Eşimin iş arkadaşına mesajı

Şuncağız soruyu da soramaz mısınız eşinize? Hayırdır kim kimi öpüyormuş diye?

O an yanında bakinirken öpüyorum çok da ne demek diye direkt sorarım içinizde bu kadar tutmayin sorun ve çözün. Belki el alışkanlığı olarak yazmıştır. Her şeyi ortada diyosunuz normalde çünkü. Daha önce bir falsosu olsaydı o başka olurdu tabi.

Benim annem de erkek arkadaslarina canim der. Canim opuyorum cok filan diye konusur kadin erkek herkese. Ben de is arkadaslarima kadin erkek my dear, dear filan diye hitap ederim. Korona oncesi sevdigim is arkadaslarima sarilirdim kadin erkek. Sadece bir tanesine yazdim (konularimda bahsettigim adam) ona mesela hic boyle konusmadim bastan beri hic sarilmadim. Esinizin karakterine bagli.......

eğer güveniyorsanız neden telefonuna baktınız, güveniyorsanız niye bir iş arkadaşıyla mesajını okudunuz..
hadi siz okudunuz bunu niye soramıyorsunuz ki, biz bilemeyiz sonucta
belki öylesine yazılmış bir şeydir belki de değil.. ben olsam sorardım

Herkese öpüyorum der mi, karakterinde var mı ağız alışkanlığı olabilir, eski sevgilim ve arkadaşları erkek kız fark etmez birbirlerine sürekli öpüyorum diye kapatırlardı konuşmayı, ayrıldıktan sonra bile konuşmamızı öpüyorum diye kapatır hala, eşinizin de karakteri bu şekildeyse normal ama sadece kişiye özel davranmışsa siz de eşinizi bi ufak öpebilirsiniz bence

Insan esinin huyunu suyunu bilir.
Bu laf kimisi icin normaldir herkese kullanir, kimisi esine bile soylemez.
Siz bile lceksiniz o yuzden.

Bir de sey olabiliyor bazen, ben genelde hadi-optum-bye diye kapatirim telefonu, bazen gafletle yakinim olmayanlara da demis bulunabiliyorum.

Kusura bakma el alışkanlığı yanlış yazdım falan dememiş olduğuna göre arkadaşlık boyutu el sıkışmalı, merhabalı değilde sarılmalı öpüşmeli ( yanaktan) demek ki. Herkese böyle candan samimi davranıp fırsat buldukça öpüyorsa takmayın. Ha ama size bir şey söyleyeyim mi , kocalarına böyle neredeyse kendinden bile çok güvenen 10 kadından 11 i , ilâhi bir aydınlanma ile birgün birden kocasının telefonuna bakıyor ve rahatsız olacağı şeylerle karşılaşıyor. Ya çok güvenmeyin ya çok kurcalamayın derim

Öncelikle hiçbir zaman ‘asla’ kelimesini kullanmayın, hayat asla dediği yerden vurur insanı Ve öpüyorum çok derken? Hangi ara samimi oldular o kadar neyin samimiyeti o
Ben olsam kıyameti koparırdım evde

Bu cümlede anormal bir şey yok ki. Siz "öpüyorum" mesajını karşı cinsinize kurmazsınız; ama eşiniz bu konuda daha rahat olabilir. Aldatma anlamı kesinlikle çıkarılmamalı, madem sizi şüphelendirmemiş. Kendinizi yiyip bitirmeyin. Ama sorun bunu tabii.
Gelgelelim onun telefonuna bakmanız ona yeterince güvenmediğinizi de göstermekte.

Şuradaki bazi kadinlarda olan sogukkanliliga hayranim. Bu mesaji görmüş, beklemis, gelmiş konu acmis, yorumlara cevap bile vermis ama gidip kocasina bu da ne demek diye sormamis. Vallahi alkisliyorum
Bizde direkt cinnet time oluyor.

Yani işle ilgili mesajlaşmayı öpüyorum çok diye bitirmek acayip geldi bana.
Görüştüğü biri olsa hani yakın arkadaş falan tamam da , bu bi değişik olmuş.
Çok kullandığı bir cümleyse, konuşmayı bitirmek için düşünmeden yazmış da olabilir.

Şuradaki bazi kadinlarda olan sogukkanliliga hayranim. Bu mesaji görmüş, beklemis, gelmiş konu acmis, yorumlara cevap bile vermis ama gidip kocasina bu da ne demek diye sormamis. Vallahi alkisliyorum
Kıyameti koparmadan önce siz aklı başında hamımlardan fikir almanın nesi kötü bende kabahat demek hayret bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…