yüz vermiş ki atabiliyor mesaj. Yoksa kim o saatte mesaj atar. Eşin mesafeyi korumayı öğrensin önce. Sen haklısın.

Hamileyim 6 aylık durmadan yüzümde lekeleme var durmadan onları söylüyor yüzüne bakulmıypr artık diye

Adama bak ya hamile psikolojisinden bihaber. Sanki senin elinde olan bir şey. Çocuğunuzu taşıdığının farkında değil heralde.

Sen de 40 yaşında kart horozsun senin de yüzüne bakılmıyor kırışık kazayağı ama ben de seni aldım işte kafama s.çayım

diyin elbette.

Süpersin sen ya

Ben başkarmışım kimse bana mesaj atamazsın o saatte

Bir kere gece 12 de bayan arkadaşım iyi geceler yazdı diye kıyamet kopardı onu söylüyorum kimse sana mesaj yazamaz gecenin bir yarısı diyor tam bir öküz

Oh adama sana gec saatte bayan arkadasın bile yazamaz ama ona her şey mübah. "Sen başkasın" derken ben erkeğim sen kadın diyor

Mantiken dusunuyorum, gece 1 de cok bunalirsam her hangi bir kiz arkadasima degilde ancak en yakin arkadasima yada kardesime mesaj atabilirim. Hem kiz kotu kalpli biri hemde esiniz o yuzu vermis ki atabiliyor mesaji.

Ay sinirlendim gece gece, kesinlikle is yerine gider cok tatli ve samimi bir sekilde herkesin icinde kiza selam verip tatlim gece 1 bucukta esime mesaj atacak kadar neden uzgunsun, abinde olsa hos olmaz. Senin iyi niyetinin farkindayim ama baska abine atarsan esi kizabilir baska turlu sanar seni falan derdim heralde. Pislik kiz. Esinize ayri kizdim ama kizada kizdim. Ne kadar kotu kalpli insanlar var bu dunyada.

''Ne alaka.Bak canım, gece gece fitilleri çıkartirmayın bana.O kız da saçını başını yoldurtmasın.''
Burdan kıza dalasım geldi.Kusura bakmayın.

Tanımadan etmeden eşiniz suçlu diyemeyiz, eşiniz iyi niyetli naif bir insan olabilir ve gerçekten abi sıcaklığı ile yaklaşmış olabilir bunu en iyi siz bilmelisiniz. Yani benim eşime böyle bir mesaj gelse eşime değil mesajı atan kişiye kızarım birine kızmam gerekiyorsa ama sizin esinizden şüpheniz varsa güveniniz tam değilse o zaman işler değişir. Bence çok üstüne gitmeyin ama gözünüz de üzerinde olsun. Mesela Aa nolmus neden ayrılmışlar diye merakla yaklaşıp hikayeyi dinleyin. Öbür türlü kim bu kız bu saatte sana nasıl mesaj atar diye terslendiginizde baskı altında hissedince başkalarıyla konuşmak daha tatlı gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…