- Konu Sahibi Yagmur9248
Sevmem ben de böyle şeyleri. Sizle takılsın, erkeklerin olduğu bi spor salonuna gitsin, halı saha maçı bulmaya çalışsın, noluyo ki iş arkadaşınla çay kahve içince tüm gün aynı ortamdasınız zaten orda iç çayını kahveni ?Eşim çok yoğun çalışıyor kendine çok vakit ayıramıyor çalıştığı ortamda da çok az erkek var gerisi kadın hep. Doğru düzgün arkadaşı yok çevresinde erkek olmadığı için. Bu aralar iş yerindeki iki kızla iş çıkışı çay kahve içiyorlar. Bazen de bir erkek daha geliyor yanlarına. Yarım saat en fazla 1 saat oturuyorlar. Ama ben sinir oluyorum. Eşime rahatsız olduğumu kaç kere söyledim. Ben bir şey yapmıyorum kafa dağıtıyorum benim hiç arkadaşım yok bunaldım artık sosyaylleşmek istiyorum diyor. İş yerinde olan diğer 2 erkekte gerçekten de eşimin dışarda anlaşabileceği tipler değil. Yine muhabbetleri var ama dışarda da görüşmezler. Ben ama sinir olduğum için sürekli kavga çıkarıyorum. Benim rahatsız olduğumu bile bile gitmesine daha sinir oluyorum. O da her seferinde ben bir şey yapmıyorum kaç yıldırım ara vermeden çalışıyorum doğru düzgün arkadaşım yok çay kahve içip gidiyoruz evimize diyor. Gerçekten de öyle onu biliyorum. Ben yapsam aynı şeyi sinir olur biliyorum diyorum ben yapsam ne hissedersin bir şey demem napıyosan yo diyor(benim öyle bir ortamamım olmadığını ve erkeklerle dışarda oturmayacağımı biliyor kafası rahat) ama ben yapsam 1-2 ses çıkarmasa sonra bozulur biliyorum. Ben napsam bilemedim şuanda sinir oluyorum ama o da hiç arkadaşım yok bunaldım artık diyor bazende hak veriyorum. Ablasına söyleyeceğim ama bilemiyorum başka napsam(çok sık gitmiyorlar hafta da 1-2 öncesinde daha seyrekti )