Esine sadece sozunu tutmadigi icin kiziyo olsan boyle bir soz verdirmezsin.Bunu once kendine itiraf etmelisin.İkincisi de esinle guzelce konusmalisin neden sozunu tutmadigini?
ikiside degiltabiki derse giriyor birebir evde olsun istemedim sadeceYapmayın Allah aşkına ya. Adam öğretmen. Kim bilir kaç tane koz öğrencinin dersine giriyordur. Hepsinden nasıl sakınacaksınız?
Eşine mi güvenmiyorsun, kızlara mı?
geyet güveniyorm sebebbini acikca izah ettimBal gibi de güvenmiyorsun kendini kandırma.
aslında bu aklıma gelmişti ve üzüldüm cünkü eşime karıştıgım cok nadirdir ve üzüldüm tamda bu sebepten ne yapsam diyorumBaskı yalan doğurmuş
evet buna mecbur etmiş olmam benide rahatsz ettiadamı yalan sen itmişsin. evet yalan söylemesi hoş değil ama başta hayır demen çok çirkin olmuş.
sen öğretmen olsan o da seni erkek bi öğrencinden kıskansa.
ne çirkin düşünceler bunlar ya.
Bence sıkma,sor öğren fikrini belirt ama illa şunu yap deme. Ben bile bı şeyi yapacağım varsa eşim asla yapma dese bile yaparım yani. Kıza ders veriyor öğretmen öğrenci yani. Ne terslik olabilir eşin öğretmen gibi öğretmenlik yaparsaaslında bu aklıma gelmişti ve üzüldüm cünkü eşime karıştıgım cok nadirdir ve üzüldüm tamda bu sebepten ne yapsam diyorum
mantıklı burada bi grup insan direk taslamaya yargılamaya geliyor ama misal benim gb gerçekten kafası bulandıgı için fikir almak isteyenler var ve cok sagolun yorumunuz icin eşime gercekten güveniyorm sadece içten içe bu mevzuyu kabullenemdimEşiniz bir öğretmen ve kız öğrencisi de erkek öğrencisi de olacak. Bu güvensizlik işini bırakın. Adamın içinde varsa siz isterseniz eve kapatın, yine bir yolunu bulup sizi aldatabilir. Hele öğrencileri için bu düşünceye sahip olmanız çok yanlış. Her ne kadar sözünü tutmadı ondan deseniz de aslında içten içe güvenmediğinizden bu söze takılmanız. Eşine güvenen biri eşi pavyonda garson olarak çalışsa umursamaz.
evet buna mecbur etmiş olmam benide rahatsz etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?