Eşimin iş yerindeki ablanın sapığı

kimse yazmamış ama adamın eşiniz teyzem falan dediği zaman o senin teyzen değil demesi bile aslında kadını yakından tanıyor olabileceğine işaret. abla da hiçbir şeye yanaşmıyor. hem bu nasıl bir sapık öyle bişeyler yazıyor vs ne alaka yani. ne olursa olsun insan polise gider. eşinden olmasa bile erkek kardeşinden vs mutlaka başka bir akraba veya tanıdıktan yardım isteyebilir. ya ben öldürür ya onu ne demek? ne alaka yani.

eşiniz daha fazla karışmamalı.

İyi edersiniz , kadını arayın söyleyin durumu , rahatsızlığınızı . Eşinizle de kesinlikle bir daha karışmayacaksın gibi bir konuşma yap ve uzak durun .
Geçen yaz Antalya’da bir genç kadın nasıl ağlıyor sahil kenarımda. Elinden çantasını almış , telefonunu almış sevgilisi ve bu kızı da darp etmiş . Benim telefonumu verdim aradı sevgili olacak adamı , adamla konuştu yanımda , çok üzüldüm kızın durumuna ve dedim ki polisi arayalım . Yok olmaz , etmez , her şey daha kötü olur vs aynı cümleler .
Neyse acıdım bu kıza , biraz daha yanında oturdum ama bir bahaneyle kalkıp polisi aradım ve dedim burda böyle böyle bir kız var başına bunlar gelmiş . Atlı polisler geçiyor biz bilgilendiririz dediler . sonra 4 tane adam çıkageldi. Bana diyorlar ki siz bizim bacımıza neler ettiniz , sizi polise şikayet edeceğiz , eğer hastane masrafını karşılamazsanız . Ben bir korktum ama anlatamam tam da o arada iki atlı polis geldi ve adamlar kaçarak uzaklaştı .
Maalesef iyilikten maraz doğar sözünü yerinde yaşadım .

Kendimi kadinin yerine koyuyorum biri benim hic sucum yokken pesime takiliyorsa esime anlatirdim.demekki bu siradan bi sapik degil kadinin bununla bi durumu falan olmus.esinizi sert dille uyarin kesinlikle karismasinkadinida birakmasin.ayrica kocasi sapik icin bile kizacak bi tipse esinizin onu birakmasina nasil kizmiyor

Ya altmis yasina gelmis kadindan ne isterler acaba?!hani guzellik desen artik kadin kac yasindadir,colugu cocugu icin ayakta kalmaya calisiyor ne istersin evli kadindan be adam derdin ne

Kuzum polisi arayip devriye cogaltmalarini isteyebilirsiniz o civarda fakat abla da cins, nereye siginacaksin elbette polise yani ,basima geldi ustelik iki kisiydi hava karanlik issiz sokak ve mecbur gecmem lazim,korktum pastaneye sigindim durumu anlattim polisi aradim esnaf beni korudu adamlar da kayboldu hatta polisi beklemeden gitmistim ben guvendeydim ama tanidigim biri degildi sokak sapigi bunlar fakat ablanin ki duzenli bir sapik sikayetten baskasi zor

Kocaniz artik karismasin bencede. Ayrica ablada o adami taniyor bence yoksa ne polis ne koca kimseye bisey soylemiyor kocadan korkuyosa polise gitsin bi sapik icin kocasindan korkmasida ayri dusundurucu. Adamin niyeti neymis 1 senede ogrenmemismi oyle bos bos 1 sene takip etmemistir baska seyler vardir altinda mazallah sen ne karisiyosun diyip esinizle bile kavgaya tutusur o sapik

Bence esinize bunlari soyleyin karisma yoksa cok buyuk kavga ederiz seninle bu yuzden diye kocanizada goz dagi verin.

esinizin tam olarak nasil yardim ettigini anlamadim,

bu servis alani dediginiz yer kurum icinde bir yerse esiniz direk bu adam kimdir diye is yerine sorsun bence, suekli goruyorum diyerek.

disarida bir yerde ise esiniz biraz kendini ceksin.

Uzak durun bence
Adam sapıksa eşinizi kıskanabilir, ona zarar verebilir.
Kadının eşine gidip bak karın 2 aydır bu adamın arabasına biniyor diyebilir.

Eşiniz ucuz kahramanlığa soyunmasın. Olan size olur Allah korusun

Kesinlikle kadınla arasında bir şeyler oldu adamın ondan taktı. Ama obsesif bir tip , ben de eşimin uzak durmasını isterdim.

Esra erol&müge anlı konular loading....
Bu kadın ile psikopat adamın ilişkisi olmuş ve işin içinde yenilen paralar var bence.

Yazdıklarınızı okurken önce kadını tek başına bir kadın sandım. Eşi olduğunu okuyunca şaşırdım doğrusu. Bir kadını gerektiğinde korumak eşi dururken iş arkadaşına düşmez ki. Haydi bir iki gün yardımcı olunur da devamında kocayla polisle savcılıkla ya da erkek kardeşl ile vs bir çözüm bulunur, diğerine de teşekkür edilerek azad edilir. Bu nedir böyle gönüllü koruması olmuş eşiniz. Eşinize de şaşırdım doğrusu. İyi niyetini suistimal eden bir insana hayat boyu böyle koruma ve özel şoförlük mü yapmayı düşünüyor. Önce eşinizle ciddi bir şekilde kesinlikle bu işe bir son vermesi gerektiğine dair konuşun

Ispat edemem diye agliyor ama peşpeşe çekilmiş birkaç günlük videoya bakar ispatı. Bu sayede rahatsiz ettiği ispatlanir ve kocası da inanır.

Ama işin içinde iş varsa, adamla bir münasebet olduysa, sonra kurtulamadiysa, adamda fotoğraf videolar varsa bu sebeple kocasindan korkuyor olabilir.

Elinizden geleni yapmışsınız. Ben 2 ay bile müsaade etmezdim açıkçası. Gerekeni yapın ve sonucunda yaşanacak herhangi bir durum olursa pişmanlık duymayin.

Sizin de aileniz var. Sorumlu oldugunuz bireyler var. Birinin hayatini kurtarmak icin fedaisi olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…