Eşimin iş Arkadaşları?

Hoslanmadiysan, hoslanmadigini söyle.
Terbiyesiz kadin, öyle sey söylenir mi evli bir erkege.
Samimiyetinde bir sInIrI olmali.

duruvenehir tavsiyene uyacagım.eve gelince aynısını söyleyecegim. bakalım tepkisi ne olacak buraya yazarım..

samimiyetle-laubaliliği karıştırmamak lazım.
hergün 10 saat birlikte olmak; laubalice davranmayı mı gerektirir yani, iş arkadaşı olmak el şakası yapabileceğiniz anlamına mı gelir..

çok dogru söylüyorsun firstday...el şakalarının çok masumca bir davranış oldugunu düşünmüyorum kesinlikle bir art niyet vardır. eşimin nasıl buna kayıtsız kaldı onu aklım ermiyor.hele hele bu kadar tutucu bir adamın.

Daha önceki mesajlarıma teşekkür etmeyip sadece buna teşekkür ettiğinizi farkedince bu mesajımı yanlış anladığınızı hissettim. Ben "Eşinizin yaptığı da yanlış" derken, kıskançlık yapmasından bahsetmiştim. Sizin mesajınızdan alıntı yapmayı ihmal edince neyi yanlış bulduğum yanlış anlaşıldı herhalde. Okuyanlar tutarsızlık olarak görmesin, önceki mesajlarımın arkasındayım, iki dakikada fikir değiştirmedim. Bu emsajımda "Yanlış olan arkadaşlık değil, kıskançlık" demek istemiştim. Dürüstlük adına belirtmek istedim.

Bir erkekle bayan ne kadar uzun süre aynı iş yerinde çalışırsa çalışsın çok fazla laubali olması bana göre değil.
İyi anlaşmak farklıdır.Sıkı fıkı olmak çok fazla içli dışlı olmak farklıdır.
Bu zamanda ne kadına güveniceksin ne erkeğe.Ne yapıcakları hiç belli olmaz.
Birinden biri illaki bir şeyler yapıyo.

duruvenehir tavsiyene uyacagım.eve gelince aynısını söyleyecegim. bakalım tepkisi ne olacak buraya yazarım..

dene bakalım canım ne tepki verecek eşin...

ama konuşurken böyle sohbet ediyormuş gibi çok doğal davran hiç anlamasın kıskandığını..

belki oda sana " evet ya tuhaf biraz herkese öyle yapıyor bende hoşlanmıyorum o hareketlerinden ama bişeyde diyemiyorum" filan der sende rahatlarsın..

eğer buna benzer bişeyler söylerse sende iyi ama insanlar yanlış anlar böyle laubali davranışları,bence biraz mesafeli davran ama yinede sen bilirsin filan dersin..

inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım :1hug:

Son düzenleme:

Arkadasim kiskanclik yanlis oldugu kadar kiskancliga meydan vermek firsat vermekte yanlistir....Ayrica eslerin arasinda dozunda olduktan sonra kiskanclik olmamasi bana tuhaf gelir...Güvenle falan alakasi yok bunun tabiki sonuna kadar güvenirsin fakat gözünden sakinirsin, insan sevdigini kiskanir sakinir bana göre....

Burda yanlis olan birtek sey var oda arkadasimizin esinin tutumu....

Hani bazi sözde hocalarinda yaptigi gibi: Sen benim dedigimi yap ama yaptigmi yapma misali!!

Evet doğru. Dozunda kıskançlık ilişkiyi besler, sevgi bir parça bencildir ve kendine saklamak ister sevdiceği. Buna katılırım.

Ama bizim eşimizi bir iş arkadaşından kıskanmamız, eşimizin bizi aldattığı aralarında birşey olduğu, önlem almamız gerektiği veya iş arkadaşları ile samimiyet kurmanın yanlış bir davranış olduğu anlamına gelmez. Biz o duyguyu pozitif bir şekilde ilişkimize yansıtamazsak ve bunu bir güven sorunu haline getirirsek yıpranan şey sadece bizim evliliğimiz olur. Arkadaşımızın duyduğu rahatsızlık ve eşinin çifte standardı doğru değil. İnsanlar arkadaşlıklar kurabilmeli ve eşlerin her ikisi de bunu olgunlukla karşılayabilmeli. Kıskançlık ise en fazla içten içe tatlı bir rüzgar gibi ilişkiyi canlandırmalı, fazlası zedeler, yaralar ilişkiyi. Benim demek istediğim özetle budur.

Bilmiyorum durumun cok parlak gelmedı kolay gelsın dıycem en basta

ben de cok ısyerınde calıstım cok erkek ıs arkadasım oldu ama elı elıme deymedı oyle de dürtmedım yapısıp da cep telefonundan bısey de bakmadım hıc tarz meselesı bu kız oyledır belkı ama senınkıyle bukdr samımı degıldır dıger arkadasıyla boyle ıc ıce olabılır oyuzden net bılemezsın hıc bır seyı esıne gvenıosan böle ıcıce olmaz dıyebılıosan yapmaz. ama sor tabı konus kıskandıgını bellı et kı uzak durmaya cabalasın derım.cunku böle seyler ıhmale gelmez bı bakmıssın adam gıtmıs. dıkkatlı ol.

Eşinize kızmayın, bu tip hareketlere maruz kalan o çünkü. Kesinlikle aralarında bir şey vardır demiyorum sadece bu hanım kızımız samimiyetin dozunu bir miktar kaçırmış. İnsan yolda gördüğü iş arkadaşına yanında eşi de varken ve o eşi de hiç tanımıyorken ben eşinizin başının belasıyım falan der mi? Demez. Selamını verir, eşinin rahatsız olabileceğini hesaba katar, tutar dilini azıcık. Haa eşini de tanırsın, o da seni tanır, eminsinizdir samimiyetten el-ense tokat da olursunuz, sarılır şapır şupur öpüşürsünüz de, kimseye de laf demek düşmez. Ama işte herkesten aynı olgunluğu beklemek de yanlış.

Sıkıntınızı anlıyorum ama dediğim gibi eşinize kızmayın, o bir şey yapmıyor sonuçta. Dozunu ayarlayamayan diğer kızımız. Kaç yıldır iş hayatında bilmiyorum ama yakında o da öğrenir sınırlarını çizmeyi.

Çok rahatsızsanız o zaman da söyleyin, kalmasın içinizde. Evlilik de bunu gerektirir zaten. Ama elbette "kim oluyor o kız, nasıl sana böyle der, bir daha konuşmayacaksın..vs." şeklinde bir kıskançlıkla değil de, sanki meraktan ne tuhaf bir insan o öyle, doğasında mı var gibilerinden bir şekilde konuyu açabilirsiniz. Ama çok da takılmayın bu konuya bence. Her işyerinde var öyle tipler inanın bana.

Orda hemfikirim seninle!! kaydirigubbakcemile5

Ama kimsede bosu bosuna nem kapmazki canim! Arkadasimizin burdaki derdi kiskancliktan ziyade esinin söyledigi ile yaptiginin bir olmamasi bence...

Insanin fikri neyse zikride o olmalidir!! a.s
Inandiriciligni kaybedersin bir zaman sonra!!

Ayrica evli bir erkege hemde yaninda esi varken böyle davranan sulu sakalar yapan bir kadinada ne demeli bilmiyorum!!kaydirigubbakcemile

ay bende çok rahatsız olurum bize aynı şekilde yapılsa düşünüyomusun biz eşimle nişanlıylken eşime davetiye vermişler işyerinden yılmazerdoğan tiyatrosu gidellimi dedi tamam dedim neyse vardık oraya bekliyoruz ama eşiminde huyunu biliyorum çok espirilidir (ve çoğu kişi bunu yanlış anlar) dilini çoğu zaman tutamaz ve bgir kaçyıldır orda çalışıyor ben yokkende yani... neyse karşıdan kokoş kokoş kılzar gelip ayy Erdal'cım deyip sarılıp öpmezlermi dumur oldum benimkide biraz bozuldu ben varım diye ama bozuntuya vermedi ben bütün gün trip yaptırmıştım.. vee sonra işten çıkarttım (başka bi yerdende teklif geliyordu yani başka işi hazırdı) ama işten çıkarttığma şimdi çok pişmanım çünkü girdği iş yeri battı bi süre işsiz kaldı :)şimdi orda olsaydııı offffffffff offffffffff öfkeyle kalkan zararla oturur örneği budur kızlar...........

evli erkeklerin,evli kadınların birbirleriyle el şakası yapmasını,
her durumda öpüşüp tokalaşmalarını sevmiyorum hoşuma gitmiyo...
kadın dediğin biraz ağır olur, ne o öyle arkadan dürtüp neber ya demeler falan ...
hiç haz etmiyorum böyle durumları, benim eşimin iş arkadaşlarıda böyle cıvık,
hepsi beni tanırlar, eşimde nasıl bir yapıya sahip olduğumu iyi biliyor ona göre davranıyor,
ki davranmak zorunda...

Bende calışıyorum ama şakalalrımız sadece herkesin kaldırabilecegi ve altında öyle sinsice bişey olmadan oluyor özellikle erkek arkadaslara karsı..
Ben biraz rahatsız oldum eşinin o iş arkadasından kim ne derse desin ben onun bas belasıyım dese eşim ben de kıskanırım.
Fazla kıskanç oldugumuz için mi yoksa gözleri baskalarını da bakar diye mi bilemiyorum ama bende böyleyimm canım
Eşine söyle rahatsız oldugunu ve bu kadar samimiyetin hiç de begenmediğini sonuçta iş arkası hemcinsi degil..karsı cins dikkatli olmanda fayda var

potubor deme öle adam gider filan ayy düşünmesi bile fecii.çünkü ben eşimi çok seviyorum onsuz bi hayat düşünemiyorum.ve aldatılsam başka kadınlar gibi sineyede çekemem asla affetmem. hele bi işten gelsin ilk işim konaşmak olacak.inş beni üzmez.

Sinir oluyorum bu tip laubali,kendini bilmez insanlara..
Ama en sinir oldugum da erkeklerin esinin rahatsiz olacagini bile bile karsisindakiyle o samimiyeti kurmus olmasi.
Her seyin bir dozu vardir.. Sen haniminin ve ya sevgilinin nasil ölcülü davranmasini bekliyorsan ayni kurala kendin de uyacaksin..

Eşiniz sizi iş yerinizde çalışan bir erkekle samimi bir şekilde görseydi kesinlikle size kızardı.
İnce düşünmesi gerekiyor.İçinde art niyet yoktur,ama karşı taraf bir gülümsemeden bile bir sürü anlam çıkarabilir.Erkeğin evli olması daha cazip gelebilir.Hiç yok mu böyle kadınlar?Bence eşinizi uyarın.İlişkilerinde araya mesafe koyarsa Angelina gelse bir şey olmaz...:jeyyar:

iş ortamında samimiyet hiçde anormal bişey değil
günün büyük bir kısmını o insanlarlan geçirince ister istemez bazılarınlan daha samimi bazılarınlan daha mesafeli olunuyor
bende ofisde bazı erkek aradaşlarla bayanlara nazaran daha iyi anlaşırım
eşimde tüm arakdaşları tanır bende çoğunun eşini vs. tanırım sorun yok yani
tabii samimiyetinde bir sınırı var
öyle vücut vücuda el ele değmesinide normal bulmadım
eşinin baş belasıyım demekde neymiş mesela
sorsaydın ya pardon anlıyamadım o nedemek diye
ben eşimin benden başka baş belasını olmasını istemem deseydin
hata espri ile ondan rahatsiz olduğunu gösterseydin
bence arada sırada işyerine uğra ve o kadına ondan rahatsız olduğunu eşinin etrafında çokda fazla görmek istediğini hissetir

sanırım ben cok geri kafalıyım.. bu durumu normal gören arkadaşlarımızı gercekten tebrik ederim.. ben böyle bişeyi asla kabul edemem.. bugün el şakası yarın ne şakası olur kimbilir... ayrıca eşin demekki böyle şeylere müsade vermiş o ortamı yaratmışki o kız böyle yapıyor.. bilmiyorum kolay gelsin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…