• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iş yerindeki kadın

7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. BÖyle gevşek konuşan 1 kadına denk geldim. O da artık birine sarmıştı evliydi adam neyse kadın sonra gönderildi kurtuldu insanlar 🤣🤣
Bence normal değil. Ben hep x bey derim ya da ünvanını söylerim şefim müdürüm falan.

Esiniz olsam kizardim onemli olmadikca beni arama lutfen rahatsiz oluyorum derdim.ayrica optum falan kiz ariza degil bunlar samimi ben size diyim.hangi eleman yüz bulmadigi birine boyle samimi sekilde konusur.digerlerine abi diyomus sizinkinin ne farki var onlardan.laubali olsa herkese olurdu.

Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.
Canım mı... Ben iyi niyetle bakamıyorum böyle kadınlara. Keşke herkes haddini ve yerini bilse. Bebeğiniz için çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim size yeniden sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲 eğer rahatsızsanız eşinizle konuşun kadını uyarsın bana canım deme desin

Sizin yaninizda bir daha canim dediginde kiskanclikla ya da kavga ederek degil, burasinin is yeri oldugunu ve esinizle ona gore konusmasi gerektigini, iyi niyetinden bir supheniz olmadigini ama is arkadasina canim diye hitap etmemesi gerektigini, surekli yanlis cagri birakmasina dikkat etmesi gerektigini soyleyin.

İş eşinizde bitiyor biraz da. Önemli ya da acil bir şey olmadıkça beni arama demesi lazımdı. Kadına x hanım diye hitap edip resmiyeti ayarlaması lazımdı. Eşiniz önemsememiş kadın da laubaliligin dibini siyiriyor. İş arkadaşına canım nedir ya. 😂 Kendini küçük de düşürüyor.

bencede bir erkek bir kizdan ilgi gördümü iflah olmaz sonu hep aldatma vs bitiyor konu sahibinin moralini bozmak istemem ama kiz nekadarda güzel filn olmasada o fingirdek halleri ile adeta gözlerini döndürüyorlar erkeklerin
düzeltmek istiyorum kendini bilen ahlakli erkekler bu tür basit gayri ahlaki seylerle ilgilenmezler

Back
X