Eşimin iş yerindeki ablanın sapığı

Birisi yazmış siz polis değilsiniz,savcı değilsiniz diye bence de çok haklı.Yarın öbür gün olay bir şekilde patlak verdiğinde polise hakime intikâl ettiğinde hakim,savcı size demez mi sen de gelip hesap vereceksin bu işin belli ki bir ucundan bulaşmışsın diye.Kesinlike uzak durun üzgünüm yardım etmemezlik tabi ki kötü ama ortalığın da hâli belli.Dertsiz başınıza dert almayın derim.

İkna olmuyorsa da uygun bir dille kadınla konuşup bu duruma siz son verin elbette

Kadının pek masum olduğunu düşünmüyorum, o sapık dediği adamı bi işler karıştırıp kendi başına kendisinin musallat etmiş olabileceği ihtimali, her sunduğunuz çözüm fikrine "Hayır" demesi ve sizin endişeleriniz (Sizin kendiniz için de endişelendiğinizi tahmin edemeyecek kadar salak olduğunu zannetmiyorum, bilmezden geliyor gayet) karşısında bencil tavrını sürdürmesi ile pekişiyor.

Endişelerinizde de haklısınız ayrıca; eşinizin sizi anlaması ve olayın absürt ilerleyişini fark etmesi gerekirdi. Kahramancılık oyununa kaptırmış gidiyor.
Konuşun kadınla da; ben olsam çoktan müdahale etmiştim.

Son düzenleme:
Konunun başlığını okurken bile sanane eşinin işyerindeki ablanın sapığından dedim içeriği okuyunca da hak verdim böyle durumlarda olan aradakine oluyor. Herkesi kendin gibi bilme derler işin aslını bilemezsiniz ablanın size doğru söylediği ne malum.

Aklın yolu birdir. Burdaki yorumların hepsi eşinizin bu işten uzak durması yönünde ve size hak veriyor. Kesinlikle haklısınız. Kolluk güçleri var bu ülkede. Kadın çok rahatsızsa onlara başvursun. Eşiniz de sıradan bir vatandaş. Allah korusun. Bu dünyada hiç bir iyilik cezasız kalmıyor maalesef. Eşiniz uzak dursun.

Ya benim aklıma adam bir şeyler yazıyor deyince, kocasımı taktı peşine bu adamı diye geldi.
Belki kocası şüpheleniyor kadından, dedektif tutmuş olabilir mi?

O senin teyzen değil demiş. Yani kadını çok yakından tanıyor. Ayrıca madem 1 senedir peşinde hiç mi bu kadını yalnız yakalayıp, niyetini belli etmemiş. Çok mantıksız bu.
1 yıldır kadının peşinde ama hiç bir icraati yok. Anca boş boş takip ediyor. Sapık dediğin böyle davranmaz. 1 yılda mutlaka yanaşırdı kadına.
Üstelik evinin önüne de geliyormuş. İşyerindekiler nasıl farkettiyse eşide farkederdi, hatta konu komşuda.

Bu işte başka bir şey var. Eşiniz artık hiç karışmasın, madem polise, eşine, kimseye söyleme taraftarı değil, kendisi gelip gitsin, başının çaresine baksın.

Günah almayayım ama kadın adamı tanıyor gibi geldi bana. O senin teyzen değil demiş mesela adam, demek ki tanıyor işte. Kağıda da plakayı falan yazmıştır adam. Kadın adamla belki görüştü bir süre sonra adam bela oldu, o yüzden ortaya çıkacak diye kendi yakın çevresinden kimsenin bilmesini istemiyor.

Siz bence hemcinsi olarak açık açık samimi bir dille son kez sorun. Ablacım bana her şeyi anlatabilirsin, aramızda kalacak söz veriyorum deyin. Başka bir durum varsa bilelim bir çözüm buluruz ama bu şekilde sen kurtulmak için bir adım atmazsan ben de eşim için endişeleniyorum artık deyin. Yine de kabul etmezse vicdanınız rahat olsun

Çok haklısınız

Kesinlikle karışmayın. Kadının kurtulmaya çalışır bi hali yok gibi malesef.
Dediğiniz gibi akrabaları vardır polise gitmiyorsa kime giderse gitsin yardım istesin. Size ne?
Adamın kağıda bi şeyler yazması falan. Takıntılı haller
Çok iyi niyetlisiniz bu kadarı fazla

Valla ben kendi ablama öz ablama yardım etmeyi bıraktım
Bir yilimi verdim her yardım yolunu kapatiyor uygulamıyor.
Evliligimin ilk yılında öyle onun derdine koştum da yeter artık .en son dedim bana hiç birşey anlatmayacaksin.

Kendi ablama yardimi kesebiliyosam elin kadını kim oluyor ?

Kadın adamı tanıyor gibi görünüyor hiç bir yardımı kabul etmemesi kurtulmaya çare aramamasi bunu gösterir gibi. Elinizden gelenin fazlasını yapmışsiniz bence artık hiç bir şekilde müdahil olmayın size sicramasin mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…