- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi halime ve ahmet
-
Arkadaşlarım eşimi nazik buldukça benim hoşuma gider mesela,merhaba de derim geldiklerinde çekingen durma..Evet kontes aynen. Marifetmiş gibi anltmış bi de. benim eşim her girdiği ortamda kadınlara nazik olmalı özellikle uyarırım bile. Yemekler çok lezzetli demeli. Birkaç iltifat etmeli.
Ek olarak söylüyorum. Sürekli eşinin iş yerini ziyaret eden karı kocada bana garip geliyor.Ben bir erkegin işyerinde sürekli karısından bahsetmesini asla uygun bulmuyorum..
Benim hanım şöyle,benim hanım böyle..
Ayıp denen birşey var..
Bunlar ne biçim koca diyesi geliyor insanın.
10 yıllık evliyim eşimin daha birkere işyerine gitmiş değilim..Ek olarak söylüyorum. Sürekli eşinin iş yerini ziyaret eden karı kocada bana garip geliyor.
Teftiş eder gibi, ne o öyle..
10 yıllık evliyim eşimin daha birkere işyerine gitmiş değilim..
Ha gitmek ters midir ?
Değildir ama bunun süreklilik kazanması gerçekten komik..
Hangi şehirdesin?
Eşini zor mu buldun ?
koskoca adam utanmiyor mu ben eşimin kahvesinden başka kahve içmem demeye ?
kız bok iç o zaman diyemedi mi ?
çirkin çirkin kocalarinizin neyi size bu kadar çekici geliyor herkes peşinde gibi davraniyorsunuz?
Senin sürekli is yerine gelmene nasıl müdahale etmiyorlar öyle salak yer mi olur ?
Ay bi de içimdeki şeytan durttu valla dikkat et kocan karşıma çıkmasın yilisiklik nasıl olur o zaman gorurdun milleti yaftalamazdin
10 yıllık evliyim eşimin daha birkere işyerine gitmiş değilim..
Ha gitmek ters midir ?
Değildir ama bunun süreklilik kazanması gerçekten komik..
Denetliyor ama bilmiyor ki komik duruma düşüyor millet arkasından neler der eşinin yahu ben olsam sırf eşime olan saygımdan arkasından dedikodusunu etmesinler diye gitmem..Tabi gidilmez diye bir kural yok. Mecburiyet hasıl olur, özel bir durum vardır vs vs onun aksi komşuya kahveye uğrar gibi eşinin işyerine uğramak abes oluyor biraz. Belki normaldir bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
Aklıma Cem Yılmazın sütçü hikayesi geldi.Vay be, kahve getirmeninde edepli ve edipsiz sekli varmis, bir yasima daha girdim
Hayir yani, jartelleri giyip kahve mi getirmis kiz?
Gerçekten acilen, ama acilen bir psikologa görünmen lazim.
bence karı koca o kızdan hoşlanıyorlar :))bir de gidip yanında oturuyor kızı kollamak için.. o gitmese ne olacak diye düşünüyor onu merak ettim ben..
Üst düzey bir rezalete imza atmışsınız. Tebrikler.24 yaşındayım o kızda 23 yaşında laftan anlamayınca bizde öyle bir yola başvurduk. eşim zaten o kızı müdüre şikayet etti şimdi yılışamıyor
Inadina asilacaksin boyle adamlarapusuda bekliyorum ona gore
yolu kazara mazara lefkoşaya düşmesin pıstım tetikteyim bekliyorum ona gore
hiç affetmem evli öğretmen gördümmü yapışırım yakasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?