- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
size bir erkek opuyorum cok yazabilir miymis bir sorun bakalim.
Bu aniden yakalayan herkeste ne hikmetse daha önce aslaaa bakmamış o gün tesadüfen didiklemiş oluyor.Hayır hiç hem de ben de bakmam o da. Bugun bakasım geldi işte
Demek bi bakınca neler neler çıkıyor.Bu aniden yakalayan herkeste ne hikmetse daha önce aslaaa bakmamış o gün tesadüfen didiklemiş oluyor.
Benim de başıma geldiği için inanıyorum. Bir kez bakıyorsun saçma sapan şeyler. En iyisi bakmamak.Bu aniden yakalayan herkeste ne hikmetse daha önce aslaaa bakmamış o gün tesadüfen didiklemiş oluyor.
Ben teletabi görmüştüm, elektrik süpürgesi ile bi işler çeviriyordu.Benim de başıma geldiği için inanıyorum. Bir kez bakıyorsun saçma sapan şeyler. En iyisi bakmamak.
(Bazı insanların eşleri iş yerinde kadın olduğunu bile kabullenemiyormuş.) Bu yazdığınız o kadar doğru ki bir kadın bu kadar zavallı olabilir artık onun kocası var ve diğer tüm kadınlar ölsün yok olsun o kadar kendine güveni yok ki diğer kadınlar yok olursa rahatlarlar ezik insanlar ya cidden bu konu sinirimi zıplattı elim ayağım düzgün diye yıllarca çalışma arkadaşlarımın eşlerinin saçmasapan davranışlarına maruz kaldım evlendim ama hiç değişen bir şey yok bence hala tehlike arz ediyorum ölsem anca rahatlıycaklar yani o derecebenim iş yerm de erkek ağırlıklı. Ben mühendisim. Mavi yaka çok fazla personelle bir arada çalışıyorum. Uzun yıllardır aynı adamlarla. Hepsiyle aram iyi ama çizgiyi aşmam. İş dışında muhabbet etmem. O kesimin bir şeyleri yanlış anlama ihtimali daha yüksek. Benden küçük bile olsa abi diyorum. Birkaç travma yaşadığım için. Mesela mavi yaka personelle biraz uzun süre bir arada çalıştık mı adam geriliyor. Bana kardeşim diye hitap etmeye başlıyor. Sen bana kardeşim desen ne olur demesen ne olur yani. Ya da telefonlarına numaramı kaydetmiyorlar mühendis yazıyorlar sadece. Bazı insanların eşleri iş yerinde kadın olduğunu bile kabullenemiyormuş. Ben bu insanlara hep dikkatliyimdir.
kendi departmanımdaki mühendis arkadaşlarım da erkek hep. benim okulumdan mezun yaşıtım insanlar. Onlardan bazıları ile iş dışında da görüşürüm. Ailece de görüşürüz.Daha farklı samimiyetim var haliyle. Mesela insanlarla temastan hiç hoşlanmam. Dokunma sarılma kız erkek farketmez. Ama canım öperim hayatım bebeğim bu tarz şeyleri kullanırım çok çevremdekilere.
Hem kendinle hem karşındakiyle hem aranızdaki arkadaşlık ilişkisi ile ilgili çok değişken var meselede.
bence yine önemli olan konuşma içeriği. İş için konuşulmuş zaten sadece.
(Bazı insanların eşleri iş yerinde kadın olduğunu bile kabullenemiyormuş.) Bu yazdığınız o kadar doğru ki bir kadın bu kadar zavallı olabilir artık onun kocası var ve diğer tüm kadınlar ölsün yok olsun o kadar kendine güveni yok ki diğer kadınlar yok olursa rahatlarlar ezik insanlar ya cidden bu konu sinirimi zıplattı elim ayağım düzgün diye yıllarca çalışma arkadaşlarımın eşlerinin saçmasapan davranışlarına maruz kaldım evlendim ama hiç değişen bir şey yok bence hala tehlike arz ediyorum ölsem anca rahatlıycaklar yani o derece
Erkekler o kadar fena ki bazı kadınlar kıllanmakta haklı ama bunun çözümü diğer kadınları suçlamak değil bu adam da sorun varsa tekmeyi basacaksın suçu başka bir kadına atarak sorun asla çözülmüyor boynuzu yedikleriyle kalıyorlar çünkü aldatacak olan aldatıyor böyle sürekli tetikte hayatmı geçer ya ? kocası aldatıyor kadın kuyruk salladı oluyor hırsızın hiç suçu yok yani birde ne kocasından ne de başka kadınlardan kötü bir niyet olmamasına rağmen deli gibi hemcinslerini kıskanan kadınlar var onlar zaten bana göre ruh hastasıevlenince ben erkeklerle konuşurken onu desem yanlış anlar mı bunu böyle mi desem konularında biraz daha rahatladım. Ama iş yerimdeki erkeklerin eşleri konusu gerçekten sıkıntı. Bana bi adam geldi numaranı kaydedemiyorum da eşim kızıyor dedi. Sen bana eşinle arandaki iğrenç muhabbeti anlatma. O senin telefonun beni başka isimle kaydet ve bu bilgiyi bana vermene gerek yok abi. Eşin hastaysa da anlatıp rezil olma. Yok eşimden kaynaklı değil o normal de ben biraz çapkınım dedi bi de üstne. Daha iğrençleşmesek mi acaba? Özel hayatından banane beni başka isimle kaydet ve konuyu kapat artık dedim.
gerçekten insan ilişkileri çok zor işler ama en azından eşimizle iletişimimiz iyi olursa böyle şeyler yüzünden hayatı birbirimize dar etmeyiz.
Esime cok guveniyorum demissiniz ama telefonu kurcalamak niye? Guvenimi kiricak bisi yapmadi evcimen falan bisuru sey yazmissiniz bunlar sizin kendinizi rahatlatmak icin ve bizimde olaya iyi yaklasmamiz duymak istediklerinizi soylmemiz icin soyledikleriniz bence. Bunu neden diyorum cunku bende oyleyimArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Öpüyorum pek olmamış gibi ama boşver bişey yoktur olsa silerdiArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?