• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin iş yerindeki yılışık bayan

Hanım efendi ben kızım yaptıgına doğru demedim orda bi anlaşalım ama hoparlöre al nedir . Bu buyuk saygısızlık. Bizde yanlış anlamayın ama bizim dershanede deneme sınavları hazırlanmadan önceki gün hocaların gecenin 2 Sine kadar Yanyana Oldugunu bilirim . Ve esınız açmış teli gayet basit bi konuymuş, eşinizin kadına yaptığı ters hiç biri yok.... Siz esinizi haksız yere sucladınız, esniz sizi aldatmakla suçlasa siz me yapardınız?
haklısınız zaten kullandığım o söz için eşimden de özür diledim beni kibar bir şekilde uyardığınız için de teşekkür ederim

Ben o kızın yerinde olsam esinin ve senin gerçekten normal olmadığınızı düşünürdüm.

kız kahve yapmış ki onlar is arkadaşı çok olağan bu eşinde bi yudum alıp benim eşim daha güzel yapıyo icmicem bana ne ya moduna girmiş sen de kahkaha patlatmissin yeminle bende burada güldüm hahahaha :)

gerçekten çok anormal bir durum ama kizin ki değil sizin karı koca davranışlarınız

ayrıca kızı işten attır diyen sayın üye Allah tan kork be bu nasıl akıl vermek ayıp günah.

kendimi pek güzel bulmam galiba bu yüzden
Canım ya . ne demek güzel bulmam güzelsin ki esin de seni seviyo. O kıza gelince ben hareketlerinden eşini sevdiğini tam çıkartamadım yanı emin olamadım. Ama sana selam vermemesi oflayip poflamasi surat aşması da çok saçma. Belki huyu böyledir kadınlara karşı boyle kotu elektriklidir. Bazı karakteri oturmamış kadınlar özellikle erkeklerle arkadaş olmaya bayılır hem cinslerinden nefret eder. Sadece sana karşı mi kotu yoksa diğer kadınlara da mi

Bence eşinizin işyerine gitmek yerine kendiniz bir iş bulup ona gidin, hem vaktinizi böyle gereksiz şeylerle öldürmemiş olursunuz hem de ev ekonomisine katkınız olur.

eşini fazla sıkıyorsun aynı o sinek gibi...zamanla bu durumdan sıkılabilir..sürekli seni idare etmek zorunda kalıyor..madem çok güveniyorsun neden bukadar aşırı kıskanıp eşini sıkıyorsun..
küçüklüğümde kuzenimin eşi kuzenimi öğrencisiyle aldatmıştı. o olay bende çok yer yaptı galiba

Canım ya . ne demek güzel bulmam güzelsin ki esin de seni seviyo. O kıza gelince ben hareketlerinden eşini sevdiğini tam çıkartamadım yanı emin olamadım. Ama sana selam vermemesi oflayip poflamasi surat aşması da çok saçma. Belki huyu böyledir kadınlara karşı boyle kotu elektriklidir. Bazı karakteri oturmamış kadınlar özellikle erkeklerle arkadaş olmaya bayılır hem cinslerinden nefret eder. Sadece sana karşı mi kotu yoksa diğer kadınlara da mi
diğer kızlarla çok iyi sadece bana karşı bir gün merhaba dedim cevap bile vermedi

bayan öğretmenin yaptığı evet yanlış davranış ama sizinde yaptığınız sürekli gitmenizde eşinizi bir süre sonra sıkabilir.Ayrıca eşinizin kahve meselesi inanılmaz çocukca,sadece teşekkür ederim içmek istemiyorum dese yeterli olurmuş. size tavsiyem kendinize ve eşinize güvenin. Ben mi anormal düşünüyorum bilmiyorum ama ,bu kadar kıskanmak niye? neden erkekleri hep siz düşünüyosunuz, takip ediyosunuz da onlar bizi etmiyolar? zaten insan aldatıcaksa her şartta yapar:KK43: umarım hep mutlu olursunuz eşinizle ,sevgiler

Ben o kızın yerinde olsam esinin ve senin gerçekten normal olmadığınızı düşünürdüm.

kız kahve yapmış ki onlar is arkadaşı çok olağan bu eşinde bi yudum alıp benim eşim daha güzel yapıyo icmicem bana ne ya moduna girmiş sen de kahkaha patlatmissin yeminle bende burada güldüm hahahaha :)

gerçekten çok anormal bir durum ama kizin ki değil sizin karı koca davranışlarınız

ayrıca kızı işten attır diyen sayın üye Allah tan kork be bu nasıl akıl vermek ayıp günah.
zaten bir kaç öğretmen oturuyorduk içerde. diğer öğretmenlere değil de o kadar öğretmen içinde sadece benim eşime kahve yapması bence tuhaf karşılanır.

bu kadar sinirlenmenize gerek yok ben sadece derdimi anlattım arkadaşlar da bana kibar şekilde aslında abarttığımı anlattılar. eşimin bana olan sevgisinden çok memnunum Allah herkesin yuvasını mutlu kılar inşallah. hiç bir evli kadının üzülmesini istemem. ama yuva yıkmaya çalışan bayanlardan da haz etmiyorum. ayrıca odada o kadar öğretmen dururken sadece benim eşime kahve yapılırsa tabiki yanlış anlarım
İnan çok sinirleniyorum.Kocalarınızı bu kadar muhteşem ötesi görmeyin.Evli olmak bir meziyet değil.Kimsenin gencecik kızını da bir kahv egetirdi diye karalamayın.Kocan da sana kendini ispatlıycak diye arkadaşlarının içinde küçük düşüyor.yok karım şöyle yok akrıcımmmm ben bu tip erkeklerden çok korkarım.Sanki kocanın üstüne atlamış.Altı üstü kahve getirmiş.Ya iş arkadaşıma geçen gün kek getirdim.Karısı trip mi atacak.Ya da benim niyetim ne olabilir.İş arkadaşımın karısı gelse ve bana tavır yapsa veya iş arkadaşım ters bi hareket yapsa,başlarım senin karının kıskançlıklarından haddinizi bilin derim.Yok böyle bir dünya ya.Öğretmen.Bir sürü velisi var.Hiç mi bir bayan veliyle görüşmüyor.Hiç mi iş arkadaşıyla bi öğle arası oturup bi çay içmediler işle öğrenciyle ilgili bir problemi konuşmuyorlar.Bazı şeyleri aşın artık ya.

bayan öğretmenin yaptığı evet yanlış davranış ama sizinde yaptığınız sürekli gitmenizde eşinizi bir süre sonra sıkabilir.Ayrıca eşinizin kahve meselesi inanılmaz çocukca,sadece teşekkür ederim içmek istemiyorum dese yeterli olurmuş. size tavsiyem kendinize ve eşinize güvenin. Ben mi anormal düşünüyorum bilmiyorum ama ,bu kadar kıskanmak niye? neden erkekleri hep siz düşünüyosunuz, takip ediyosunuz da onlar bizi etmiyolar? zaten insan aldatıcaksa her şartta yapar:KK43: umarım hep mutlu olursunuz eşinizle ,sevgiler
inşallah sizde hep mutlu olursunuz kabul ediyorum bende güvensizlik ve kıskançlık sorunu olabilir. odanın içinde tüm öğretmenlere kahve yapmak yerine sadece benim eşime kahve yapması gerçekten ilginç

inşallah sizde hep mutlu olursunuz kabul ediyorum bende güvensizlik ve kıskançlık sorunu olabilir. odanın içinde tüm öğretmenlere kahve yapmak yerine sadece benim eşime kahve yapması gerçekten ilginç
teşekkür ederim,,,sadece eşinize ve kendinize güvenin yeter,yoksa heryerde böyle insanlarla karşılaşma ihtimaliniz var.

arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.
Allah herkese eşiniz gibi sadık eş nasip etsin çok şanslısınız
Bence bu durumdan memnun bile olmanız lazım çatlasın işte o kadın
Ama cidden ben de kadında kötü niyet gördüm günahını almayayım ama asılıyor gibi geldi.
Kalitesiz işte boşverin.

zaten bir kaç öğretmen oturuyorduk içerde. diğer öğretmenlere değil de o kadar öğretmen içinde sadece benim eşime kahve yapması bence tuhaf karşılanır.
Bence karşılanmaz çünkü ikisi de matematikci demek ki daha yakınlar öyle bi muhabbetleri var

anormal olan ne biliyo musun eğer esin kahveyi alıp bir yudum içip hocam tesekkurler ama ben kahve sevmiyorum deyip kibarca red etseydi gayet makul karşılanırdi

bende öğretmenim ve oradaki diğer öğretmenlerden biri olsam bir öğretmen arkadaşımın eşi ve kendisi böyle yapsa bir daha onlarla muhatap olmam ve hem çok güler hem çok ayıplarim

İnan çok sinirleniyorum.Kocalarınızı bu kadar muhteşem ötesi görmeyin.Evli olmak bir meziyet değil.Kimsenin gencecik kızını da bir kahv egetirdi diye karalamayın.Kocan da sana kendini ispatlıycak diye arkadaşlarının içinde küçük düşüyor.yok karım şöyle yok akrıcımmmm ben bu tip erkeklerden çok korkarım.Sanki kocanın üstüne atlamış.Altı üstü kahve getirmiş.Ya iş arkadaşıma geçen gün kek getirdim.Karısı trip mi atacak.Ya da benim niyetim ne olabilir.İş arkadaşımın karısı gelse ve bana tavır yapsa veya iş arkadaşım ters bi hareket yapsa,başlarım senin karının kıskançlıklarından haddinizi bilin derim.Yok böyle bir dünya ya.Öğretmen.Bir sürü velisi var.Hiç mi bir bayan veliyle görüşmüyor.Hiç mi iş arkadaşıyla bi öğle arası oturup bi çay içmediler işle öğrenciyle ilgili bir problemi konuşmuyorlar.Bazı şeyleri aşın artık ya.
neyse beni anlayan anladı sağ olsunlar bana güzel öğütler verdiler. bu arada gencecik kız dediğiniz yirmi üç yaşında bende yirmi dört yaşındayım

neyse beni anlayan anladı sağ olsunlar bana güzel öğütler verdiler. bu arada gencecik kız dediğiniz
Bence karşılanmaz çünkü ikisi de matematikci demek ki daha yakınlar öyle bi muhabbetleri var

anormal olan ne biliyo musun eğer esin kahveyi alıp bir yudum içip hocam tesekkurler ama ben kahve sevmiyorum deyip kibarca red etseydi gayet makul karşılanırdi

bende öğretmenim ve oradaki diğer öğretmenlerden biri olsam bir öğretmen arkadaşımın eşi ve kendisi böyle yapsa bir daha onlarla muhatap olmam ve hem çok güler hem çok ayıplarim
zaten eşimde muhattap olmasın diye böyle bir kabalık yaptı ama karşıdaki insanda gurur olmadığı için hala yılışık

hayır karşılanmaz.. hiç çalışmadınız sanırım, öğretmenler aynı zümredeki arkadaşlarıyla çoğu zaman diğerlerinden daha yakındır.. bende bilgisayar dersine girdim, o zümredeki öğretmenlerle daha iyi anlaşırdım.. kahve de yapardık, çikolata da ısmarlardık hiçbirimiz de diğerimize asılmadı.. ha ama içlerinde sizin gibi "ortamı kollamak" adına damlayan eşler olurdu ve bu durum öğretmenler odasında ciddi alay konusu olurdu.. kendinize bunu yapmayın..

Back
X