evet konunu okudum sanırım eşler karısının memlekinde yada yakın olmak istemiyorlar ,biz bizim ailemize daha yakınız 3 saat falan ama ben öyle sürekli giden birisi değilimdir inan 4 ayda bir giderim sorun gitmek değil diyor sen yine de yakınsın diyor ,normalde memleket ve aile düşkünü değildir ama istifa edince doğal olarak memlekitine gitmek istiyor,sen konunda ailesi beni sevmedi demişsin eşimin ailesi beni çok sever ama ben yabancı ,farklı bir kültüre gitmek istemiyorum burda bile yeni yeni çevrem olmaya başladı.bide şu var sanırım senin meslek sahibi olman ona dokunmuş bana eşim çok destek vermişti atanmam için neredeyse 2 yıllık öğretmenim ama şimdi de kendine çok güvenmeye başladın ........kalktı demeye başladı işin olmasaydı mecbr gelecektin diyor,ama değil aslında benim işim yokken gitmek istemişti bi ara ben gitmeyelim dedim o zaman bişey dememişti .Sen daha yeni evliymişsin hayırlısı diyelim çok zordur eminim bu kararı vermek çünkü ben kaç defa karar verdim ve vazgeçtim ,sabrediyorum belki düzelir diye ama gitmeye kesin kararlı olursa ee benim de istifa ettiğimi görmeyince keisn bitecek sanırım.
sevgili arkadaşım eşimin çekirdek ailesi de beni işin başında çok seviyorlardı yada ben öyle sandım kv ben bu şehirde ömür boyu yaşayamam dedim bana düşman kesildi ama bunu hep alttan alta yaptı hiç oğluna çaktırmadı.zaten kendi görümceleriyle kaynanasıyla da arası yoktu.eşinin ailesinin seni sevmesine sevindim ama bu sevignin kalıcılığına güvenme gelmiyorum dediğinde tavırlarına bak derim tavsyem bu.ayrıca benim de burası memleketime 5 saat.eşimde bana atanmam için çok destek verdi atanınca terketti.benziyor yani biraz.kurulu düzeni bıraktın diyor ne düzeni illa ki bir yere atancaktım ben.sizin kaç yıllık evlilikti hatırlayamadım ama bence iş hersey demek erkekler çok bencil birkere bile benimle gelemedi.