Eşimin iş arkadaşına mesajı

chikarito

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
137
272
18
Arkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum

Bence böyle ufak şeylerle kendinizi yiyip bitirip burdan fikir almak yerine gidin tek seferde eşinize rahatsızlığınızı dile getirin olsun bitsin
Of söylemek istemiyorum bi yandan da ya söyledikten sonra mesajlarını silmeye vs kalkarsa inanın 2 sene öncenin mesajları bile durur gerçi

Of söylemek istemiyorum bi yandan da ya söyledikten sonra mesajlarını silmeye vs kalkarsa inanın 2 sene öncenin mesajları bile durur gerçi
Bence eşinize güveniyorsanız bu seferlik ağız alışkanlığı/el alışkanlığı gibi düşünün sıkmayın canınızı

Eşinize güvendiğiniz halde alıp tüm mesajları tek tek okuyorsanız eşlerine güvenmeyenler neler yapıyordur düşünmek istemiyorum. Burda çok görüyorum eşimin annesiyle, arkadaşıyla, kankisyle mesajlarını okudum falan diyeni...Benim eşim alıp okusa nooluyo derim. Garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…