Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

ewet kıskanc oldugumu bılır ve kıskandıgım zman kendını bısey zanneder bu arada esim 28 yasında daha ole pörsuk felan deıl

ozaman kıskandığını belli etmeyeceksin işte, hiç bişi yokmuş gibi davran kendini bişi zanettemesin oda, ilk yorumumdada yazmıştım eşimde beni kıskandırmayı sever ama muaffak olamaz, çünkü kıskanç değilim kıskansamda bunu ona söyleyip ekmeğine yağ sürmem

arkadaşım eşine bu cesareti sen vermişsin, çok erkek bunu düşünür, sarışın bomba diye içinden geçirebilir, en adam olanı bile ama bunu dile dökmek hem cesaret hem de tiyniyetsizlik ister. hele de bunu eşe söylemek.

ewet kıskanc oldugumu bılır ve kıskandıgım zman kendını bısey zanneder bu arada esim 28 yasında daha ole pörsuk felan deıl

O zaman kıskanmıyor gibi yapın, amacına ulaşamasın çok basit

ebis ' in yorumlarına bayılıyorum ya :) konu sahibi de güzel güzel yazıyor benim kocam pörsümüş değil 28 yaşında diye

canım arkadaşlar da yazmış adam açıkça seni kıskandırıp sinirlendirmeye çalışıyor sen sinirlendikçe de mutlu oluyor var böyle tipler takma kafaya :) o sarışın bomba dedikçe sen de ebis' in dediği gibi olayı biskolata adamlarına bağla empati yapmış olur henüz pörsümemiş kocan

ben cok kıskanç oldugumdan katlanamazdım sanırım ama yinede herseye kötü yönden bakmamak gerekli zaten insan kendini belli eder hareketlerinde bi anormallik sezersen esinle konusup rahatsızlık duydugunu belirtirsin tatlım .dıs görünüse bakıp yargılama derim belkide calısmaya ihtiyacı vardır gercekten ve isinde iyi ve sorumluluk sahibidir öyle biri degildir ... bu yüzden esinle tartısmaya girmemeni öneririm ..sadece fark ettirmeden gözlemle. ve sunu unutma o sadece bi eleman ama sen hayatını paylastıgı insansın... ii günler dilerm...

adam kızı işe almakla doğrusunu yapmış valla
çevredeki abaza erkeklerle satışını artırır. hatta tokken bile kıza yazmak için gelirler onlar dükkana
sende dükkana gidip kıza tip tip baktıysan seni sinir etmek için yapıyordur
erkekler ne anlıyor bu durumdan bilmem ama bizi sinir etmekten çok deli zevk alıyorlar

Liseli ergenlerin birbirini kıskandırması gibi birşey olmuş, şakası bile hoş değil.

ekmek parası ıcın dıyosun ama bı gıydıgını bıdaha gıymıyor full makyaj ıseıhtıyacı olan unıverstelı kız bu kadar olabılırmı

eşiniz ne iş yapıyor, bayanı da ne iş için almış bilmiyorum. siz bu kıza takmışsınız, eşinize takacağınıza kıza takmışsınız.

her gün farklı kıyafet giymek özellikle üni. öğrencisi için dert değil, kendinde 10 parça olur, oda arkadaşlarında 10ar parça olur, ödünç alıp verme çoktur kısaca. farklı giyinmesi paraya ihtiyacı olmadığı anlamına gelmez. ne yani para için değil kocanız için mi geliyor, güldürmeyin insanı.

kızı değil, eşinizi dizginleyin. bir erkek karısına gelip herhangi birisi için "sarışın bomba" diyorsa o erkekte de, karısında da problem vardır. evliliğin halinden bahsetmiyorum bile.

eli yüzü düzgün insanlar çalışmasın o zaman, malum işe ihtiyaçları yok!

Tabi ki normal değil.
Eleman güzel olabilir eşim onun için bomba momba diyemez
derse kafasına bomba değerinde tava yer valla!
Bu ne rahatlık?

Sen ona dün otobüste bir adam gördüm ne afet ne afet Allah'ım neler yaratıyor desen ne olur?

ve sunuda ekleyeyım esimin kızı ıse alıs amacı musterılerı cektırmek ıcınmıs

bence sizde " canım, sadece erkekler mi yemek yiyor. dur ben sana şöööle yakışıklı bie erkek eleman bulayım da kızlarıda çeksin" deyin. işin şakası. eşinizi kınıyorum, rahatsızlığınızı belli edin. ayağını denk alsın

Eşinin cesaretine hayran kaldım .
Seni kızdırmak için yapmış olabilir mi ?
Gerçi sevgilim bana beni kızdırmak için bile bu lafı edemez. Ağzının ortasına gelecek tokatı bilir.

çok iğrenç bir laf kesinlikle.

zaten şu bomba lafı normalde hoşuma gitmez hiç hoş bir kelime değil.

bir de insan eşine hiç başka bir kızı sarışın bomba falan diye anlatır mı ya?

amacı ne bilmiyorum ama ben bu karaktersizliği kabul edemezdim.

burada da bir yorumlar okudum ayrı hayret ettim.

ben kabul edemem bu durumu büyük konuşmayayım da.

böyleyse erkekler o zaman ben bekar kalıyım daha iyi yani.hepsi böyleyse iş ortamında kadınları kesip kesip iç geçireceklerse benden uzak olsunlar.

bu kadar mı zor ya sadık olmaları her şey bir yana insan olmak bu kadar zor mu?ben de biliyorum tabi erkeklerin çoğu böyle ama inanmak istemiyorum yoksa hepten umutsuzluğa düşücem.

eşiniz sizi kıskandırmaya çalısmis bence onun yanında hiç umursamiyormus gibi davranın

kocanıza güveniyorsanız ne derse desin ne önemi var benimki neler neler der ama bilirim yani içini

Bizde sizin işinize yakın bir iş yapıyoruz ve geçen gün bir müşteri geldi çıplaklıkta sınır tanımamış ve içeriye gelen her müşterinin kafası bu kıza dönük rahatsız olduk tabi, eşimin tepkisi aynen şu...fiyatı fazla söyleseydin keşke bir daha gelmesin buraya...niye dedim; çevrene bir bak sapık zihniyet dolu şurda şöyle bir kız vardı demelerini istemem dedi. ben kızdım tabi eşime onun ne giyindiği veya ne iş yaptığı bizi ilgilendirmez ben işime bakarım dedim ama yinede fikrini değiştiremedim. Sizin eşinizde tam tersini yapmış ilgi çeksin müşteri gelsin diye. Bence bu çok büyük günah kızın üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Bu gün müşteriye sunar yarın kendine.. Bence kızı fazla üzmeden işine son verin oda eşinizin kötü niyetinden kurtulsun.

benımki öle konuşsa gözlerını oyup eline verrım bıda ne sarışın görür ne esmer

eşinizin böyle konuşmasını anlamıyorum çok saçma resmen ınsanı zorla kıskanç paronoyak yapmaya çalışıyor

sonuçta kızla butun gun bırlıkte eve gelincede böyle konuşuyorr gerçekten sınır bozucu

herkez bir değil işte . herkez güzel yada cıbıl kız gördümü kendinden geçmiyor

Sarışın? Bomba?
Ne bulursam kafasına fırlatırdım ben.
Laflara bak sen laflara?!

kocasını dövmeyen dizini döver
şakasına takılmıştır
ama senin bu durum karşısında tavrını koymam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…