ewet kıskanc oldugumu bılır ve kıskandıgım zman kendını bısey zanneder bu arada esim 28 yasında daha ole pörsuk felan deıl
ewet kıskanc oldugumu bılır ve kıskandıgım zman kendını bısey zanneder bu arada esim 28 yasında daha ole pörsuk felan deıl
ekmek parası ıcın dıyosun ama bı gıydıgını bıdaha gıymıyor full makyaj ıseıhtıyacı olan unıverstelı kız bu kadar olabılırmı
ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs
Bizde sizin işinize yakın bir iş yapıyoruz ve geçen gün bir müşteri geldi çıplaklıkta sınır tanımamış ve içeriye gelen her müşterinin kafası bu kıza dönük rahatsız olduk tabi, eşimin tepkisi aynen şu...fiyatı fazla söyleseydin keşke bir daha gelmesin buraya...niye dedim; çevrene bir bak sapık zihniyet dolu şurda şöyle bir kız vardı demelerini istemem dedi. ben kızdım tabi eşime onun ne giyindiği veya ne iş yaptığı bizi ilgilendirmez ben işime bakarım dedim ama yinede fikrini değiştiremedim. Sizin eşinizde tam tersini yapmış ilgi çeksin müşteri gelsin diye. Bence bu çok büyük günah kızın üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Bu gün müşteriye sunar yarın kendine.. Bence kızı fazla üzmeden işine son verin oda eşinizin kötü niyetinden kurtulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?