Eşimin iş yerindeki kadın

Ben de kocama canimli cicimli.konusulmasini istemezdim.
İşyeri için fazla samimi bu tarz.
Size hak veriyorum.
Neyse ki esiniz gerekli mesafeyi koruyor.

Sizi üzmek istemem ama hiçbir kadın yüz bulmadığı bir adamla bu şekilde iletişimde kalmaz. Eşiniz birebir patron olmayabilir ancak bundan şikayetçi olması halinde kadının zor durumda kalacağı muhakkak. Bakın bazı kadınlar evli erkeklere farklı yaklaşacak kadar ahlaksız olabilir ancak iş yerinde yüz bulmadığı bir adama bu şekilde ısrar edecek kadar salak değildir. Eşiniz gerekli gereksiz arayıp saçma sapan bir samimiyetle yanlış oldu dediğnde tersleyp uyarsa; kadına kendi resmi hitapla konuşup, o canımlı cicimli konuştuğunda ikaz etse kadın hemen geri çekilir orası iş yeri çünkü hiçbir kadın kendine yüz vermeyen bir adan için işinden olmak istemez. Eşinizin yüz vermesi için illa o şekilde konuşmasına gerek yok kadının bu saçma sapan hareketlerine ses çıkarmamak da bir yüz vermektir. Kaldı ki başbaşayken nasıl konuştuklarını bilenezsiniz. Sizi bir erkek iş arkadaşınız akşam akşam arayıp canımlı cicimli konuşsun bakalım eşiniz ne yapıyor. Eşiniz sizi aldarıyor diyemem ama salak değilse kadının ilgisini anlamış egosuna iyi geldiği için sesi çıkmıyor diyebilirim.

Bebek kaybı yaşamış bir anne olarak yaşadığınızı az çok anlayabiliyorum hatta sizinki çok daha zorlu diyebilirim. Allah yeniden nasip etsin sağlıklıca kucağınıza alın inşallah.

Kadına gelince hanımlı beyli konuşmayı bir öğretin Allah aşkına yaa.. İş yerinde canım cicim nedir?

Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.

Bu

Saha 2 ay olmuş işe başlayalı
Uzun yıllardır tanısa bile sürekli canım cicim hoş değilken daha 2 ayda çok abartı geldi. Eşinizin demesi gereken "X hanım burası küçük bi işyeri olsa da bana x bey diye hitap ederseniz sevinirim. Bir de aramadan önce problemi çözemeyeceğinizden emin olduğunuzda arayın. Arayıp hah tamam hallettim demeniz ya da çağrı atmanız beni meşgul ediyor neticede bende çalışıyorum"
Şunu dediğini zannetmiyorum. Demesi gerek

Öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde evlat sahibi yapsın inşallah.
Konunun özüne gelince de, eşinin bu duruma bir dur demesi lazım. Eşin, bu kadının tabiri caizse sulu sulu hareketlerine ses çıkarmadıkça, belli ki üstüne koyarak devam edecek.

Kadının tavrını beğenmemekte haklısınız. Fakat eşinizde de hata var. Baştan resmiyet korunmadığı için bu denli saçma muhabbet oluyor.

Allah sağlıkla kucaginiza bebeğinizi almayi nasip eder insallah çok üzüldüm acınızı anlayabiliyorum bir yakınım aynısını yaşadı ne yazik ki cok zor gerçekten. Bence eşiniz kadını uyarmalı. Sizin söylettiginizi falan dusunse bile ne olur ki! Düşünürse düşünsün bosverin. Ne canımı cicimi yani sizli bizli konuşmalı. Çok ayıp bence kadının üslubu ve davranışları.

Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.
Ben eşimle dostumla canım cicimli konuşan biriyim ama 2 aydır tanıdığım birine de canım demedim hiç hayatımda doğrusu.. Kıskanç biri asla değilim ama kadın bana laubali geldi, mesafeyi eşiniz açacak, sizin yapacak bişeyiniz yok malesef.

Canim cok gecmis olsun allah sabir versin..🌹

Asil konuya gelirsek sen cok sabirlisin ben hemen olaya atlardm tezcanli sabirsiz ve sinirliyimdir hep böyle degildim ama insanlar bu hale getirdi beni.

Sen sen ol kimseye güvenme kocani takip et hal hareketlerini o kadinada kocanin yaninda bir ayar ver yada bidahakine sen cik telefona nolcak? Ayy yanlis oldu canimmm dersin pislik kari anlattin ya nefret ettim allahin yamuk agizlisi. Sen canini skma ama olayin pesinide birakma o esinede söyle toplasin agzini iş ahlaki diye bisey var olmali yoksada cesarete bak..!! Zaten erkekler biyerden ilgi görse hayir demez itrazda etmez ben bunun farkindayim yani.. her erkek olmasada cogunluk öyle malesef

Diğer çalışan erkek elemanlar kendisinden yaşça büyük +10 kadar "abi diye hitap ettiğini duydum sadece" Bayan çalışanlar da farklı birimde iletişimini görmedim.Zaten bu kadın ise başlayalı iki ay olacak eşimde hep benimle her şeyi ortada acaba dedim samimiyet kurdu eşim kadınla burdan mi cesaret alıyor diye ama böyle durumda yok.
kizin tutatsizca davranislari esinize kendisini begendirme sevdirme cabasinda gibime geldide pekte masumca degil hem ne diye esinizin telefon nr bu kizda kayitli cokmu lazimmis ?

Canim cok gecmis olsun allah sabir versin..🌹

Asil konuya gelirsek sen cok sabirlisin ben hemen olaya atlardm tezcanli sabirsiz ve sinirliyimdir hep böyle degildim ama insanlar bu hale getirdi beni.

Sen sen ol kimseye güvenme kocani takip et hal hareketlerini o kadinada kocanin yaninda bir ayar ver yada bidahakine sen cik telefona nolcak? Ayy yanlis oldu canimmm dersin pislik kari anlattin ya nefret ettim allahin yamuk agizlisi. Sen canini skma ama olayin pesinide birakma o esinede söyle toplasin agzini iş ahlaki diye bisey var olmali yoksada cesarete bak..!! Zaten erkekler biyerden ilgi görse hayir demez itrazda etmez ben bunun farkindayim yani.. her erkek olmasada cogunluk öyle malesef
bencede bir erkek bir kizdan ilgi gördümü iflah olmaz sonu hep aldatma vs bitiyor konu sahibinin moralini bozmak istemem ama kiz nekadarda güzel filn olmasada o fingirdek halleri ile adeta gözlerini döndürüyorlar erkeklerin

sizin bulunduğunuz ortamda canım desin ve ağzının payını verinki haddini bilsin kimse evli bir adama bu hitapta bulunmamalı özellikle iş hayatında ciddi ciddi 1 kez uyarın birdaha yapmayacaktır

sunu eklemeyemeden gecemiyecegim benim x es is yerindeki kiz icin cok cirkin üstelik erkek gibi burnuda killi igggy yapiyordu ama onunla aldatti diyecegim su ki bu kizda zirt pirt yanlislikla aradigini hic sanmiyorum yasadiklarimdan yola cikarak anlatiyorum aldattigi halde affettim o kizla cok yalvarmisti pismanim vs aradan bir kac yil sonra baska birileriyle aldatti yani bir kere affedincede uslanmadi bilmiyorum benimki yalanada basladi vs butün erkekler hepsi böyledir diyememde benim x bir faciaydi

Aynı baslıktan bi konu daha var. Aynı kişiler degilmisiniz. Cok geçmiş olsun. Kadın muhtemelen esinizden büyük diye mı acaba anac gibi canım cicim diyor ya da esinle alakalı bir iş oluyordur gercekten arıyordur. Ben de calısırken bazen patron derdi şu x i ara su işi duzeltsın der mesela ben de o sıra ararım acmazsa kendim halletmeye calısırm dondugunde tamam ya gerek kalmadı falan derim. Ya da iş arkadaşları genelde sık arananlar odlguu için üstlerde falan oluyor arama kaydında cidden yanlıslıkla aramıstır. Eşinizden yana bişey olsa sizin yanınızda ona dönüş yapmaya veya konusmaya cekinir korkar . O deigl de ben de calısırken sevgilisiyle yasayan iş arkadasımı ha bire arardım hele izinli olduğu günlerde zırt pırt arayıp bişey sorardım cunku onun işini bana vermiş oluyorlardı neyi naısl yapyor diye arardım yani. Kesin sevgliside bana cok sövmüştür🤪 ya birde iş arkadaşına bişey hissetmek ne bileyim hergun sabahın köründe işe geldigimz için sövüp sayardık sıkıla sıkıla calksır bi an önce paydos olsada eve gitsek diye beklerdik ne ara birbirimize ilgi duyalım cilve yapalım 😄 onlarda oyledir birbirlerini hergun herdk göre göre bi süre sonra abi ksrdes moduna geciliyordur bence🤗 amaan yarebbim üstte ne okudum iş arkadasyla aldatan falan . Mesajın geri cekiyorum🤪

sen eşine bak birde. belki senin haricinde farklı davranıyordur.

bencede bir erkek bir kizdan ilgi gördümü iflah olmaz sonu hep aldatma vs bitiyor konu sahibinin moralini bozmak istemem ama kiz nekadarda güzel filn olmasada o fingirdek halleri ile adeta gözlerini döndürüyorlar erkeklerin
Pislik insan cok malesef asla canini skmasin ama tepkisini göstermeli eşin istersen ben söylim canimli konusmasin .. öyle olmaz rahatsizlik duyar insan esinin lafiyla söylenmez bastan uyaracak pislige bak wallahi nefret ettim kadinada üzüldüm keske bi yakini olsaydm kadinin agzna eder birakirdim kala kalirdi bayramlik agzmi acardim cidden.

Oncelikle kaybiniz icin allah sabir versin demek istiyorum. Esiniz mesafeyi korudugu surece problem olmaz bence ama ben olsam ofise esimle beraber cikip kiza gevsek gevsek “ yaaa tatlim sen hep boyle canim cicimli mi konusursun is ortamlarinda zaten yenisin dikkat et kendine” fln diyip kudurturdum 😎

İş yerinde insanlar iş arkadaşı olarak kalmalıdır.
İş gereği özellikle ofis ortamlarında sık sık aranması gerekebilir ama canım, cicim olmaz. Öte yandan yanlışlıkla aradım meselesi de bir olur, iki olur. Devamı geliyorsa sıkıntı.

Eşinizin kendi iş yeriyse özellikle insan işverenine yada üstüne karşı canımlı konuşamaz.

Back
X