eşimin ısrarı

eyllhzn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
36
6
1
37
merhaba hanımlar elbette tepki verenler olacaktır ama buradaki hanımların yorumlarına güvenerek sorumu sormak istiyorm cevaplarınız ciddi anlmda önemli benim için.Eşim öğretmen ve özel derse gittiği de oluyor daha önce gittiği bi kız öğrencisi vardı ben öğrendiğimde istemediğimi söylemistim eşimde kendince bi sakınca görmediğini mesleğinin bu oldugunu söylemiş yinede ben istemediğim için kız öğrenci almayacagını söylemisti.Buarada eşime gayet güvenirim fakat hayat görüşüm bu birebir bikız ögrencisinin evine gitsin istemedim. Aradan bikac ay gectı ve ben dun suan yine bir kız öğrencisi oldugunu öğrendim.Sorun su ki tamam almam demişti ama aldı buda bende güvensizlik sebebi oldu tekrar ediyorm esime güvenirim ve kızın kim oldugu falan degil mesele yada bi yanlıs yapılır gb düsünmüyorm sadece eşim sözünü tutmadı ve ben öğrendim icteniçe cok kırıldm ve suan nasıl tepki vermeliyim blemedim bildiğimi söylemek mi yoksa ne ...bu konuda fikirlerinizi merak ediyorm şimdiden tesekkurler

Yapmayın Allah aşkına ya. Adam öğretmen. Kim bilir kaç tane koz öğrencinin dersine giriyordur. Hepsinden nasıl sakınacaksınız?

Eşine mi güvenmiyorsun, kızlara mı?

Esine sadece sozunu tutmadigi icin kiziyo olsan boyle bir soz verdirmezsin.Bunu once kendine itiraf etmelisin.İkincisi de esinle guzelce konusmalisin neden sozunu tutmadigini?
Yapmayın Allah aşkına ya. Adam öğretmen. Kim bilir kaç tane koz öğrencinin dersine giriyordur. Hepsinden nasıl sakınacaksınız?

Eşine mi güvenmiyorsun, kızlara mı?
ikiside degiltabiki derse giriyor birebir evde olsun istemedim sadece

Eşiniz bir öğretmen ve kız öğrencisi de erkek öğrencisi de olacak. Bu güvensizlik işini bırakın. Adamın içinde varsa siz isterseniz eve kapatın, yine bir yolunu bulup sizi aldatabilir. Hele öğrencileri için bu düşünceye sahip olmanız çok yanlış. Her ne kadar sözünü tutmadı ondan deseniz de aslında içten içe güvenmediğinizden bu söze takılmanız. Eşine güvenen biri eşi pavyonda garson olarak çalışsa umursamaz.

adamı yalan sen itmişsin. evet yalan söylemesi hoş değil ama başta hayır demen çok çirkin olmuş.

sen öğretmen olsan o da seni erkek bi öğrencinden kıskansa.

ne çirkin düşünceler bunlar ya.

aslında bu aklıma gelmişti ve üzüldüm cünkü eşime karıştıgım cok nadirdir ve üzüldüm tamda bu sebepten ne yapsam diyorum
Bence sıkma,sor öğren fikrini belirt ama illa şunu yap deme. Ben bile bı şeyi yapacağım varsa eşim asla yapma dese bile yaparım yani. Kıza ders veriyor öğretmen öğrenci yani. Ne terslik olabilir eşin öğretmen gibi öğretmenlik yaparsa

mantıklı burada bi grup insan direk taslamaya yargılamaya geliyor ama misal benim gb gerçekten kafası bulandıgı için fikir almak isteyenler var ve cok sagolun yorumunuz icin eşime gercekten güveniyorm sadece içten içe bu mevzuyu kabullenemdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…