- 19 Mayıs 2020
- 47.775
- 214.634
- 598
Şuncağız soruyu da soramaz mısınız eşinize? Hayırdır kim kimi öpüyormuş diye?Arkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Öncelikle hiçbir zaman ‘asla’ kelimesini kullanmayın, hayat asla dediği yerden vurur insanıArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Bizde direkt cinnet time oluyor.Şuradaki bazi kadinlarda olan sogukkanliliga hayranim. Bu mesaji görmüş, beklemis, gelmiş konu acmis, yorumlara cevap bile vermis ama gidip kocasina bu da ne demek diye sormamis. Vallahi alkisliyorum
Normali o canim, sen aynen devam etBizde direkt cinnet time oluyor.
Kıyameti koparmadan önce siz aklı başında hamımlardan fikir almanın nesi kötü bende kabahat demek hayret bişeyŞuradaki bazi kadinlarda olan sogukkanliliga hayranim. Bu mesaji görmüş, beklemis, gelmiş konu acmis, yorumlara cevap bile vermis ama gidip kocasina bu da ne demek diye sormamis. Vallahi alkisliyorum
Kiyameti koparmadan sorun o zaman. Sabriniza sasirdim, konu acmaniza lafim yok. Ben olsam gördüğüm an direk sorardim.Kıyameti koparmadan önce siz aklı başında hamımlardan fikir almanın nesi kötü bende kabahat demek hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?