• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın

Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.
Bişey deyim mi böylelerden zarar gelmiyor delisi dışına derler ya takı şekil asıl sessiz sessiz görünenden çıkıyor ne çıkıyorsa genellikle

Sizin rahatsız olduğunuzu söylemesine gerek yokki canımlı konuşmalardan haz etmediğini iş yerindeki gereksiz münasebetlerden hoşlanmadığını profesyonel bulmadığını belirtsin.

Bebeğiniz için çok üzüldüm Allah en kısa zamanda tekrar anneliği tatdırsın inşallah 🙏

öncelikle bebegin icin cok uzuldum Allah sabir versin gonlune gore versin.

benim esimi boyle biri arayip sürekli canim bilmem optum dese heralde krize girerdim bana hic masumca gelmedi. Esinizde bitiyor olay malesef kadini uyarsin beni arama rahatsiz etme ariyorsanda mesafeni koru desin sonucta adam Patron. Ben patronuma optum canim bilmem diyemem. Ama esiniz cekecek o cizgiyi bikere uyarsin bidaha yapiyormu bakin.

Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.
Kaybınız için üzgünüm, Rabbim dayanma gücü versin🙏 Şu durumda hata eşinizde, sınırı koymalı, iş yerinde canım cicim olmaz. Şu an çalıştığım yerde patronum benden 10 yaş küçük, o bana abla diye hitap ediyor ben ona ilk günden beri x bey derim. Çok saygılı, efendi biri olmasına rağmen o bey sınırını asla aşmam iş yerinde gereksiz böyle şeyler. Kadın patavatsız geldi bana, başka türlü bir anlam çıkaramadım ama sınırı eşiniz çizecek, canım dediğinde o nasıl bir hitap ne münaebet dese bir kez yeterlidir karşıdaki mesajı alır.

Kaybınız için üzgünüm.Dilerim en doğru en güzel anda eviniz şenlenir.
Benim de çalışma hayatım oldu ,Bu tarz canimlar,cicimler patron ,iş veren arasında doğru değil . Eşiniz direk patron olmasa da i birimin sorumlusu İnsan biraz kendini bilmeli Eşiniz siz söylemeden tepki koymalıydı.Siz rahatsız olunca dur uyarayım demek çok saçma .Kimse kimseyi günde 4 -5 kez yanlışlıkla aramaz.Ne o öyle ergen gibi ,çaldır kapat,yok yanlış aradım.... karşısındakine kur yapar gibi

Bir insan bir insanı gün içinde kaç defa yanlışlıkla arayabilir ki ? Ya zekasında, ya telefonunda bir sorun olması lazım. Bir de hitap şekilleri hoş değil. İş yerinde ciddi manada samimi olduğum erkek arkadaşlarım oldu, hiçbirine canım cicim konuştuğumu bilmem. Biraz münasebetsiz birisi galiba. Hemen eşim yüz verdi diye de düşünmeyin derim çünkü var böyle modeller. Birden gereksiz samimi oluyorlar insanla. Eşiniz uyarsın bence, profesyonel değil çünkü.

Kaybınız için çok üzüldüm, dayanma gücü dilerim size. Umarım hayırlı bir zamanda sağlıkla gelir bebeğiniz ❤️

Ben kötü bir şey hissetmedim ya.
Böylesi insandan korkmaya gerek yok bence.
Sadece fazla patavatsız ve laubali o kadar.
Yanlış arama kısmı da, olabiliyor böyle şeyler.
Geçen birisi aradı müteahhit birisini sordu, yanlış numara dedim kapattık telefonu. Sonra bir daha aradı açmadım. Bir daha bir daha derken.
En son mesaj atmış, numaranızı xxxden aldım müteahhitle görüşücektim diye. Buna da cevap vermedim. En son gene bi mesaj geldi pardon ya yanlış oldu, numaranızın sadece son hanesi değişikmiş diye. :deli:

Kaybiniz icin cok uzuldum. Dilerim en yakin zamanda her anlamda toparlar ve en dogru zamanda yeniden saglikli bir evlat haneri alir evladinizi dunyaya getirirsiniz.

Bu is yerlerinde ozellikle erkek kadin iliskilerinde canimli cicimli iletisim seklinden hic haz etmem. Art niyet olmasina gerek yok, yine de hem profesyonel degil hem de tipki sizin durumunuzda oldugu gibi insanlarin esleri sevgilileri bu durumdan rahatsiz olabilir diye dusunceli ve saygili olunmali diye dusunuyorum.

Sizin hikayenizdeki kadin laubali ve dusuncesiz bir profil bence. Profesyonellikten de uzak.
Bana kalirsa esinizi darlamayin ama gozunuz kulaginiz da kadin da olsun. Erkekler garip cunku, bir iki soylersin abarttigini taktigini dusunurler, boyle suclarlar. Bir de yasadiklarinizdan dolayi cok hassas, alingan ve hatta su an calismadiginiz icin ona sardiginizi bile soyleyebilir esimiz. Ayrica essegin aklina karpuz kabugu da sokmanin alemi yok.

İcinizi karartmayin ama gozlemleyin. Neyden cok korkarsak allah bizi onunla sinarmis. Korkmayin, ferah olun.

benim kocamı durup dururken çaldırıp durcak telefonda canım manım dicek o telefonu g*tüne sokarım onun. siz yine çok sabırlısınız yani... sanki sürekli kendini hatırlatmaya çalışır gibi geldi bana kadın, kafasına kazınmak ister gibi, o kadar çok çaldırıyor falan ki bu durum kesilse "aaa bugün x kişisi aramadı" durumuna getirecek.

Kadının zekasında sorun mu var? Hayır insan birini yanlışlıkla bir defa belki ararda gün içinde defalarca yanlışlıkla araması için ağır salak olması lazım. Canım olayı zaten hiç hoş değil öptüm falan noluyoruz😏

İş eşiniz de bitiyor buradan bakınca gerekli mesafeyi koruyamamis görünüyor.

Eşiniz patronu değil mi nasıl canimli cicimli konuşur yada ismiyle çağırır birbirlerine bey/hanım diye hitap etmeleri gerek.

Kaybiniz için de çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. En kısa zamanda bebeğinizi kucaginiza alirsiniz inşallah.

2 aydır tanıştığı bir kadın ne cüretle canimli cicimli konuşabiliyor takıldım ben buna.
Uzun yıllar arkadaşı olan biri samimiyet kurar da bu kadın ne alaka.
Sanırım ben de hoşlanmazdım.

Bebek için de çok üzgünüm, allah birdaha yaşatmasın.🙇‍♀️

Kadın hem laubali hem de biraz aptal galiba. Bir insan nasıl sürekli yanlışlıkla arar?
İşyerinde hanım, beyden öteye geçilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hele ki daha 2 aydır beraber çalışıyorlar ne ara bulmuş bu samimiyeti? Bende rahatsız olurdum açıkçası. Hiç hoşlanmam bu tiplerden.

Aslında eşimin çalışanı değil şirket elemanı biz şirketin belli bir kısmına dahiliz direk eşim çalışanlar hakkında söz sahibi değil. Ama kadın ise baslayali iki ay oluyor eşimde hep benim yanımda her şeyi ortada başta aklıma geldi eşim mi cesaret verdi diye ama oda değil
Yani bu şirketin ortağımı oluyor eşiniz? Konuda eşimin kendi iş yeri demişsiniz. Şimdi belli kısmına sahibiz diyorsunuz. Ortaksa gayette söz hakkı var. Ve çalışanlarla resmiyet/samimiyet kurma eşinizin tercihi. Gerçi eşiniz bu çalışanla eşit statüde olsa bile yine en başından resmiyet kurabilir. Aynı mevkide olan herkes, iş yerinde yapış yapış değil. Problem eşinizin kuramadığı mesafede. Taviz verip vermemekle alakalı tamamen.

Son düzenleme:
Back
X