Eşimin iş arkadaşına mesajı

kişilik meselesi. böyle rahat değilse sık kullandığı bir cümle değilse o zaman enteresan gelirdi. Yanlışklıkla da olabilir..

sız erkek ıs arkadasınıza öpüyorum cok desenız esınız ne dusunur ?

sanki öpüyorum çok cümlesi daha çok kadınların kurduğu bir cümle,eşiniz sık sık kullanır mi normal hayatında ?

(Bazı insanların eşleri iş yerinde kadın olduğunu bile kabullenemiyormuş.) Bu yazdığınız o kadar doğru ki bir kadın bu kadar zavallı olabilir artık onun kocası var ve diğer tüm kadınlar ölsün yok olsun o kadar kendine güveni yok ki diğer kadınlar yok olursa rahatlarlar ezik insanlar ya cidden bu konu sinirimi zıplattı elim ayağım düzgün diye yıllarca çalışma arkadaşlarımın eşlerinin saçmasapan davranışlarına maruz kaldım evlendim ama hiç değişen bir şey yok bence hala tehlike arz ediyorum ölsem anca rahatlıycaklar yani o derece

evlenince ben erkeklerle konuşurken onu desem yanlış anlar mı bunu böyle mi desem konularında biraz daha rahatladım. Ama iş yerimdeki erkeklerin eşleri konusu gerçekten sıkıntı. Bana bi adam geldi numaranı kaydedemiyorum da eşim kızıyor dedi. Sen bana eşinle arandaki iğrenç muhabbeti anlatma. O senin telefonun beni başka isimle kaydet ve bu bilgiyi bana vermene gerek yok abi. Eşin hastaysa da anlatıp rezil olma. Yok eşimden kaynaklı değil o normal de ben biraz çapkınım dedi bi de üstne. Daha iğrençleşmesek mi acaba? Özel hayatından banane beni başka isimle kaydet ve konuyu kapat artık dedim.
gerçekten insan ilişkileri çok zor işler ama en azından eşimizle iletişimimiz iyi olursa böyle şeyler yüzünden hayatı birbirimize dar etmeyiz.

Esin sadece bir kisiye mi opuyorum yaziyor yoksa calistigi yerdeki herkesi mi opuyor?

o dudaklarına iğneyi t ek tek batırırdım az cok öpmeyi görürdü

Erkekler o kadar fena ki bazı kadınlar kıllanmakta haklı ama bunun çözümü diğer kadınları suçlamak değil bu adam da sorun varsa tekmeyi basacaksın suçu başka bir kadına atarak sorun asla çözülmüyor boynuzu yedikleriyle kalıyorlar çünkü aldatacak olan aldatıyor böyle sürekli tetikte hayatmı geçer ya ? kocası aldatıyor kadın kuyruk salladı oluyor hırsızın hiç suçu yok yani birde ne kocasından ne de başka kadınlardan kötü bir niyet olmamasına rağmen deli gibi hemcinslerini kıskanan kadınlar var onlar zaten bana göre ruh hastası

Esime cok guveniyorum demissiniz ama telefonu kurcalamak niye? Guvenimi kiricak bisi yapmadi evcimen falan bisuru sey yazmissiniz bunlar sizin kendinizi rahatlatmak icin ve bizimde olaya iyi yaklasmamiz duymak istediklerinizi soylmemiz icin soyledikleriniz bence. Bunu neden diyorum cunku bende oyleyim Esimin telefonunda rahatsiz edici bisi denk gelirse birinden fikir alirken istemsiz bilincalti savunuyorum. Oylesine soylemis olabilir agiz aliskanligi.. amaoylesine de olmayabilir bence sor esine. Su esler telefon karistirmamali yok bilmem neye katilmiyorum.insan arada merak ediyor.emin olmak istiyor. Kimler neler yapiyor nie guvenelim ayol bakicaztabe. Sor esine ama pat die olmadik yerde. Kem kum yaparsa yada cok atarlanir koca koca tepkiler verirse vardir bisi. Ama sakin sakin cevap verirse sıkinti yoktur bence.

Yani bu eşinin karakterine bağlı bı durum.Calistiigm firmada müdürüm hayatım derdi bana ama tek bana değil firmada ki herkese.Adam da ağız alışkanlığı kadın erkek farketmeksizin yani.Esinizin ki öyle bı durum mu.Bide neden çok opuyormus bı sorun

Evli bir iş arkadaşım bana öpüyorum çok diye biten bir msj atsaydi çok bozulurdum ,sonrasinda iş için bile muhatap olmamaya çalışır ve keskin bir dillede uyarirdim. Bence hoş olmamış

Eşşekler öpsün seni koca kişisi

Öpüyorum pek olmamış gibi ama boşver bişey yoktur olsa silerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…