- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ya yanlışlikla yazmış bile olabilirArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Öpseydi neyse de cok cok öpmüş. Nasıl oluyür bu yanlışlık?Ya yanlışlikla yazmış bile olabilir
Arkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Şimdi siz eşinizin gözünde"eşinin telefonunu karıştıran kadın" olmak istemiyorsunuz. Çünkü onun gözünde"eşim bana güvenen gereksiz kompleks yapmayan"bir kadınsınız ve siz eşinizin fikrindeki Chikarito fikrini gölgelemek istemiyorsunuz ki nihayetinde bu olay sizin daha önce de yapabilmiş olma ihtimalini de getiricek eşinizin aklına. Ayrıca bir de bundan sonrası var degıl mi? Cunku bu tavır karsısında "mesajları silmesi gerektığı" gibi bir düşünce de oluşması muhtemel.Burdan cogunlugmuz - ee ne olmuş yani olur böyle şeyler, yanlışlıkla olmustır, kardeşi gibi gördüğü biridir, uzun zaman gecmiş-falan desek sular durulacak siz bu konuyu kapatacaktınız belli ki ama gelgelelim bu çoğrafyada kadın-erkek ilişkisileri bu tarz cümlelerle "arkadaşlık" olarak degerlendirilmez. Yani bekar iki arkadaş degil ki bunlar oldu o zaman diyesin.
İşin özeti bence sormalısınız.
Aslında bu bireysel degerlendırılmesı gereken bir tepki evet siz diyebilirsiniz ama ben demem mesela.4 yıl beraber okudugum arkadaslarım oldu ünv de ve halen görüşürüz gercekten karseş gibiyizdir de ama "öptüm cok cok" demem fakat başka birileri diyebilir.Bu karakter ve ilişkinin samimiyetine bakılarak verilecek bir tepkidir.İş arkadaşlıkları öyle olmuyor ama aynı geminin yolcusu kaderdaş oluyorsun bir yerde. Hele uzun yıllara dayanıyorsa. Ben de çok öptüm yazarım çok özledim yazarım kalp atarım iş arkadaşıma.
Bence önemli olan konuşma içeriğidir.
Bence de yani şimdi insanlarla mesafeli eşine bile böyle bir şey demeyen adam gidip elin kızına diyorsa noluyor ya dersin. Ama konu sahibi eşini tanıyordur heralde. İnsan ilişkileri biraz daha samimiyse normal karşılamalı. Dediğiniz gibi kişi bazında değerlendirilmeli evet :)Aslında bu bireysel degerlendırılmesı gereken bir tepki evet siz diyebilirsiniz ama ben demem mesela.4 yıl beraber okudugum arkadaslarım oldu ünv de ve halen görüşürüz gercekten karseş gibiyizdir de ama "öptüm cok cok" demem fakat başka birileri diyebilir.Bu karakter ve ilişkinin samimiyetine bakılarak verilecek bir tepkidir.
Örnegın eşimin iş yerinde agırlıklı olarak erkekler calısıyor kadın calısan azdır ve resmi ilişkiler yürür ve sürekli tayin vs gördüklerinden uzun soluklu arkadaslıkları olmaz yani öptüm diyecek samimi mertebeye ulaşamazlar, Sanırım bu durum iş, iş yerindeki süre ve karakterlerle ilişkili.Bence de yani şimdi insanlarla mesafeli eşine bile böyle bir şey demeyen adam gidip elin kızına diyorsa noluyor ya dersin. Ama konu sahibi eşini tanıyordur heralde. İnsan ilişkileri biraz daha samimiyse normal karşılamalı. Dediğiniz gibi kişi bazında değerlendirilmeli evet :)
Ben eşimle daha evlenmeden önce bi telefon konuşmasını duymuştum yani mesaj da değil . Öpüyorum görüşürüz dedi. Ben şaşırdım . Belli etmedim ama kimdi acaba diye düşündüm. Yanına gittiğimde kendisi başladı anlatmaya bi haber almış vs erkek arkadaşlarından biriymiş. Bi erkekle bu cümleyi kurması değişik geldi ama lafın gelişi sonuçta. Ayrıca ayrılırken insanlar birbirinin yanaklarından öper yani eskiden operdi. Bana söylediği öpüyorumla başkalarına kullandığı opuyorumun anlamı farklı. Burada sorun karşı tarafın algısı yani karşı taraftaki kadın eşinizin alt tarafı lafın gelişi söylediği öpüyorum lafını alıp kendi kendine gelin güvey olur mu? Yoksa sizin burda kiskanmaniz gereken bişey yok.Arkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Örnegın eşimin iş yerinde agırlıklı olarak erkekler calısıyor kadın calısan azdır ve resmi ilişkiler yürür ve sürekli tayin vs gördüklerinden uzun soluklu arkadaslıkları olmaz yani öptüm diyecek samimi mertebeye ulaşamazlar, Sanırım bu durum iş, iş yerindeki süre ve karakterlerle ilişkili.
Benimkide ona gelen mesajları okuyayım kıskanayım diye heves eder hiç işim yok adamı konturol edicem birde kendime güvenim uzaya kadar filan yani öyle uçsuz bucaksız :d bir gariban facem var onla kafayı bozmuş geçen gün kavga kıyamet medeni durumumu evli yaptım sanki ne olacaksa işte ne boş işler ya öfffArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
Ne münasebet öpüyomuş çok bence normal değil apartmıyosun iş arkadaşları yada karşı cins arkadaşlar öpülmek için değildirArkadaşlar eşime çok güvenirim çok evciman bana eşine düşkün asla ama asla güvenimi sarsacak birşey yapmamış telefonuna bilgisayarına şifre koymamış herşeyi ortadadır. İş yerindeki kız arkadaşlarıyla da uzun uzadıya mesajlaşma iş gereği konuşur konuyu kapatır bir arkadaşına mesaj sonunda öpüyorum çok yazmış o kız şuan onlarla çalışmıyor. Bu arada çok kısa bir konuşma geçmiş bir işle ilgili. bir yanım takma normal diyor diğer yanım uyuz oluyor ben çok mu abarttım. Ben hiçbir erkek arkadaşıma böyle cümleler kurmuyorum
sordunuz mu eşinizeKıyameti koparmadan önce siz aklı başında hamımlardan fikir almanın nesi kötü bende kabahat demek hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?